משהו לבנות (יותר מאשר לבנים XD)

Freaky Angel

New member
משהו לבנות (יותר מאשר לבנים XD)

1) מה היית עושה לו מירוקו היה נוגע לך בתחת? 2) איך היית מגיבה להצעתו שתעשי לו ילד? 3) האם את היית עושה את כל הדברים האלה במקומו XD מצטערת זה השוגר ראש XD

metuka15

New member
את עוד פה? ../images/Emo3.gif

ובקשר לשאלות: 1.אונסת אותו 2.עושה לו ילד 3.תלוי למי

ShiraChan

New member
אני!

1)נוגעת לו גם, שיגיש גם הוא... (מה לקחת את כל הכיף לעצמי?XDDDD) 2)עושה בכיף*-* מירוקו חמוד^0^ 3)לא הייתי עושה... 0.0

GalaxyAngel

New member
אני XD

1. הייתי מאושרת *-* 2) מסכימה ברצון רב ^-^ 3) לא ושבת "^^ מסקנה מהסקר הזה: מירוקו, אתה הרבה יותר מבוקש בעולם הזה. כדאי לך לבוא *-*

XDDDDD

נמ, אוקי: 1. מתפחלצת מרוב אושר ומחשבות זימה. 2. לא הייתי מגיבה, הייתי מיישמת ^.^ 3. המפ, אם הייתי חיה בעידן הזה, בטח שהייתי עושה, לכל הבישים! ^______^ יש מקום לשאלה בכלל? XP

פולי3

New member
אבל 1+2 זה אותו דבר אצלך. לעשות ילד

ים ולאנוס זו אותה פעולה רק שאחת בהסכמה והשנייה לא\=

תותי 14

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo123.gif

1. מתעלפת מאושר והתרגשות 2. מסכימה כמובן! 3. לא

משעשע XD../images/Emo107.gif

1) מה היית עושה לו מירוקו היה נוגע לך בתחת? מעיפה לו בעיטה במקום מוצנע. 2) איך היית מגיבה להצעתו שתעשי לו ילד? כנ"ל. 3) האם את היית עושה את כל הדברים האלה במקומו? לא. o_O

אני^^

1) מה היית עושה לו מירוקו היה נוגע לך בתחת? נוגעת לו באזור ה.. >_> 2) איך היית מגיבה להצעתו שתעשי לו ילד? וואה לא רוצה ילד רוצה שלישה אתה יודע מה?! לא שלישיה חמישה^^ 3) האם את היית עושה את כל הדברים האלה במקומו? אכן ^^

*נושמת עמוק*../images/Emo107.gif

אומנות השרשור.

אני!!

1. מורידה לו כמה כאפות 2. אומרת לו שהוא רשע כי הוא הבטיח לי את זה עוד בגיל עשר והוא שכח אותי אז אני אתחיל לצעוק עליו עד שיבהל ואז אני אומר לו שאני שדה עד שיבין מה הוא בעצם עשה ויברח ואני אצחק צחוק מרושע בליווי ברקים... 3.אמ...לא!!!!!!

מית צאן

New member
גדול../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

1. אמממ שניה אין לי רעיון...
אהה יש לי
אני אעיף לו כאפה
כי זה האיבר האינטימי שלי ואין לו רשות לגעת בו
*חולפת ממטא אבני סקילה של נעם*
*אבן פוגעת*
*אוווווץ'
נעם
זה כאב
*
2. הייתי אומרת לו: "נראה לך
אני לא אחת שאונסת אף אחד..."
אהמ, חוץ מאינויאשה...
3. לא
אני נראית לכם אונסת
אהמ חוץ מאינויאשה... אני הייתי עושה לו את הכל+אניסה...

אוקי, את לא תהבי את זה נעם *שכפץ*

1. ברכייה+כאפה, כי זה רפלקס טבעי אצלי. (קראטיסטית) *שכפץ מקלט* 2. מעקרת אותו מן הסתם *בור ביטחון נגד הפצצה גרעינית* 3. לא

Fay Wood

New member
אניי!! ../images/Emo168.gif

1. דבר ראשון, הייתי מתעלפת מרוב הלם (זה מירוקו-סאמה!!!
), אחר כך חוזרת לעצמי ומחטיפה לו כאפה
2. ברור שמסכימה!! ואז נחיה ביחד באושר לנצח!!!
עם ילד קטן וחמוד!! ^_^ 3. אההה לשאול בנים אם הם רוצים לעשות לי ילד ולגעת להם בתחת? הם גם לא יסכימו וגם יסקלו אותי למוות אם אני אנסה...

Kiku

New member
אני ../images/Emo3.gif

ל מקורי אבל לא נורא ^^ 1. אני מניחה שארביץ לו רק כי "זה לא מנומס" 2. הייתי מסכימה. אבל לא יודעת אם עכשיו... אולי עוד כמה שנים 3. לא. אני ביישנית מידי.

למעלה