משהו לדיון?

Kanish

New member
משהו לדיון?

לאור כל הפוסטים על נושא הפו"פ, תהיתי אם יש מקום להעלות נושא נלווה: איך הפו"פ נתפסים האחד בעיני השני. כמובן, אין מקום להכללות גורפות ויש הרבה יוצאים מן הכלל, אבל באופן כללי שאלתי את עצמי אם חלק מהבעיה של מי שמרגיש שקשה להכיר למטרות חברות או קשר יותר קבוע קשורה למה שהאדם הזה משדר. כאמור, בלי הכללות [וכמו שמישהו בפורום כתב פעם: "נא לא לזרוק עגבניות על הפוסט הזה" :) ] --- יצא לי לפגוש אנשים שהשאלה השנייה שלהם אחרי "איך קוראים לך" היא "האם יש לך חבר?", ואפילו אנשים שזו השאלה הראשונה שלהם... ועליי לומר שזה מאוד מרתיע. הרושם המתקבל הוא שלא רק שהאדם הזה טיפה נואש אלא גם שלא חשוב לו בכלל מי הבחורה עימה הוא מדבר - רק אם יש פוטנציאל לקשר רומנטי כזה או אחר. לא נראה לי שמי שמתנהל בצורה כזו יהיה לו קל ליצור קשרים... תהיתי אם אחרים גם כן שמו לב לתופעה הזו, או שזה רק אני שנתקלת בדברים כאלה? בידי הבנים שביניכם כמובן הרשות נתונה לספר כיצד אתם רואים את הבנות הפנויות ואיך הן נתפסות בעיניכם!

אני שמתי לב לתופעה הזאת

ובגדול פעם לפני שהכרתי את חבר שלי הייתי רשומה באטרף דייטינג, הרבה חברים שלי נרשמו לשם זה היה אז כמו מקושרים נכנסים ורואים שם את כול מי שאתה מכיר קיצור קיבלתי מלא מלא פניות וכולם התחילו עם השאלות "מאיפה את" "יש לך חבר" "בת כמה" כווווולם כתבו אותו דבר ושלא לדבר על צ'אטים זה כבר נהיה בנאלי ומעצבן לקבל אותן פניות שוב ושוב, מה כל הבנים עשו הסכם ביניהם איך לפנות לבחורה? פשוט התעלמתי אוטומטית מכל אחד שפנה אלי בצורה כזאת, כי חיפשתי מישהו מעניין ומדליק שישלח לי משהו קצת אחר ויתחיל איתי שיחה קלילה ונחמדה ולא ישר להכיר אחד את השני ככה הכרתי את חבר שלי, נכנסתי לצ'אט ערב אחד וכרגיל קיבלתי איזה 50 הודעות (לא אני לא צוחקת!) ולא התייחסתי אליהם והחלון צ'אט פשוט התמלא לו... התחלתי לסגור אותם אחד אחרי השני ואז פתאום מישהו רשם "בוםםםםםםםםםםםםםםם", ואמרתי לעצמי, איזה דביל ובאתי לסגור את החלון שלו אבל אז אמרתי, נו הוא היחיד שכתב לי משו קצת משוגע ונתתי לו צ'אנס השיחה נגמרה ב6 בבוקר בנים שפונים אלייך בצורה כזאת, זה ישר משדר לי שהדבר היחיד שמעניין אותם זה להכניס בחורה למיטה ולהמשיך הלאה... ואני מדברת מתוך הניסיון ולא רק בגלל איך שאני וחבר שלי התחלנו...

