משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

• פותח הנושא Boone
  • פורסם בתאריך

Boone

New member
משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

כאן ניתן לפרסם חיפוש, מסירה, מכירה וקניה. עכשיו, נגיד שיש לכם כמה סרטים, ספרים, משחקים או אפילו דיסקים שאתם לא ממש רוצים בבית, ואתם רוצים לקבל כמה שקלים עבורם, מה עושים? מגיבים ל קח-תן משהו ל...
וממתינים בסבלנות עד שמישהו יבקש ממכם את הפריט. לא ביקשו וההודעה עברה לדף הבא? פרסמו שוב, מי יודע אולי הפעם יקרה משהו טוב. רק אנא, נסו לשרשר כל הודעה למקום הנכון כדיי ששום הודעה לא תלך לאיבוד. תודה ובהצלחה.

Boone

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -198- קחו למשל: ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

arluna4

New member
מחפשת נואשות ספר ציורים של לאה ניקל

הספר נקרא: ``לאה ניקל - רטרוספקטיבה`` בהוצאת מוזיאון ת``א לאמנות משנת 1995 כריכה קשה , 251 עמ`. מי שיכול לעזור לי למצוא את הספר הנ``ל (חדש/משומש ממש לא חשוב) אודה לו מאוד. נעמה

דיטי

New member
ספרי וינסטון ס. צ'רצ'יל למכירה

היסטוריה של העמים דוברי האנגלית (כרכים: ראשון, שני, שלישי) - תרגום אהרן אמיר, הוצאת עם הספר, תשכ"ו. מלחמת העולם השניה (כרכים: שני, רביעי, שישי) - תרגום אהרן אמיר, הוצאת עם הספר, 1963. המכירה בתל אביב.

blackjony

New member
ספרים למכירה החלפה כחדשים

בן אדם פרטי כל הספרים בעברית כל ספרי גון גרישם (12 ספרים) כל ספרי יוזי קושינסקי 5() - ללא הציפר הצבועה שנמכר מייקל קרייטון (14) - מחבר פארק היורה ריצארד באך- (11) מחבר יונתן לוינגסטון השחף ימי הכלניות -תום שגב ועוד ספרים בודדים בעברית , ביוגרפיות , עירית לינור יוכי ברנדס ועוד רוב הספרים ממש חדשים כאילו קניתם בחנות ומחירם 30-40 ש"ח לחילופין אפשר להחליף על ספרי היסטוריה צבאית - ביגורפיות\תאורי מלחמות וכו

