למכירה ספרים של המובילים בספרות ישראל
אברהם ב. יהושוע השיבה מהודו, כוחה הנורא של אשמה קטנה, כל הסיפורים, מולכו, מסע אל תום האלף, מר מאני אדיבה גפן נשים שקופות, עוקף שיקגו, פנמה ג'ק, היום שבו מתה האהבה אהרן אפלפלד בעת ובעונה אחת, לַיִש, מִכרה הקרח, מסילת ברזל, קאטרינה אהרן מגד געועים לאולגה, הגמל המעופף ודבשת הזהב, העטלף, חדוה ואני, חצות היום - מבחר, נקמת יותם, עוול, על עצים ואבנים, עשהאל, פויגלמן, פרספונה זוכרת אפרים קישון 25 X קישון, בעד, הג'ינג'י עם המפתח, הכתובה, השועל בלול התרנגולות, מלחמת הנמלים בתיה גור אבן תחת אבן, המרחק הנכון, לא כך תיארתי לי, לינה משותפת - רצח בקיבוץ, מוות בחוג לספרות, רצח בשבת בבוקר דוד שיץ אבישג, העשב והחול, עד עולם אחכה, שושן לבן שושן אדום דן בן-אמוץ לא שם זין, קריעה תמה, תפוש כמה שאתה יכול, ילקוט הכזבים השלם יגאל לב אדוני השופט, גבר לעניין, הבוגד, המלחמה אוהבת גברים צעירים, הסוכן, הצעקה האחרונה של המלך מינוס, לב העיתון, לגעת בחלום, שעת הזאבים יהונתן גפן אשה יקרה, הצד הרביעי של המטבע, כורסת השיש, על הקרשים יהושוע בר-יוסף אפיקורוס בעל כורחו, בשלוש דרכים..., הדג והיונה, הפוטוגרף הרביעי, סיפורו של אדם רעב, עיר קסומה, בדרך חזרה, גפרורים שרופים יהושע קנז אחרי החגים, האשה הגדולה מן החלומות, התגנבות יחידים יורם קניוק המלכה ואני, חימו מלך ירושלים, כמו סיפורים יצחק בן-נר אחרי הגשם, ארץ רחוקה, ארץ רחוקה / אחרי הגשם, מלאכים באים, עיר מקלט יצחק בשביס-זינגר הנחלה, פונדק האימה, תאוות נתן שחם דור המדבר, מכתב בדרך, ספר חתום, פעמון בקיונג'ו, צִלו של רוזנדורף סביון ליברכט מקום טוב ללילה, נשים מתוך קטלוג, צריך סוף לסיפור אהבה סמדר שיר אין בעולם אהבה כמו, מגירות אהבה נעולות, רומן אמיתי סמי מיכאל ויקטוריה, חופן של ערפל, חסות, חצוצרה בואדי עמוס עוז אל תגידי לילה, אנשים אחרים, המצב השלישי, הר העצה הרעה, לדעת אישה, ממורדות הלבנון, מנוחה נכונה, מנזר השתקנים, סומכי, פה ושם בארץ-ישראל בסתיו 1982, קופסה שחורה, שתיקת השמים רם אורן אשראם, היורשת, לב, פיתוי, אהבה בדלתיים סגורות שולמית לפיד התכשיט, חול בעיניים, כּחרס הנשבר, מה משמח עכבישים, מקומון, פילגש בגבעה, פיתיון תהל רן יחפה, אישונים מדברים יש לי עוד ספרים רבים נוספים. לפרטים, ניתן לפנות במסר.