משהו לדיכאון

משהו לדיכאון

יש לכם אולי תרופת סבתא לדיכאון? משהו לשפר את מצב הרוח, למחשבות חיוביות ולא שליליות כמו שלי יש? אודה לכם על כל תשובה שתתקבל

ADH2003

New member
מסג' טוב שיוציא את כל הרעלים

החוצה. שהייה במחיצת אנשים אהובים ותומכים אני מניחה שיש גם שמנים למיניהם שניתן להוסיף למבער ועשויים לשפר מצב רוח אבל הכי חשוב לזהות מאיפה המחשבות השליליות מגיעות.... רק טוב

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif ומוסיפה עוד

מצטרפת בחום לעיסוי טוב ואנשים אוהבים שמן מליסה - מאד עוזר לדכאון וגם הליכה בחוץ בנוף של יער או ים וגם לעשות דברים שאוהבים

../images/Emo36.gifהכי מומלץ../images/Emo26.gif

כל ערב הליכה מהירה של כשעה בערך . בשעה הזו המח משחרר אנדרופינים להרגעה ולשיפור מצב הרוח ..

אור שמש

אנחנו אחרי לא מעט זמן של חורף... יכול להיות שתחושת דיכאון נובעת ממחסור בחשיפה לשמש. אפילו הליכת בוקר של 20 דקות יכולה לעשות את ההבדל! בהצלחה!

ה מוזה

New member
לאכול אגוזים

ללכת קצת בחוף הים לקרוא ספרים שעושים טוב לנפש גלידה ושיחה עם חברה טובה והכי בריא, לצחוק והרבה .[לא ממש תרופות סבתא,אבל לא יזיק]

ה מוזה

New member
שאלה טובה

יש אלו המאמינים שיש קשר הדוק בין תזונה והנפש [ מצב רוח,עייפות,לחץ,דכאון] הסבתות לא ממש ידעו למה זה עוזר, אבל כשפגשתי פעם סבתא גלילית שמעתי ממנה " תאכלי אגוזים ", השאלה שלך גרמה לי לחפש קצת מידע על הנושא ואכן מצאתי את מה שכנראה הסבתות לא ידעו [או שכן?] באגוזים,אגוזי מלך, יש מה שנקרא אומגה 3 שמסייעת במצבים של דכאון מצרפת קישור שמצאתי ,חוץ מאגוזים מציינים שם עוד דברי מזונות שטובים לאכילה ועוזרים לדכאון נפשי ותשישות הנפש כיצד אפשר להשיג אומגה 3 לעזרה בדיכאון ?

תודה רבה על התשובה והקישור. רשמתי

לפניי. אין יום בו לא לומדים משהו חדש. אולי זה יהיה המוטו החדש שלי.

למעלה