משהו לא קשור...אם תוכלו לעזור אני א

ofekesem

New member
משהו לא קשור...אם תוכלו לעזור אני א

אני יודעת שאני לא קשורה בכלל אבל אין לי מושג למי ליפנות.... אולי תוכלו לעזור לי... לבר שלי קנה מחשב על... והוא הוציא עליו הרבההה כסף עכשיו הנודניק קנה מקלדת שחורה... ו.... אני יודעת עשיתי טעות פתחתי דבק 3 שניות מעל המקלדת והיא כמו שאומרים השפריצה על המקלדת שיטטטטטטטטטט בקיצור זה עשה סימנים לבנים על חלק מהאותיות ועדיין לא סיפרתי לו .... יש מישהו שיכול לתת לי איזה פיתרון לבעיה הזאת?????????? תצילו אותי ממרורים בבקשה ושוב סליחה שאני לא קשורה לנושא הפורום....

ofekesem

New member
זו מיקלדת אלחוטית../images/Emo10.gif

ושלא תחשוב שלא חשבתי על זה כבר אבל אני מחפשת את הפיתרון הקצת יותר זול....

אני חושב שלא יהיה לו בעייה להתקלף

פשוט חכי שזה התייבש. לאחר מכן תקלפי את זה בעדינות עם סכין חדה. תזהרי לא לפגוע במקלדת עצמה. עם נשאור סימנים אז ספוג הפלא יכול לעשות עבודה מעולה. אבל- הוא יכול גם להוריד את הצבע של המקלדת מרוב העוצמה שלו. ואגב למי שלא יודע. ספוג הפלא- זה ספוג שמנקה כל דבר!! אתם רק מרטבים אותו במים והוא מוריד כל לכלוך!!! פעם אחינים שלי צבעו לנו את השולחן בסלון בכל מיני ציורים פרי עטם. ניקיתי עם ספוג הפלא והורדתי את הלכה מהשולחן!! אבא שלי הרג אותי!!

Da Fish Snake

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

איפה משיגים ספוג כזה?!

pinig 2

New member
תנסי להוריד עם אציטון או בנזין

אם אני לא טועה זה אמור להוריד אותו....

omerst

New member
תנסי את הדברים הבאים

1)אצטון 2)אלכוהול מרוכז(95%,הוורוד המוזר) 3)תשמתשי בכפפות:סודה כאוטליק 4)השתמשי בהרבה כפפות:חומצת מלח. (שתמשי בהכול על מגבון/צמר גפן,ורק אז תנגבי... לא הולך?תחשבי על משהו יצירתי,כמו לגנוב לו את המלקדת,לשים בארון שלך,או להשמיד את המקלדת לחלוטין...

למעלה