משהו לצהריים

dorlim

New member
משהו לצהריים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מצרפת לכן תמונות משעשעות במיוחד לחניה מקורית כאן ליד העבודה שלי
אמיתי לגמרי, בחיי....

אתי@

New member
../images/Emo12.gif איך עושים את זה../images/Emo35.gif

צריך בשביל זה אוטו עם כנפיים...

בגלל שאני שכנה של לימור (עובדת ממש

לידי) וראיתי את הפלא עכשיו, אני אסביר: הנהגת הכניסה לדרייב במקום רוורס ונתנה גז...

dorlim

New member
לטענתה...

הגז נתקע לה ואיך שהיא הכניסה לדרייב האוטו השתגע לה , הסתובב (עשה כמעט פרסה) ועלה על הגדר
בד"כ יושבים שם אנשים לאכול צהריים, מזל שהיום לא...

dorlim

New member
ועוד עדכון...

הביאו גרר ואחרי שעה שהוא ניסה וניסה... הוא נסע כלעומת שבא עכשיו היא מחכה למנוף

רחלילי

New member
מזכיר לי

כשהייתי בתיכון איזה שכנה שבדיוק קיבלה רשיון (נערה) עשתה דרייב במקום רברס בחניה והאוטו הלך קדימה ישר לתוך הגדר שמפרידה בין החניה לבים הגינה שנמצאת במפלס יותר נמוך-מזל שהיא לא נחתה בגינה מזל שהגדר המתכתית עצרה אותה והתעקמה. האם ההורים שלה תיקנו את זה? למה מה? למה מי? יש וועד בית בשביל זה. ככה זה בצ´כונה בה גדלתי בירושליים.

yosefrat

New member
נשים על ההגה....

נכון נשים הם יותר זהירות מגברים אבל יש לכן את השטויות הקטנות שמוציאות לכן שם רע

אתי@

New member
לא מקובל עלי

למה אתה ישר מאשים את מה שקרה בזה שהיא אישה? למה אתה משייך אותה דווקא לקבוצה הזאת? מה, חסרות קבוצות אחרות שהיא יכולה להשתייך אליהן? אם אני אגיד לך שהיא אסקימוסית - ישר תגיד שכל האסקימוסים נוהגים בזהירות אבל יש להם כל מיני שטויות...???

rinutza

New member
מה שמזכיר לי מה קרה לנו אתמול ../images/Emo6.gif

נסענו מהעבודה לכיוון הבית וזה כביש דו מסלולי משני הצדדים עם גדר הפרדה. פתאום אנחנו שמים לב שמישהי נוסעת בנתיב השני שמולנו - ממש נגד כיוון התנועה. אילן היבהב לה כמו מטורף אז המטומטמת פשוט הדליקה אורות!!! והמשיכה לנסוע. אחרי כמה מטרים יש צומת קטן, והגברת פשוט עשתה שם פרסה לצד השני של הכביש - והמשיכה בנון שלנטיות לנסוע בצד השני - שוב נגד כיוון התנועה. פשוט חוויה!!!

למעלה