משהו לגבי ויזות

הגרה1

New member
משהו לגבי ויזות

טוב, אז ככה, קניתי כרטיס טיסה לתאילנד בסוכנות שלא ניתן להוציא דרכה ויזה. אני יודעת שלא צריך ויזה אם נוסעים פחות מחודש, אבל אני נוסעת ליותר מחודש ולא רוצה להגביל את עצמי... בכל מקרה, פניתי למספר סוכנויות בבקשה לעשות דרכן את הויזה והן טענו שאם אני לא רוכשת דרכן את כרטיס הטיסה - אני גם לא יכולה לעשות דרכן ויזה. אני לא גרה בתל אביב ולא ממש בא לי להגיע לשגרירות... בכל מקרה - לא התייאשתי, טלפנתי לארגון שעושה עבור הסוכנויות את הויזות ושאלתי לפשר העניין. אותו ארגון אמר לי שאסור לסוכנויות הנסיעות לסרב לבקשתי והפנה אותי להתאחדות סוכנות הנסיעות. מה אתם אומרים? בכל מקרה - מישהו יודע על סוכנות כלשהי שמוכנה לעשות ויזה גם אם לא קניתי אצלם כרטיס טיסה????

תותי-בת

New member
איזה חצופים! ../images/Emo46.gif ישראלים - לא יודעים לתת שירות כמו שצריך!

lula

New member
אל דאגה...

נכון נותנים לך בכניסה 30 יום אבל יש אפשרות להאריך את הויזה בעודך בתאילנד(חוקי לגמרי) באי קופנגן מאריכים ויזות ל-10 ימים 15 וגם לחודש במחיר בין 70 ש"ח ל-110 ש"ח אבל שוב זה רק אם בתכנון שלך להגיע לקופנגן....

הגרה1

New member
תוך כמה ימים? זה לוקח הרבה זמן?

האם יש עוד מקומות פרט לקו-פנגן?

aviron

New member
לא חוקי - לא טוב !

כדאי לעשות מאמץ קל בארץ ולהוציא ויזה בשגרירות תאילנד שבת"א, לבדך (יום), או באמצעות משרד נסיעות כלשהו. הויזה שתקבלי תהיה ל-3 חודשים (לעתים שוטר ההגירה בנמל התעופה של בנגקוק נותן רק לחודשיים). אל תשמעי לעצות אחיתופל של מטיילים חסרי תבונה לחלוטין - ואי מתכוון לכך: חסרי בינה, אחריות ותבונה - אל תמסרי דרכונך לעולם לעבריינים תאים המאריכים ויזה בדרך לא חוקית - בדרך חוקית את חייבת להתייצב בעצמך בפני משטרת ההגירה , במעבר גבול או במשרדם - כיון שהארכת ויזה באופן שכזה - מסירת דרכונך וקבלתו חתום בויזה - כאמוראינה חוקית ועלולה להביא למעצרך -והגרוע מכל: מסירת דרכונך ללא פיקוח לגורמים עבריינים עלולה לנתב דרכונך, צילום דרכונך, זיוף דרכונך, שימוש בפרטייך האישיים כפי שמופיעים בדרכונך - לשימוש ביידי גורמי פח"ע עויינים כנגדנו.

הגרה1

New member
עוד שאלה לאוירון

תודה רבה על העזרה. כשנותנים לי ויזה ל - 3 חודשים בשגרירות בישראל, נאמר לי שמדובר בכניסה אחת לתיאלנד. מה הפירוש??? האם זה אומר שאם אני עושה ויזה דרך ישראל אני לא יכולה לצאת ללאוס/בורמה ולחזור לתאילנד אח"כ? תודה רבה.

