משהו לא קורה פה

s h o o s h a

New member
משהו לא קורה פה

מין אוירת חידלון אופפת את הבית הזה. גם ניסיון ליצור פה דיון תרבותי ומענין (ויש מעט מאד ניסיונות כאלו) עולה בתוהו. נראה כאילו נותר כאן מקום רק ל"היי" ו"ביי" ועוד כל מיני אמירות חסרות תוכן ומשמעות. שום דבר בעל ערך. לא גברים מודרנים לא נשים מודרניות והעידן- נראה יותר כמו קרח. לא נעים ולא נעים הייתי והלכתי

לחש האש

New member
אוי כמה שאת צודקת...

לקח לך הרבה זמן לראות את זה. את האנשים שיש להם מה לומר נפנפו מכאן... מסתבר שהרייקים חזקים יותר... כשיש להם שליטה... תמיד יצרו מחסומים כמו לבהמה. כנראה פחדו שידעו שהם רייקים. אבל תמיד אפשר לשפר... אם ישתפרו... ויתנו לכל אחד, בדרכו לדבר. אומנם אני גם הייתי ועזבתי, אך מדיי פעם אני חוזר... ואת, כן את שושה יש בך המון... חבל!!!

בהחלט צודקת!!

גם לי הלך החשק לאור חוסר העניין בפורום ודברים שאני כותב :או שאין תגובה או שהתגובות מטומטמות. כנראה שהעידן המודרני כאן אך הבגרות טרם הגיעה. יש גם נושאים שבכלל לא קשורים למהות הפורום אך עקב היכרות של אנשים כאן הכל עובר בשלום.

אלמרה

New member
הכל נכון פרט לתוספת חיונית אחת או 2

השקט והחידלון נובעים בראש ובראשונה מאיכות הודעות הגולשים וכל נסיון לטייב אותן ולהסביר כי: "קמתי בבוקר, ציוץ ציפורים ופריחת הפרחים... " ממש לא מענין הפורום - נכשלו שוב ושוב, בעוד נושאים רלבנטיים עקרוניים -זוכים למעט תשומת לב ולתגובות. ואחריות המנהל:
אין בריחה מאחריות - אני מרגיש אשם ומודה בעובדות הבאות:
מחקתי וחסמתי כל מי שנראה היה בעליל (והוכח אחר כך) כי הוא טרול מזיק.
הכותבים הרציניים זכו ממני לשבחים בע"פ ובמסרים ולעידוד כאן.
ניסיתי אין ספור פעמים להניא אנשים מלכתוב שטויות ולהניעם לתרום נושאים רלבנטיים לנושא הפורום הזה. חלק נכבד נענה והתוצרים הלא הם רשומים כאן בארכיב.
גם התערבות הנהלתה וגיבוי מלא לו אנחנו זוכים מצד הגורמים שם, לא יכלו לפרא אדם חולה בנפשו אם כל רצונו הוא להרוס ולקלקל ולזרוע זוהמה פנימית מקרבו ולהקיא אותה לכל עבר.
חשבתי שנכון יהיה ל"הרדים" מעט את הפעילות כאן עד יעבור זעם, אני מבין כי זו אינה גישה נכונה.
אני מפנה כל אחד מכם ל"הודעת המנהל" וכדאי גם להביט אחורה בארכיב, שם תמצאו את המניעים שלי לפתיחת הפורום הזה והם שרירים וקיימים עדיין.
לדעתי חבל יהיה להפסיק בתהליך ובדיון הפורה שהתחיל כאן.
מוכן לקבל מכם, בעלי העניין בפורום ובמסרים שלו, כל רעיון פרודוקטיבי, ואודה מראש לכל מי שיפנה בכל צורה (מסר, דוא"ל:[email protected] או בטלפון ויש טלפון לכמה מכם). תודה לך שושה על כל התרומה והסיוע וגם על "הזזת הגבינה" פה באמצעות הודעתך זו.

אלמרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מקפיץ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כדי לא לתת לשקוע

באותה הזדמנות שעושים בדק בית צריך לבדוק שהכל מוכן לקראת ה
:

אש אש

New member
למה שלא תנצל את הבמה הזו ל-../images/Emo101.gif

למה למייל שלך? אתה רוצה את עזרתינו, את כתיבתינו, את חברותינו? למה שלא נשחק רמי פתוח?
אולי אחד יתן רעיון לשני למה לא בצורה גלוייה פה עם כולם כמו משפחה שיש לה בית חם

אלמרה

New member
כמובן שכל גושלת וגולש רשאים לכתוב

כאן בפורום וכל רעיון יתקבל בברכה.

jud1001

New member
טגיד אדון מינהל...אתה חושב..../images/Emo41.gif

שלי למשל יש מה לתרום פה?

jud1001

New member
אלמרה ..אילו כל חיי..היו ../images/Emo41.gif

בנויים מעיתויים מוצלחים.. הם היו נראים הרבה יותר טוב... אבל לא נתחיל בקיטורים..כי האני שלי הוא אופטימי מיסודו.. שמחה שאימצת אותי לבת פה בפורום הזה.. אשתדל בכל מאודי לתרום.. אני מזהירה מראש.. אני לא מהנעלבות.. לא תמיד רצינית.. שוגה בחלומות.. מפזרת תמונות סידרתית.. יש עוד כמה מינוסים.. אבל נא להתעזר בסבלנות.. הכל יגיע בזמן הנכון..

s h o o s h a

New member
ארשה לעצמי ליטול את שרביטו של אלמרה

רק לרגע ולומר לך בקול רועם וברור: אנו מייחלים לבואך, לך ולצרור פנינייך ותמונותייך שיסבו גם קצת צבע ללובן שהשתלט על חדרינו. אלמרה? עברתי את מבתחן הקבלה??

jud1001

New member
תודה גם לך שושה..../images/Emo140.gif

אני בטוחה שאלמרה יסכים לשימוש קצר בשרביטו... יש לי מכחול וצבעים גם.. והמון רצון חם.. לצבוע..את לובן החיים.. בקשת של גוונים.. בחיוכים ופרחים.. זה לא אומר שרק פרחים נפזר .. מידי פעם נתעסק בנושא זה או אחר.. ובכלל..הדפים פה הם חינם.. ומילה טובה גם.. גם אם אם אין הסכמה מוחלטת.. יש תרבות ודרך ארץ.. jud

jud1001

New member
שושה..שכחתי..והאצבע..../images/Emo41.gif

ריחפה ל"שלח" ממש לפני האף.. עבורך קשת בענן

אלמרה

New member
../images/Emo45.gifועוד איך.....

תודה רבה לכל מי שטורח לתת כתף וביחד ובאופטימיות חסרת מרפא שלנו - נצליח!

אש אש

New member
מוזר שלחתי לך בבוקר ג'וד../images/Emo140.gif

את ברוכה הבאה. משום מה אולי פשוט לא נישלח אוי לא אתחיל מהתחלה שאני קוראת אותך אל השכנים ואת ניפלאה אז....ברוכה הבאה
אש.

Y e d i d

New member
מפליא שאת כותבת בדיוק את תחושותי

אבל אני נשוי, בלב הג'ונגל של הפנויים ולכן חשבתי שאני "פגום". אבל באמת מתברר שקשה מאד לקבל היזון חוזר (פידבק בלע"ז) למשהו שמנסה לגעת באיכות. אז אולי זה אני שניסה להשתמש בקוהלת כדי לקיים דיון ונכשל ואולי זה אתם. אני לא שופט, אני סתם כותב. היום זה בעצם משיעמום. פעם זה היה מתוך ענין. פעם לא היה מצב שהייתי מול המסך ולא קפצתי להציץ,היום זה לעיתים רחוקות.

למעלה