../images/Emo105.gif ספרים למכירה/החלפה

למכירה ולהחלפה. מחירים נוחים לבריות. נא ליצור קשר במסרים פרטיים או במייל לפרטים נוספים. [email protected] שם - סופר - מחיר בש"ח. פלאי עולם, כרך ב' - (מסדה) - 30 The Pelican Guide to English Literature - The modern age מולדתי - תשי"ד ההתנקשות בלורד מוין - 10 מבחר הרומן האמריקאי - מבחר Taureau - Catherine Aubier Left Hand Right Hand - Osbert Sitwell דודיה נפח - אוליצקי, ל. - 20 הכלבים הרעבים - אלגריה, סירו - 20 סוקרטס ומשנתו - אפלטון, מתוך כתבי - 10 ספר המדינה לאפלטון - אפלטון, מתוך כתבי - 8 קידוש השם (סיפור) - אש, שלום מבחני בגרות בפיסיקה 4 ו-5 יחידות - אשל, ד"ר יורם - 50 אבא גוריו - באלזאק - 7 בת האיים הפלאית - שוארץ-בארט, סימון - 20 שתי פואמות קטנות בפרוזה - בודלר, שארל - 8 כתבי ביאליק - ביאליק גאוני מוסיקה - בלום, אריק שירי הגיון, משלים, שירי עלילה - גורדון, י.ל. וידויו של ג'וזף בייס - ג'ייקובסון, דן - 20 צמח אטלס - גראדה, חיים - 28 ישראל בגולה - שר האוצר היהודי - גרוסמן, ראובן דברי ימי ישראל, כרך 6 - גרץ, ד"ר צבי המכשפה מפריס, כרך ב' - הוגו, ויקטור הצפורים נופלות ארצה - ווסט, רבקה - 35 גדילי עלים - וייט, פטריק - 25 איש המים - ון סחנדל, ארתור - 25 ארמון הקרח - וסוס, טארי - 20 אופטיקה - זינגר, ד"ר דוד - 20 השושנה והחוחים - טוילי, יוסף בן חיים אהבה ראשונה - טורגנייב, איואן מעולם הספרות - כהן, אדיר שלושה גאונים (מיכאלאנג'לו, רמברנדט, בטהובן) - לודביג, אמיל - 30 מאהבה של ליידי צ'טרלי - לורנס, ד.ה. - 15 ליידי מקבת ממחוז מצנסק - לסקוב, ניקולאי - 25 ספורים - מופאסאן - 8 הנור מנדי ועוד סיפורים - מופאסאן - 10 המורה - מייסי, אן סוליבן חיי אנוש - מלרו, אנדרה - 20 בשדרה השניה - מפאלילה, יחזקאל - 20 ציירים מפורסמים - מק'קייני, רולנד ג. הסחרחרת שבים - סטו, ראנדולף - 17 נעורים חסרי מנוח - פאוסטובסקי, ק. - 20 אלף ואחד אישים הסטוריים - פוירשטיין, ד"ר אמיל - 50 שבעה סופרי מופת - פוירשטיין, ד"ר אמיל - 40 מבחר הסיפור הצרפתי - פונטאן, וולטר, באלזאק, הוגו, סארטר ועוד - 37 דוקטור ז'יוואגו, כרך ב' - פסטרנאק, בוריס - 20 סיפורים קצרים - צ'כוב - 8 סלמנדרה - ק. צטניק - 15 השעון - ק. צטניק - 15 פאפא יאנארוס - קאזאנצאקי, ניקוס - 23 ספר החלומות של ימינו - קונויצקי, תדיאוש - 20 מורה דרך בתורת המדינה - רות, פרופ. ח"י - 13 יוליוס קיסר - שייקספיר [אלתרמן] - 20 אדם ובהמה - שלום עליכם [ברקוביץ'] אנשי שם במדע - שלונסקי, דב - 15 הוא הלך בשדות - שמיר, משה - 15

mosh511

New member
ספרי מחשבים למכירה או להחלפה

"למד עצמך : המחשב האישי ב24 שיעורים" - גרג פרי ספר מקיף ונוח המלמד את המשתמשים החדשים על מחשב ואופן השימוש. MP3 - על מוסיקה באינטרנט עם תוכנת ווינאפ word 97

קצאמוטו

New member
מחפש את הספרים.....

היי... אני מחפש את הספרים הבאים: "הפרה הסגולה" שם המחבר הוא ס'ת רובין ויש מצב טוב שאני טועה בקשר למחבר ,אבל בשם של הספר אני בטוח . "מצא את ייעודך" של רובין שארמה . יש עדיפות לחבר'ה מאיזור הקריות והסביבה אבל כל אחד שמוכר/מחליף אשמח לשמוע . תודה

לי יש את..

גלה את יעודך של רובין שארמה ובמצב טוב. אני מוכנה למכור לך או להחליף לך אותו תמורת ספר אחר.

friend9

New member
לעמוס ישכיל יש 3 ספרים,

כולם יצאו לאור בגרמניה:
Yaskil Amos Amos Yaskil: Gemalde 1945-1992. 1992. הטקסט הוא בעברית, גרמנית, אנגלית וצרפתית. Yaskil, Amos Amos Yaskil: Moledet 1992-1997. 1997. בגרמנית, אנגלית ועברית. Jaskiel, Avraham Abscheid und Wiederkehr. 1997. יש עבודות שלו בספר משפחתי זה.​

Louis14

New member
שניים מאלה שציינת הם של עמוס

השלישי הוא של אביו אברהם. אני מחפש את האלבום של עבודותיו בין השנים 1945-1999 שיצא לאור בשנת 1992 בגרמניה. אינני מכיר את האלבום שיצא בשנת 1997 אשמח לראותו גם הוא יכול לעניין אותי.

בּני

New member
חוברות עת-מול

להחלפה תמורת חוברות אחרות או תמורת תקליטים 10 חוברות ישנות (70-80) של המגזין עת-מול. בני

מעוניינת בסיפור פשוט של עגנון

עדיף תמורת החלפה [ראה רשימת הספרים שלי במעלה השרשור או בלינק המצורף], אך מוכנה גם לקנות.

למעלה