משהו לסופשבוע

free soul

New member
משהו לסופשבוע../images/Emo152.gif

אהלן אנשים! מה קורה? אוקיי, עלו במוחי המתוק
כמה שאלות וחידה אחת בדרך
מה התיכנונים שלכם לעתיד, אבל, זה לא מה תעשו או מה אתם מתכננים לעשות בעוד 10 או 20 שנה, אני מדברת על שנה בלבד! מה אתם חושבים שתעשו ואיפה תיהיו בעוד כשנה?
ועוד שאלה: קורה לכם, שאתם מתחצפים למישהו, אני מדברת על חבר/ה טוב/ה אתם איכשהו מתנצלים? אתם מודים שטעיתם?
ועוד אחת!מה אתם עושים בסופהשבוע? אח"כ הענה על השאלות עכשיו: החידה! אישה צריכה לבחור בין שלושה גברים: לכל אחד הביאה 1000$ והיא רוצה לבדוק מה הם יעשו עם הכסף הזה. הגבר הראשון לקח את האלף דולר וטיפח את עצמו, קנה לו בגדים, הלך למספרה.. הכל הגבר השני מפנק, קונה לה בגדים, בשמים, תכשיטים מה לא?! הגבר השלישי, משקיע בבורסה, יענו אומר לה "הרווחתי את האלף דולר, ל2000$ ככה נשקיע כל הזמן שיהיה לנו כסף בעתיד. מה אתם אומרים? את מי מהם היא תבחר? את החידה לקחתי מפרוייקט מיכא"ל. וואלה לא זוכרת את התשובה כי באותו זמן שוחחתי עם אחת ששיגעה לי ת'שכל..

עכשיו אני ../images/Emo13.gif

תכנונים לעוד שנה - להמשיך להיות מאושרת
כשאני אומרת דברים שאני מתחרטת שאמרתי - אין לי בעיה לבקש סליחה, להפך. זה גורם לי להרגיש טוב יותר עם עצמי
בסופשבוע - עם הילדים בענייני פורים. מקווה שלא ירד גשם
תשובה לחידה: הגבר שהשקיע רק בעצמו - גם מבזבז את הכסף וגם לא עליה?
הגבר השני - קונה לה מתנות אבל לא דואג בכלל לעתיד?
הגבר השלישי- חושב רק על העתיד אבל לא מפנק אותה
הבחירה קשה - אבל לדעתי- היא תבחר בזה שיש לו יותר גדול

עכשיו אני

* בעוד שנה אני אההיה בדיוק באותו המקום. (בעוד שנה וחצי אני מסיימת ללמוד ואז הכל פתוח..
) * אני מתנצלת תמיד. (לפעמים אפילו כשאני לא צריכה) *אין תוכניות לפורים, אני עובדת
ולחידה - היא אישה טיפשה! מי נותן 1000$ לניסוי?????

עכשיו אני... ../images/Emo8.gif

1. תוכניות לעוד שנה? - קודם כל להיות מאושרת, מה חוץ מזה, תלוי איך ולאן יתקדמו דברים בחיים, הלוואי ואני אוכל לחזור לטבחות עד אז, הלוואי ואמצא אהבה וזוגיות הרמונית ויפה עד אז... 2. קרה לי, שהתחצפתי לאמא שלי, אבל ממנה אני לא מוכנה לבקש סליחה, שהיא תלמד להתנצל קודם על מה שהיא עשתה לי ועל איך שהחיים שלי נראים היום בגללה! - חוץ מזה, אני תמיד מתנצלת, אם אני טועה עם אנשים אחרים, ו... לא, אני לא מתחצפת לאחרים. 3. אם אני טועה, אני תמיד מודה בטעות. 4. בסופשבוע הקרוב אני כנראה אבלה עם חברים, בד"כ אני מעדיפה לשבת בסופי-שבוע בבית ולא לסבול את ההמולה, כשכל המדינה יוצאת לבלות, לעיתים נדירות אני יוצאת לבלות בסופשבוע. לגבי החידה, אני לא יודעת את התשובה, אבל אני לא הייתי בוחרת באף-אחד מהם, הייתי מעדיפה גבר, שחצי מהסכום ישקיע בעתיד, רבע מהסכום ישקיע בעצמו ורבע מהסכום ישקיע בי.

