משהו לחשוב עליו

משהו לחשוב עליו

שמתם לב למזג האוויר המשוגע ובכלל לכל האירועים המוזרים בזמן האחרון? מצאתי את עצמי חושבת על האירועים האחרונים בעולם ועל האיום הקרב ובא בקשר למלחמה של ישראל עם אירן ובכלל גם על המלחמה האחרונה עם לבנון... אני מאמינה שכל דבר שקורה בחיי ובחיי שאר האנשים בעולם קורה מסיבה מסויימת בהנחה שהתיאוריה שלי נכונה ואכן לכל דבר יש סיבה אז למה קורים הדברים הנוראיים האלה ? אז כן תמיד נוכל למצוא איזשהו אסון טבע ,פעולת טרור או מלחמה אבל אם שמתם לב בזמן האחרון יש יותר מכל דבר ובתקיפות גבוהה יותר? אני מאמינה באלוהים... יש כאלה שפשוט מאמינים בכוח עליון או משהו דומה ואם אתם ביניהם האם עצרתם לחשוב שאולי אולי הוא זה שגורם לכך? שאולי זה מין סימן אזהרה? הרי מי האמין שהמלחמה האחרונה עם לבנון תשפיע על מדינתו כל כך הרי עם הצבא והטכנולוגיה המשוכללת שלנו עם כל כלי הנשק המתוחכמים... ועדין איבדנו חיילים רבים תושבים נפצעו ואף נהרגו ועל אופן ניהול המלחמה הזו אפילו לא אכתוב. ועכשיו צפויה מלחמה גדולה עוד יותר אז מה עכשיו? כולנו עברנו את שיעורי התנ"ך בבית הספר ואם אתם זוכרים תמיד היה את הקטע של- בני ישראל חטאו בני ישראל נענשו בני ישראל הצטערו בני ישראל נסלחו... נכון שבימינו אין בדיוק ניסים ונפלאות נביאים ומלכים ומטה שהופך מים לדם וים להחצה לשניים אבל עדיין יש את את הניסים "הקטנים" (ושמתי את המילה בסוגריים כי היא יחסית) ניסי היום יום אקרא להם... שאני בטוחה שחלקכם חוו על בשרם או מכירים חבר או קרוב משפחה שעבר נס כזה. ניסים כגון הנצלות ממצב מסכן חיים כמו תאונת דרכים,שוד... ואפילו דבר שכיח כמו לידה הרי אין אמא שלא תגיד שזה היה נס כשבנה/ביתה יצאו אל אוויר העולם. ניסים כאלה אפשר למצוא המון אך זה בידינו עד כמה נשים לב אליהם ועד כמה נודה עליהם. אז מה בעצם אני מנסה להגיד? אם האירועים האחרונים הם אכן סוג של אזהרה אז אולי עלינו להתייחס אליהם ככאלה ואולי אם רק נסתכל פנימה אל תוך עצמינו ונבין שאין אנו מושלמים ואפילו לא קרוב לזה וננסה מעט סליחה ותודה ומעשים טובים קטנים מידי יום יוכלו להביא עתיד טוב במעט ואולי אפילו בהרבה. שמור בטל

TAINTED SAINT

New member
ואללה ../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo62.gif../images/Emo35.gif

כל זה כתבת ב"שוונג" אחד
גדולה מהחיים את
בדקתי בדף העולם שלך,כתוב שאת ב
מאתמול או מהיום ושאת בת 18,אם אכן כך הדבר, ואנחנו המקום הראשון בו את עושה את צעדייך הראשונים בעולם הוירטואלי הרי שלא נותר לי אלא לברכך על בחירתך המוצלחת
שאי ברכה וחג שמח
ובקשר למה שכתבת...אין לי מושג תחת השפעת איזה חומרים היית כשכתבת את עבודת הגמר שלך בפילוסופיה בגרוש להמונים הלחוצים [מזה ששכחו לקנות לחמניות לחג],אך הרשי לי ליעץ לך על קוקטייל מגניב-ארס צפעים+מורפיום
אין מילים לתאר את התחושות והדברים שתחווי......... השארי עמנו והמשיכי לכתוב כאן-אנו כאן תומכים ואוהבים ממש כמו משפחה קטנה ומלוכדת [אם כי פסיכוטית במקצת...],ולא תמצאי בשום מקום אחר כזאת אחווה עמוקה,חברים נאמנים האומרים תהילים לילה שלם,ונר אחד עם פולי קפה כמעט שלם
שאי ברכה וחג שמח
TAINTED SAINT

למעלה