אני אמנם לא בקיא כל כך

בחוקים אבל אם יש לך ויזה לשלושה חודשים ואת קופצת לביקור בלאוס אני לא מאמין שיעשו לך בעיות אם תחזרי לתאילנד והויזה עדיין תהייה בתוקף. נראה לי מאוד הגיוני ששלושה חודשים זה שלושה חודשים לא משנה היכן היית ולאן הלכת כל עוד יש לך חותמות בפספורט ותוקף הויזה לא פג לא נראה לי שצריכה להיות בעיה אני מקווה שאני צודק. בכל מקרה הינה הפרטים לשגרירות תאילנד בישראל תשובה וודאית תקבלי מהם. כתובת: שדרות שאול המלך ,21 ת"א :03-6958977 טלפון: 6958977-03 פקס: 6958991 הוצאת ויזה ויזה ל-30 יום ניתנת חינם בשדה התעופה או במעברי הגבול בכניסה למדינה. במידה והמטייל רוצה לשהות בתאילנד מעל 30 יום או שאין ברשותו כרטיס המורה על תאריך עזיבה של תאילנד, עליו לרכוש ויזה באופן הבא. ויזה זו עולה 65 ש"ח, חובה לממש אותה בטווח של שלושה חדשים מיום הוצאתה, וניתן באמצעותה לשהות בתאילנד עד חדשיים. ניתן להאריך אותה לחודש נוסף בתאילנד (בשד"ת או במעברי הגבול יפנו אל משרד ההגירה הרלוונטי בו עושים זאת). את הויזה מבקשים בשגרירות תאילנד בישראל יש להצטייד בדרכון המטייל, עותק מצולם של הדרכון, המטייל לא חייב להגיע בעצמו. השגרירות פתוחה לבקשות ויזה בימים ב-ו, משעה 9:00 עד 12:00. הויזה מוכנה למחרת הבקשה להוצאתה (כמובן שאם מבקשים ביום שישי היא מוכנה ביום שני) עוד שאלות? תרגישי כמו בבית תשאלי חופשי

הגרה1

New member
אבל...

במדריך תאילנד של שטיינהרט קציר כתוב כי אם רוצים לצאת ולהיכנס מתאילנד בתוך תקופת הויזה (למשל לצורך טיול ללאוס) יש לפנות בבקשה למשרד ההגירה ולשלם 500 באט. מכיר משהו כזה? תודה.

aviron

New member
y y y איזה מיקס...

500 באת משלמים בנמל התעופה (כל נמל תעופה בינלאומי שבתאילנד - בנגקוק, ציאנג מאי, ציאנג ראי, פוקט) כשיוצאים מתאילנד - וזאת כמס בעבור שירותי השדה - ואין כל קשר למחלקת הגירה. יש אפשרות להארכת ויזה לשבועיים בלבד - ואחר כך אי אפשר להאריך יותר את הויזה - ואת זה עושים במחלקת ההגירה שבבנגקוק או ציאנג מאי או פוקט - ואז צריך לשלם להם איזשהו סכום, לא זוכר כמה, אבל את זה תעשי רק אחרי שתגמריאת שלוש הכניסות שלך .(אם..)

aviron

New member
המשך -ויזה

ברגע שיצאת מתאילנד בכל דרך, הן דרך האויר והן דרך מעבר גבול יבשתי כלשהו- את מבצעת פעולת יציאה מתאילנד - כשאת מוסרת את הדרכון לשוטר הגבולות - הוא מחתים לך בדרכון חותמת יציאה. בזאת תמה תקופת שהיית הויזה שלך - גם באם קבלת בכניסתך לתאילנדאישור שהייה לשלושה חודשים ויצאת לאחר יומיים. לכן: הדבר הטוב ביותר לעשות הינו לבקש בבקשה לויזה ברמצעות שגרירות תאילנד בישראל: 3 כניסות. זה עולה פי 3 , משהו כמו 180 ש"ח, אולי קצת יותר, וזה פותר לך את בעיות הכניסות והיציאות, גם באם לא תנצליאת כל הכניסות. ודרך-אגב: מעברי הגבולות היבשתיים עם בורמה - סגורים בינתיים. שבת שלום מבנגקוק !

lula

New member
מה שתגידו...

אל תנסו להאשים אותי בלנסות לדרדר אנשים אני מבטיחה שהדבר חוקי לגמרי ואין בזה שום סיכון כמוני יעידו עוד אלפי ישראלים אפילו שתגיעי לשם תראי בעצמך...

aviron

New member
אז אני אומר לך, לא לה

שזה לא חוקי !. נקודה. ותאמיני לי - אני יודע מה שאני אומר, בוודאות: זה לא חוקי וזה לא טוב וזה לא בריא וזה נותן לגורמים עויינים אמצעי לזיוף דרכונים ע"י צילום דרכונך ופרטייך, וזה בטח לא חוקי לגביי השלטונות התאיים (תארי לעצמך אזרח תאי הנמצא בישראל ותוקף הויזה שלו פג - פונה התאי לעבריינים מקומיים, משלם להם, הם, העבריינים ללמעבירים את הדרכון של התטי - ללא נוכחות התאי - לשוטר משטרת הגבולות - השוטר מחתים בויזה את הדרכון : יש לך ספק למה יחתים השוטר הישראלי את הדרכון ללא נוכחות התאי? קוראים לזה שוחד. לסכום: לא חוקי בעליל - ויטופל בקרוב מאד ע"י משטרת ההגירה התאית - בפנייה דחופה של נציג מ"י בבנגקוק. וצרת רבים, לולה, במקרה הזה - לא חצי נחמה.

למעלה