../images/Emo9.gifתשובות.

בעוד שנה אני מקווה שלא אהיה מובטלת כמו עכשו!!!
לעבוד לעבוד ולהרוויח כסף!!! אם יוצא לי לצעוק על חבר/ה טוב/ה ברור שצריך להתנצל! ואני מתנצלת.
בקשר לחידה אני חושבת שהיא בחרה ת'שני. כי הוא באמת הראה כמה הוא אכפתי לה וכמה שהיא חשובה לו. אז זה שקנה לה יאמבה תכשיטים ובגדים ובטח היא מאוד שמחה כי כל אישה חולה על בגדים ותכשיטים.
אז זה דעתי.

free soul

New member
../images/Emo45.gifנשמה שלי! מה שלומך?

חג פורים שמייייייייייחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Vdrums

New member
לא חילקתי הוראות.

ואמרו לך את זה גם בפורום אחר... (רמז-לא אני)

AnkSunAmun

New member
התשובות של שמיניסטית מתוסכלת :)

בעוד שנה בדיוק אני אהיה באמצע הקורס שלי בצבא (מודיעין) אחרי שבתקווה אחסוך לי כמה אלפים עד הגיוס.. (אוה, דצמבר נשמע כל כך רחוק)
אני מתנצלת בפני חברה שלי , בפעם האחורנה אפילו השקעתי והכנתי לה כרטיס דיי מכוער (מה חשבתם אני פיקאסו? תחושת הציור נגמרה לי אחרי שלמדתי איך מציירים בית ופרפר שזה כיתה ג'?)
סופ"ש אני חוגגת יומולדת 18! נולדתי ב7 למרץ, אני לוקחת את החברים הכי טובים למסעדה סינית ונתפרע על התפריט... ואמא אופה לי עוגה עם שלוש שכבות וקרם מוקה.. בקיצור שחיתות!.... :) בקשר לחידה - היתי בוחרת בגבר מס' 2. גבר 1 נראה לי אגוצנטרי, גבר 3 לוקח סיכונים מיותרים (טראומה אישית , אבא השקיע בבורסה, לא הלך מי יודע מה)... אז נשארנו עם אחד שאוהב ומפנק ומה רע?

ebony

New member
תשובות לשאלות...

איפה אני יהיה בעוד שנה
אני יהיה בשנה 3 של הלימודים שלי וכנראה עדיין לבד....
אני לא מתנצלת כי אני גם לא מתחצפת. החברים שלי יודעים שאני לא הטיפוס.. אם מרגיזים אותי אני אומרת אני לא מגיעה למצבים של עלבונות אחד כלפיי השני או לפחות מנסה להמנע כמה שיותר.
מה אני עושה בסופ"ש
לבד בבית עם כוס בירה והמחשב מדוכאת עד עימקי נשמתי סופ"ש נעים לכולם

למה מדוכאת?

לפעמים סופשים לבד בבית הם זמן מצויין לארגן את כל המחשבות בראש, כל הבלאגן שמסתובב לו שם..

למרות שזה כבר לא יקפוץ, גם אני אענה

מה התכנונים שלי לשנה הקרובה? אממממ, בכלל לא חשבתי על זה. מקווה להיות יותר מפוכחת. קורה לי המון שאני מתחצפת, לפעמים הרבה מעבר למה שמגיע לאדם מולי. מתנצלת? תלוי. תלוי במידה בה נפגע האדם מולי ותלוי כמה אני צודקת. מה עשיתי בסוף השבוע? הייתי בשתי מסיבות פורים. בראשונה פגשתי את האהבה העכשוית שלי, את אהבת העבר שלי ובחור שהתחלתי איתו. ארזו לי את כל העבר, הווה, עתיד במשלוח מנות לרגל החג. בנוגע לחידה, ענו כבר לפניי תשובות רבות ומגוונות. בכל אופן, אם היו לי 3000$ כדי לבזבז על ניסוי, לא הייתי צריכה אף אחד מהגברים הללו.

למעלה