אמיר335

New member
שאלת שאלה כללית ואני לא ממש יודע

מה לענות אז אנסה: קודם כל את ההודעה שלך ניתן לשנות ללשון זכר. ואם אתה בצט את אתה ישר מקבל את: מאיפה/מה מחפש/יש תמונה? כנראה שעודף השיחות כבר מייגע וגורם לאנשים לפנות לתכלס. וכן גם הרבה בחורות שואלות ומוודאות שאתה לא נשוי או עם חברה ועד שאתה לא עונה להן הן לא ממשיכות. אבל נכון מסכים עם מה שכתבת "שהאדם הזה טיפה נואש אלא גם שלא חשוב לו בכלל מי הבחורה עימה הוא מדבר - רק אם יש פוטנציאל לקשר רומנטי כזה או אחר" למרות שיוצאים ונפגשים שני רווקים אז ברור שהם יוצאים למטרה מסויימת (שוב לא כולם יש את אלה שמחפשים רק דבר אחד
במסווה של רומנטיקה - וגם לבחורות לא חסר
) הרי שצריך להכיר תחילה בלי להצהיר על כוונות כלשהן בלי להלחיץ את הצד השני ובלי להלחיץ את עצמך. אבל שוב זה לא רק גברים. יש גם נשים שאחרי כמה פגישות כבר מדברות על מגורים יחד ונסיעות משתפות לחו"ל. אכו חיים קשים אין מה לעשות
.

Kanish

New member
בדיוק...

כנראה שלא חסרים לא בנים ולא בנות שכבר מתאמנים בלרשום את השם המלא עם שני שמות המשפחה אחרי 3 דקות שיחה עם הצד השני :) אני לא כל כך בתמונה בעניין הדייטים באינטרנט אבל בחיים בשר ודם זה מאוד לא מושך שמי שניגש אליך (או לפחות אליי) מתחיל קודם כל במחקר שנועד לברר האם אני נשואה / מאורסת / עם חבר (או לחילופין, עם בת זוג...) באופן שממש בולט שלא כדאי לבזבז עליי זמן אם התשובה לזה היא "כן"... אני מודה שלפעמים, אבל לא לעתים קרובות, זה כל כך מעצבן שאני פשוט אומרת ישר שכן ומחכה לראות מה יקרה. מישהו כבר בשוק? :) הנושא הנלווה לזה הוא שלעתים קרובות אני מוצאת שאנשים שהדבר היחיד שיש להם בראש זה למצוא בן או בת זוג הם גם אלה שבשבילם חוסר השמיעה היא בעיה נורא מרכזית שכל החיים שלהם סובבים סביבה, באופן שגורם להם לעתים קרובות להיות מרירים --- וכתוצאה מזה, לא מושכים במיוחד (מי שרוצה להיות עם מישהו שברור שיש לו בעיה עם כל העולם שמתחילה בבעיה שלו עם עצמו, שיקום).

אמיר335

New member
מזכירה לי שיר של שלמה ארצי

תמיד שמישהו מאשים את כל העולם שרע לו אני נזכר בקטע הזה של השיר. (אגב זה שיר די יפה ואפשר להבין אותו בהרבה הברה אופנים אחרים ) "ירח" קשה להגיד חבל או לומר אולי. במקום זה אני רוקד וצועק לירח: "רד". ומאשים את העולם בכאבי.

אמיר335

New member
אבל עוד דבר אחד שרציתי לציין

למרות מה שרשמתי קודם ולמרות כל אלה ש"נפלת" עליהם אל תשכחי שבכל זאת לא קל למצוא בן/בת זוג מתאים באופן כללי. ואם יש לך מגבלה כלשהי שבולטת זה אז קשה לך קצת יותר....

צלף

New member
אולי זה עניין של גמלוניות

אני ברוך השם כבר חמש עשרה שנה נשוי - אז אני כבר מזמן לא בקטע של לרדוף בחורות
אבל איך שאני זוכר את עצמי - בגלל שלא הייתי בקבוצת השווים (כלומר הייתי בתוך קבוצת שומעים) -אז היה לי קשיים בליצור קשיים אחד עם שני וגם עם המין השני - את זה לומדים עם הזמן, הבעיה שהזמן הארוך הוא פי כמה גדול אצל כבדי שמיעה.. אני מפרש את החויה שלך כהכרות עם כבדי שמיעה לא בשלים מספיק, והייתי מיעץ גם לגברים וגם לגברות הפנויות - אם אתם מחפשים, אל תחפשו
|סלינק| בואו למפגשים החברתיים כדי להפגש עם אחרים, לשוחח את האחרים, ללמוד את אמנות ה- small talk, ואז הקשרים כבר יבואו לבד - כמו שכתבה נופו בסיפורה.

למעלה