משהו להגיד..... תרשמו מילים ותקבלו אותן מעוצבות
א איירישקרמה New member 27/1/03 #3 פאק באמת לא נפתח ../images/Emo10.gif ודוקא היום זה כן נפתח. תשמרו ותנסו כשיהיה אולי פחות לחץ ממש ממש שווה. תנסו למשל את המילה HOT יוצא מגניב!!!!
פאק באמת לא נפתח ../images/Emo10.gif ודוקא היום זה כן נפתח. תשמרו ותנסו כשיהיה אולי פחות לחץ ממש ממש שווה. תנסו למשל את המילה HOT יוצא מגניב!!!!
M Mוניk New member 27/1/03 #5 אייריש אההההההה נו נו מאמי נסיתי שוב ו..... אופ לא עלה לי לא נורא אייריש תנסי מאוחר יותר ואני בטוח אנסה שוב כי אני סקרנית אייריש מוניק
אייריש אההההההה נו נו מאמי נסיתי שוב ו..... אופ לא עלה לי לא נורא אייריש תנסי מאוחר יותר ואני בטוח אנסה שוב כי אני סקרנית אייריש מוניק
א איירישקרמה New member 27/1/03 #6 מוניקונת אל תתיאשי זה ממש בשבילך אפילו שאם טאקילה תראה את זה היא בטוח תתחרפן
ח חוף מבטחים New member 28/1/03 #8 איירישקרימהההההההה זה מגניביישן!!! עולה, עולה, תנסו עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M Mוניk New member 28/1/03 #10 אופ לי זה לא עולה אייריש טוב אולי יש בעיה טכנית ניסיתי שוב ושוב ונאדה בכל אופן אייריש אני לא מוותרת על עיצוב אותיות מחר אנסה שוב אייריש}{ מוניק
אופ לי זה לא עולה אייריש טוב אולי יש בעיה טכנית ניסיתי שוב ושוב ונאדה בכל אופן אייריש אני לא מוותרת על עיצוב אותיות מחר אנסה שוב אייריש}{ מוניק
ח חן (*_*) New member 28/1/03 #11 מוניק, תתעקשי, זה שווה ../images/Emo9.gif באמת שזה חמוד תודה לך אייריש