משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

כל הדיסקים שברשימהב 150 ש"ח.

כל הדיסקים ברישמה יחד ב 150 ש"ח. או בודדים ב 20 ש"ח... לכו על זה !!

../images/Emo220.gif מחפשת דיסקים

אלטון ג'ון Greatest Hits - שיצא ב 1974. וגם דיסקים של Jim Croce, בוב דילן, קרוסבי סטילס ושות', ודברים דומים. לפנות בבקשה במסרים

Boone

New member
משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

כאן ניתן לפרסם חיפוש, מסירה, מכירה וקניה. עכשיו, נגיד שיש לכם כמה סרטים, ספרים, משחקים או אפילו דיסקים שאתם לא ממש רוצים בבית, ואתם רוצים לקבל כמה שקלים עבורם, מה עושים? מגיבים ל קח-תן משהו ל...
וממתינים בסבלנות עד שמישהו יבקש ממכם את הפריט. לא ביקשו וההודעה עברה לדף הבא? פרסמו שוב, מי יודע אולי הפעם יקרה משהו טוב. רק אנא, נסו לשרשר כל הודעה למקום הנכון כדיי ששום הודעה לא תלך לאיבוד. תודה ובהצלחה.

Boone

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -200- קחו למשל: ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

friend9

New member
2 ספרים בנושא.

חוזק על אופניים / מאת ירון דופלט. 2003. תכן אופטימלי של מסגרות אופניים הבנויות מחמרים מרוכבים / מאת יצחק אפריאט. 1998.

FooK MI

New member
שלום.

אני מחפש את הספרים 'אל תשאלי אם אני אוהב' של עמוס קולק ו'סיפורה של אוֹ' של פולין ריאז', שלמיטב ידיעתי, שניהם כבר אינם על המדפים, וחיפושים בכל חנויות הספרים המשומשים ברחוב קינג ג'ורג' לא הניבו פרי כלל. אם מישהו מעוניין, האימייל שלי הוא [email protected], למרות שגם מסר זה בסדר גמור. תודה

gaya45

New member
למכירה ספרים

הכל חרדות /טובי פלד -40 ש"ח מי הזיז את הגבינה שלי /ספנסר גונסון -30 ש"ח הכובען המטורף ואייזק ניוטון /סטיבן ג'ואן -40 ש"ח אכילה נכונה לבריאות שלמה /ד"ר אנדרו ווייל -40 ש"ח החוש השישי-תומס רייק ורותי פישמן-50 ש"ח רנואר/ספרי TACHSEN ש"ח 25 השיבה אל הילדות/ג'ון בראדשו-10 ש"ח ספרים ברוסית

Simbelmyne

New member
אם אתה עדיין מחפש...

וכנראה שזה באיחור- את "סיפורה של או" אפשר למצוא די בקלות, אם זה בסטימצקי, או צומת ספרים ("הספריה") בדיזנגוף דנטר. לא בעיה. אני אגב קונה אותו מחר, קריאה נעימה.

sandra cat

New member
"מה זאת אהבה"- יד שניה?

מחפשת מישהו שמוכן למכור עותק יד שניה של "מה זאת אהבה" של ד"ר יורם יובל במצב טוב ומחיר סביר... תודה!

ספרים למכירה../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif

כל הספרים חדשים לגמרי: "השיבה אל הילדות" / ג'ון בראדשו (25 ש"ח) "האוהל האדום" / אניטה דיאמנט (35 ש"ח) "מרגלים" / מייקל פריין (25 ש"ח) "אישה ללא שקרים" / אליזבט לאוול (15 ש"ח ) "כל הדרך הביתה" / מירי רוזובסקי (30 ש"ח) "עקרון הכמיהה" / יוסף כהן אלרן (20 ש"ח) "סופת קרח" / ריק מודי (35 ש"ח) "כוח,48 החוקים" / רוברט גרין (25 ש"ח) "אוליביה" / ג´ודית רוסנר (35 ש"ח) "הכל פתוח" / ג´יין גרין (15 ש"ח) "המאהבת" (הסטוריה,מיתוסים ופרשנויות לנושא "האישה האחרת") / ויקטוריה גריפין (25 ש"ח) "ליפשטיק" / גוון מקסאי (30 ש"ח) "בשידור חי" / דן שילון (20 ש"ח) @ לא כולל דמי משלוח. פרטים נוספים במסרים

itaym02

New member
"עריצה היא הלבנה" ועוד ספרים

חלקם נדירים. www.zeeboo.tk

אבאדוב1

New member
עד שתתוקן התקלה בקידוד, האם תוכל לה

עלות את רשימת המד"ב בעיברית שלך ? והאם עריצה היא הלבנה בהוצאה ישנה או חדשה ? ומה מצב הספר ? תודה

itaym02

New member
../images/Emo6.gif העותק הזה היה של עם עובד -

בא אלי מישהו עוד ביום פרסום ההודעה. בורא העולמות עולם המכשפות (אנדראה נורטון) הספר החמישי של מדריך הטרמפיסט לגלקסיה סדרת אמבר (חוץ משלושת הראשונים) הוביט (שחור) כוכב ושמו שאול יש עוד שלא זוכר כרגע

למעלה