משהו לקרוא כשמשעמם

naknik

New member
משהו לקרוא כשמשעמם

עבר בקושי חצי יום ואני כבר מנקר משתדל להקשיב החושים אפופים וברקע קולות תקתוק ככה זה כשישנים 4 שעות בלילה כנראה שזה לא מספיק יוצא החוצה נשכב על הגב מנסה להרדם ודווקא אז היא לא באה השינה המבורכת ובכל זאת הידיים מאבדות את הרגש ככה זה כשעוצרים את הדם חוסר תחושה וגם חוסר בתנועה היום ממשיך הלאה לא מחכה לי ושוב יושב מקשיב ומאזין וגם שם העיניים רוצות להסגר .. מפתיע איך שדווקא אז יש לגוף את הרצון לשקוע לתוך עצמו וכרוצים מאוד הוא מסרב איזה גוף מוזר ...

אנטוני

New member
כמה שאתה צודק...

כן,זה כל כך נכון לפעמים שעייפים כל כך קשה לישון. מתהפכים מצד לצד ,אך ללא הועיל, ודווקא כשאין את הכר ,אוי כמה העיניים מייחלים להיעצם. מציק ולא מובן,פלאי הגוף דבר שקשה להסביר.

naknik

New member
עד שיבוא איזה מישהו

עד שיגיע היום ומישהו יסדר לנו את הגוף.. שיהיה תמיד בסדר , בלי מחלות בלי תקלות שיהיה אפשר להחליף כל דבר שנתקל זה יכול להיות נחמד להיות אדם ביוני ..

naknik

New member
להיפך ?

מה זאת אומרת? להוציא את המוח ולהשאיר בקנקן .. ? כמו המוח של איינשטיין ? אבל אז אי אפשר לעשות כלום .... אלא אם כן ... להיות מחובר לכל דבר ... הממ... זה רעיון נחמד אבל עדיף שישערו סממנים של אדם ... נקניק

קרני

New member
כוונתו של הוגג...

הנשמה נמצאת בכלי קיבול שכזה... אולי להחליף אותו... אולי לא... מה משמעותו של כלי הקיבול?

naknik

New member
אפשר להבין בהרבה דרכים

קודם כל אני חייב לומר שכשהייתי תלמיד בבי``ס ולמדתי ספרות ונכשלתי במקצוע הבנתי בשלב כלשהוא אז שמה שאנשים כותבים ניתן להיות מובן ע``י כל אדם בצורה שונה ככה שלפרש את הכוונות שמאחורי המילים זה לא דבר קבוע ... זה משתנה מאדם לאדם דבר שני , לפי דעתי הנשמה מתפתחת יחד עם הגוף וקיים קשר הדדי ותלוי ביניהם .. (ולאחר שקראתי הרבה סיפורת מדע בדיוני אפשר לומר שזה יכול להיות נחמד להחליף כלי קיבול אבל אני מעדיף לשמור את שלי על כל מגרעותיה אבל מה שכן לא אכפת לי לחיות איזה 1500 שנים ולהשאר צעיר לנצח או אם לא 1500 שנים , אז סתם להשאר צעיר עד שאמות .. ) שוב דברים לא קשורים ...:) נקניק

קרני

New member
חחחררררפפפפפפ

המחשבות מתרוצצות ומישהו בחדר ממול מגניב נחרה מרעידת בשרים... חחחררררפפפפפפ......... וכמה היית רוצה להתחלף איתו ואפילו לנחור ושמישהו יתקע לך מרפק בבטן ויגיד לך שאתה נוחר... אבל לאאאאאאא! ואז... כשיש כבר קולות של בוקר, וכולם כבר ערים שום דבר כבר לא מתפקד ודווקא אז לא היית רוצה שמישהו יתקע לך מרפק בבטן ויגיד לך שהזמן לקום... אבל כןןןןןן! עולמות משונים... מזל שיש את שנת הצהריים (?).... אז... לילה טוב?!?!

למעלה