משהו לדבר עליו...

ויאגרה

New member
משהו לדבר עליו...

כמו שאתם בודאי יודעים, חלק מהדמויות בחוברות הקומיקס שאנחנו קוראים לא התחילו את חייהן מצויירים על דף נייר משובץ - אלא בסדרות טלוויזיה, סרטים או משחקי מחשב. כמה דוגמאות : זינה (התחילה בתור סדרת טלוויזיה), ובאפי קוטלת הערפדים (התחילה כדמות בסרט קולנוע). גם הצלחת הסרט Star Wars תורגמה לסידרה של חוברות קומיקס. השאלה שלי היא כזו : איזה סרט/משחק מחשב/סדרה כדאי, לפי דעתכם, שתהפוך לחוברת קומיקס? לפי דעתי - חוברת שמבוססת על משחק המחשב WarCraft יכולה להצליח, בעיקר בקרב כל חובבי קומיקס פנטזיה (מישהו אמר "קרוסג´ן"?).כנ"ל לגבי Diablo. כל העיניין של הקרבות הבלתי ניגמרים, הגזעים השונים, הגיבורים, הקסמים והאלים יכול להפוך לחוברת קומיקס ממש מעניינת. צייר וכותב מוצלח יכולים להפוך את זה ליצירת אומנות. מה דעתכם?

109822596

New member
LOL!

קומיקס שמבוסס על דיאבלו? מחשק התפקידים למחשב שביזה את הז´אנר והפך אותו ללרוץ ולירות בזומבים? והוא אפילו לא מתרחש בעולם ייחודי או מעניין, או אפילו חצי גמור מבחינת אלים/עמים/פולקלור/מסחר/כל דבר שהוא לא יצורים בצבעים שונים. סתם הרבה יצורים מוזרים שמשנים צבעים בהתאם לכוח שלהם ושמרביצים להם הרבה.

ננסק

New member
טיעון בעד או נגד:

העובדה היא שדיאבלו (דביל-או?) תורגם להרפתקת D&D. אם זה טיעון בעד טימטומו או בעד איכותו, זה להחלטתכם האישית. אני חושב שזה שניהם.

Silver Surfer

New member
FF

לא פאנטאסטיק פור אלא פיינל פאנטאסי, לפי דעתי יש פוטנציאל עצום לעשיית סידרה של קומיקס עפ"י הסדרות של פיינל פאנטאסי וזה יהיה ממש טוב אם יעשו.

Scum Bunny

New member
כמו שאני מכיר את היפנים- כבר יש

היפנים עושים קומיקס מכל דבר מצליח, בין אם זה משחק מחשב, סדרה מצוירת או רוטב סויה. בכל מקרה, גם אם יש סיכוי קלוש שאין מנגה המבוססת על FF (ושוב- אין סיכוי שאין מנגה כזו) אז עדיין יש קומיקסים שנעשים על ידי חובבים (dojinshi או משהו כזה). בניגוד למערב, קומיקסים שנעשים על ידי חובבים הם מקצועיים לגמרי וגם מופצים באופן מסחרי למחצה. וכאלה לא רק שיש על FF, אלא שראיתי אותם. בכל מקרה, אם יש משחק שצריך לעשות ממנו קומיקס זה לא משחק שיצטיין באקשן שלו או בגיבור משורג שרירים, אלא בסיפור ממש טוב. לא חסרים כאלה, דרך אגב: Soul Reaver כבר קיבל קומיקס של Top Cow (ואם למישהו מגיע קומיקס אז זה ללא ספק רזיאל), אבל אם אימה אז אין מנוס מקלאסיקות כמו Darkseed - לא רק סיפור אימה טוב להחריד, אלא גם אמנות שלל גייגר לעזאזל! ומה עם קצת הומור? Monkey Island למשל? מי לא היה רוצה לראות קומיקס על גייבראש וחבורתו? או החבורה העליזה של Maniac Mension (ויומו של הטנטיקל) למשל. יש משחק אחד שלא הרבה מכירים, אבל שמורה לו פינה חמה בליבי. קוראים לו Outcast, והוא מספר על חייל אמריקאי משופשף שנשלח דרך חור תולעת נסיוני שדומה באופן חשוד לסטארגייט כדי לעזור לכמה מדענים לסגור אותו ולמנוע מכדור הארץ לפול לחור שחור. העולם שהוא מגיע אליו הוא יקום מקביל שמיושב על ידי חבורה מרתקת של יצורים דמויי נארנים (מבבילון 5) עם תרבות שלמה, ומעמדות, וכפרים וערים וחיות. והם צריכים שחיילנו האמיץ יעזור להם להתגוננן מפני דיקטטור אכזרי. עולם שלם לגלות, תרבות שלמה להכיר, עולם אחד להציל מדיקטטור ועולם אחד מחור שחור, שני מדענים עם יריבות עתיקה ביניהם, בחורה אנרגתית שקשורה לסוד אפל בעברו של הגיבור, וגיבור מחוספס שלא רק יודע לירות בכל דבר שזז (והוא יודע) אלא גם יודע לקטול ולהסתלבט על כל חייזר שהוא מדבר איתו יותר משתי דקות. אם יש משחק שמגיע לו קומיקס....

The Crusader

New member
יש קומיקס לרזיאל????

איפה? ממתי? האומנות יפה? איפה אני קונה?????? (אני מת על המשחק שיחקתי בשני המשחקים נטו בשביל העלילה כי הקרבות לא כאלה מסעירים.... וגם בבלוד אומן שיחקתי נטו לעלילה כדי להשלים דברים...) קיצר... איפה אני משיג את הקומיקס הזה?

