משהו לעדכן אתכם,

משהו לעדכן אתכם,

לפני שבוע סיפרתי לכם על להקת כלבים משוטטים בבאר שבע. את הכלבים הללו אני רואה שם מתחילת הסמסטר, ויש כאלה שאפילו מתחילת שנת הלימודים (באוקטובר. לפחות כלב אחד...) - בקיצור, רחמיי נכמרו עליהם, ופניתי אליכם בשאלה מה לעשות (אני גרה בצפון). אז - ככה, השבוע, בבואי כרגיל לבירת הנגב, חיפשתי אותם - את הכלבים האלה, ששוטטו שם שבועות וחודשים, בגשם ובקור, ברוח ובשרב - ולראשונה, מזה זמן רב - הם לא היו שם !. הבטתי סביב, הסתכלתי לכיוון אתר הבנייה, שם הם היו רובצים לעיתים, וזרקתי מבט ליד הבוטקה של השומר בכניסה לקניון החדש (לעיתים, הם היו רובצים לידו, מחפשים איזה פינה מוצלת)... והם לא היו שם. והרגשות שלי היו מעורבים - האם מישהו טוב-לב קרא את ההודעה שלי בפורום (מיום 26/4/02), ועשה מעשה טוב, והעביר אותם למקום מבטחים, או שמא, מישהו אחר, עולל להם משהו רע ??? קצת מוזר לי צירוף המקרים הזה - ששבוע אחרי שפירסמתי הודעתי כאן - הם נעלמו.... מישהו יודע מה עלה בגורלם ??? האם מישהו מבאר-שבע קרא את דבריי כאן ??? אני מסוקרנת לדעת מה עלה בגורלם....

לילךLilach

New member
האם ניסית לבדוק במקומות הבאים:

1. צער בעלי חיים באר שבע. 2. עם הוטרינר העירוני ומיכלאת הכלבים של העיריה.

shanty.G

New member
גם אנחנו

נסי לבדוק במקומות שלילך הפנתה אותך, ובקישורי הפורום תמצאי את כל הטלפונים הדרושים בקטגוריה חדשה
. נשמח לשמוע עדכון בנוסח: "אתם לא תאמינו! בצב"ח ב"ש אמרו לי שקיבלו שני כלבים שעונים לתיאור, ותוך יומיים נמצאו להם בתים!"

לא ניסיתי לבדוק שם, ואני גם לא

חושבת שזה יהיה יעיל במיוחד. ראשית, איני יכולה לתאר אותם במדוייק, מכוון שבכל פעם נוספו כלבים אחרים ושונים לקבוצה. אני לא גרה בב"ש, ויצא לי לראות אותם יום אחד בשבוע בלבד. יהיה לי מאוד קשה לתאר אותם (אפילו מבחינת מינם - זכר/נקבה... לא יודעת מי זה מי..), וזו קבוצה שכללה 3-5 כלבים... חוצמזה, נראה לי קצת תמוה ששבוע לאחר שפרסמתי הודעה בפורום כאן - הם נעלמו. אם זה כך - אז אחד ממשתתפי הפורום בב"ש דאג לזה. וקיוויתי לשמוע ממנו. השבוע אבדוק שוב אם הם שם.

למעלה