משהו לדיון?
לאור כל הפוסטים על נושא הפו"פ, תהיתי אם יש מקום להעלות נושא נלווה: איך הפו"פ נתפסים האחד בעיני השני. כמובן, אין מקום להכללות גורפות ויש הרבה יוצאים מן הכלל, אבל באופן כללי שאלתי את עצמי אם חלק מהבעיה של מי שמרגיש שקשה להכיר למטרות חברות או קשר יותר קבוע קשורה למה שהאדם הזה משדר. כאמור, בלי הכללות [וכמו שמישהו בפורום כתב פעם: "נא לא לזרוק עגבניות על הפוסט הזה"
] --- יצא לי לפגוש אנשים שהשאלה השנייה שלהם אחרי "איך קוראים לך" היא "האם יש לך חבר?", ואפילו אנשים שזו השאלה הראשונה שלהם... ועליי לומר שזה מאוד מרתיע. הרושם המתקבל הוא שלא רק שהאדם הזה טיפה נואש אלא גם שלא חשוב לו בכלל מי הבחורה עימה הוא מדבר - רק אם יש פוטנציאל לקשר רומנטי כזה או אחר. לא נראה לי שמי שמתנהל בצורה כזו יהיה לו קל ליצור קשרים... תהיתי אם אחרים גם כן שמו לב לתופעה הזו, או שזה רק אני שנתקלת בדברים כאלה? בידי הבנים שביניכם כמובן הרשות נתונה לספר כיצד אתם רואים את הבנות הפנויות ואיך הן נתפסות בעיניכם!
לאור כל הפוסטים על נושא הפו"פ, תהיתי אם יש מקום להעלות נושא נלווה: איך הפו"פ נתפסים האחד בעיני השני. כמובן, אין מקום להכללות גורפות ויש הרבה יוצאים מן הכלל, אבל באופן כללי שאלתי את עצמי אם חלק מהבעיה של מי שמרגיש שקשה להכיר למטרות חברות או קשר יותר קבוע קשורה למה שהאדם הזה משדר. כאמור, בלי הכללות [וכמו שמישהו בפורום כתב פעם: "נא לא לזרוק עגבניות על הפוסט הזה"