Scum Bunny

New member
Top Cow כמובן

אותם חבר´ה שעושים את הקומיקס של טומב ריידר (מן הסתם- הרי גם רזיאל שייך ל-Eidos ופועל על אותו מנוע משחק). חפש באתר של טופ-קאו.

Scum Bunny

New member
Top Cow כמובן

אותם חבר´ה שעושים את הקומיקס של טומב ריידר (מן הסתם- הרי גם רזיאל שייך ל-Eidos ופועל על אותו מנוע משחק). חפש באתר של טופ-קאו.

The Crusader

New member
ענק!!!!

היופי שמצאתי עבודה רווחית שאם אני אשמור עליה היא תספק לי מעל ומעבר כסף שאני צריך ^_^ בכל אופן...שאלה לחברה מקומיקס וירקות....ולקומיקום (או במילים אחרות לערן ואביב) יש לכם את החוברות של רזיאל? ואם כן אז כמה הן עולות....ובקשר לשאר אני כבר אשלח לכם מייל... אגב בקשר לקומיקס אני חושב שהיה מגניב לראות קומיקס על האופנוען הזה...קווסט ישן מצוייר מצחיק עם איזה אופנוען ....לא זוכר את השם אבל אהבתי נורא ! וגם...יש פוטנציאל להיטמן אם יעשו את זה כמו שצריך... ויש את הסדרה ביסט מאסטר

*GormE*

New member
הצעות לקומיקס ע"פ סדרות:

freaks & geeks! אני מתה על הסדרה הזאת ובטוח זה יראה מצויין בקומיקס!!! עוד הצעה: קומיקס לסימס זה פשוט נדרש אחרי כל המוצרים שיוצאים להם

The Flash

New member
andromeda

אנדרומדה יכול להוות קומיקס מצויינת המסע הבלתי נגמר לשחזר את הקומנוולט´ והמאבק במגוג דמויות נהדרות ועלילה נהדרת

ננסק

New member
משחקי מחשב רולז!

Stacontrol -צריך- סדרה רצה. העובדה שאין קומיקס מבוסס עליו היא פשע כנגד האנושות כולה. ובאמת warcraft ו- starcraft ראויים לקומיקסים משלהם. יש משחק מחשב לא מאוד מוכר בשם Master of Magic, שהוא בכלל משחק אסטרטגיה בתורות, אבל הוא בכל זאת מצויין לקומיקס. אפשר להוציא ממנו אווירה אפית חזקה + קווסט ארוך ומפרך. והייתי אומר שגם משחקי תפקידים ראויים להמרה למדיה של קומיקס. (כל עוד מוציאים את ה-D&D, שכל קומיקס שלא יעשו לה יהיה פשוט חסר טעם). Paranoia, ראויה מאוד לאיזו מיני סדרה מוצלחת. אפשר להוציא דברים יפים מאוד גם מ-"שחר האדמה" ו-"מירוצללים", שהן רוויות אווירה יחודית ועמוסת פרטים, ומ-Exalted, שהיוצרים שלה ייעדו אותה להיות כמו סרט מנגה מדומיין. ולכן, כמובן, היא תהיה אדירה בתור קומיקס.

Logan16

New member
mutant x ו...

(מצחיק את עצמי ) אם כבר מדברים על זה אפשר לקחת מספיק סדרות ולהפוך אותם לקומיקס לי אישית זה נכנס לחיים אני אני רואה בפרקים של סדרות כחוברות יש ספר אחד שאם יכולתי הייתי הופך אותו לקומיקס הכי טוב שקיים וזה התנ´´ך במיוחד שמואל א תחשבו על זה (יכול להיות שכבר עשו את זה . וגם את גולשים בזמן היה אפשר לפתח וגם מכושפות למרות שהסדרה הדרדרה אבל משום מה נראה לי שעשו כבר את זה .

YONI567

New member
אני הייתי מת לראות את מכושפות

כסידרת קומיקס, או המלאכיות של צ´ארלי (מלאכים, אז, אני מתכחש. מלאכיות יותר שווה!) וגם מאוד מאוד את פארסקייפ, זה יכול להיות פצצה

BluePrint

New member
כן בטח...

קומיקס לפי Mutant-X, זה אף פעם לא יעבוד
. אבל לעשות קומיקס לפי Sliders זה רעיון מצויין. (אם מתעלמים מהעונה הרביעית והלאה שבה המלחמה נגד הCromags נהיית מטופשת לחלוטין) צריך, כמובן, לתת לפחות 5 חוברות לכל עולם, אבל זה יכול להיות נהדר. והנה קצת חוברות לפי משחקים\סרטים שאני יודע עליהן. Indiana Jone: Raiders of the Lost Ark The Scorpion King X-Men (חוברת לפי הסרט) Starship Troopers (חוץ מחוברת לפי הספר, יש עוד כמה "הרחבות") Earth: Above and Byond (שוב, חוברת לפי הpilot + מספר "הרחבות") F.A.K.K.2 (הסרט נעשה לפי Graphic Novel, אבל יש גם חוברת לפי הסרט) Bluntman And Cronic Oni Babylon 5 Star Trek (המקורי, TNG, DS9... מה שתרצו) Bram Stoker´s Dracula (לא בטוח אם זה לפי הסרט או הספר) Everquest - The Ruins Of Kunark (מי לא מכיר?) X-Files ואני גם חושב שצריך להפך: לעשות סדרה (או סרט) מMage. (נכון שיש כמה חוברות לפי xXx?) Magic is Green

BluePrint

New member
לא טועה

יצא Diablo - Tales Of Sanctuary. שלושה סיפורים על הפלאדין, הברברי, והאמזונה. (ואולי עוד משהוא שאני לא מכיר)

למעלה