משהו לעזאזל לא ידע שההפגנות של חלאות קפלן עוזרות לחמאס? מה הסכנה לבטחון המדינה בהדלפות של פלדשטיין? מה?

marabo

Well-known member
משהו מהשמאלנים יכול לענות לי כאן?
מה החטא הגדול של פלדשטיין ואיש המילואים שהדליפו את ההדלפה שמעבירה את האשמה לסינוואר?
מה הגילוי הגדול שהן גילו שחלאות קפלן בהפגנות שלהם עוזרים לחמאס?
על מה החקירה הזו? על מה עינו פה אנשים ימים שלמים במרתפי השב"כ כאחרוני הבוגדים?
מה לעזאזל הסיפור כאן?
אני שואל, עד לאיזה תחתית ירדו בפרקליטות עם הרל"בת?
העסק ניראה מסריח בצורה מטורפת, אבל מטורפת!!!!

certified.woke

Well-known member
מה החטא הגדול של פלדשטיין ואיש המילואים שהדליפו את ההדלפה שמעבירה את האשמה לסינוואר?
מה לעזאזל הסיפור כאן?
אומרים כי העונש עלול להיות מאסר-עולם...ולאחר קציבת העונש על ידי הנשיא, ככל שהנשיא יעתר לכך - 25 שנים.
למעורבים יהיה אפוא זמן למכביר להרהר במעשיהם...

marabo

Well-known member
אומרים כי העונש עלול להיות מאסר-עולם...ולאחר קציבת העונש על ידי הנשיא, ככל שהנשיא יעתר לכך - 25 שנים.
לא יקרה, בחלומות של חלאות קפלן
אבל בכל מקרה זו לא הייתה השאלה.
תתייחס לשאלה בבקשה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אומרים? אז אומרים. שום מאסר עולם לא יהיה כאן. ספק רב אם יהיה מאסר בכלל. גם אם יהיה, זה לא יהיה בגין הסיבה שצוינה בקישור שלך, "סיבה" שכל כולה חרטוט אחד גדול מתחילתה ועד סופה, כפי שמבין כל מי שטיפה אבל ממש בקטנה, טורח להפעיל את ראשו ומוחו באופן עצמאי.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה לעזאזל הסיפור כאן?
זה תלוי מה באמת הסיפור המלא והאמיתי. אנחנו עדיין לא יודעים כנראה את התמונה המלאה. ככל שהדברים הם נטו כפי שפירסם כאן היום חברנו היקר מר קרניו ואין משהו מעבר לכך, הרי שאני לא רואה שום דרך שלא לומר שיש כאן פשע ברמת חומרה יוצאת מגדר הרגיל, של הפרקליטות, של הייעוץ המשפטי, כמובן של פרקליט המדינה בכבודו ובעצמו, ושל כל הגורמים המעורבים במה שנעשה לחשודים בחודש האחרון.

אני רק מקווה שציבור המחנה הלאומי לא ישתוק הפעם, לא יסתפק בצקצוקי לשון מבית, אלא ייצא לדרוש את ראשם של כל אלו וישבית את המדינה עד שהם יהיו בידיו (במובן המטאפורי, למקרה שמישהו שוקל להגיב שלא לעניין).

The Real Big Joe

Well-known member
מה לעזאזל הסיפור כאן?
תקרא את מה שהתרסם, זבלון. אחיר כך תנסה לגלכל עינים.

הפרבולה1

Well-known member
תקרא את מה שהתרסם, זבלון. אחיר כך תנסה לגלכל עינים.
הדלפת המסמך שחושף את העובדה שסינאוור הוא זה שמעכב עסקת חטופים לא פגעה בבטחון המדינה , אלה להיפך, היא חיזקה את ההכרה שיש להמשיך ולהלחם באויב העזתי ולא להכנע לדרישותיו החצופות שהיו מחזירות את האיום קיומי על ישראל מצד עזה ובלי לקבל את כל החטופים , ובנוסף חשיפת המסמך היתה מצמצמת את ההפגנות של קפלן שהיוו עוד חזית מלחמתית שפגעה במאמץ המילחמתי וזאת משום שגם משפחות החטופים היו מבינים שהפגנות אלו רק מרחיקות את הסיכוי לשחרור החטופים.

וזה בלי קשר לשאלה אם זה שהדליף את המסמך לעיתון הגרמני היה מוסמך לעשות זאת, או שהוא חרג מהנוהלים. גם אם הוא הדליף מסמך מסווג שאסור היה להדליפו לפני חוקי הצבא , במקרה הספציפי הזה הדלפה זאת לא פגעה בבטחון המדינה אלה להיפך.

certified.woke

Well-known member
כרותי אונה יקרים, אם אתם סבורים שלא נעברו כלל עבירות והמעורבים יֵצאו בלא-כלום - מדוע אתם כה נסערים ולא רגועים?

דיברגנט חדש

Well-known member
כרותי אונה יקרים, אם אתם סבורים שלא נעברו כלל עבירות והמעורבים יֵצאו בלא-כלום - מדוע אתם כה נסערים ולא רגועים?
פח מלא.png

למעלה