משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

גנבים

New member
מחפשת ספר "רפואת ילדים"

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות את הספר "רפואת ילדים" /פרופ' אשכנזי ופרופ' שוחט/ הוצאת דיונון-מהדורה 7 בלבד למי שיש ספר במצב טוב (לא ממורקר) ומעוניין למכור, מוזמן לשלוח לי מסר. תודה וחג שמח.

sky*

New member
למכירה - איציקלופדיה בריטניקה ../images/Emo22.gif

אציקלופדיה בריטניקה לנוער כוללת את הכרכים ונמצאת במצב חדש לחלוטין! מחיר מצויין, אפשרי בכל אזור בארץ. פרטים ב 054-5261922 או במסרים

CheNit89

New member
תקליטים

ערב טוב, לא מזמן מצאתי במחסן כ-60 תקליטים ישנים (אלא מה :O), חלק מהתקליטים ישראלים אבל הרוב מחו"ל. הייתי רוצה לדעת אם יש איזו דרך לבדוק את השווי שלהם (אם הם בכלל שווים משהו)? תודה. ד.א: יש לי כרגע על המחשב רשימה של רוב התקליטים אם מישהו רוצה שאני אשלח לו.

אביש45

New member
ספרים

שלום לכולם אני מחפש את הספר הגן הנעלם של ננסי פרוייד (ספר מתורגם)

CheNit89

New member
קובץ עם שמות התקליטים

התקליטים שלא בעברית לא מסדורים כל כך טוב בינתיים...

Boone

New member
משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

כאן ניתן לפרסם חיפוש, מסירה, מכירה וקניה. עכשיו, נגיד שיש לכם כמה סרטים, ספרים, משחקים או אפילו דיסקים שאתם לא ממש רוצים בבית, ואתם רוצים לקבל כמה שקלים עבורם, מה עושים? מגיבים ל קח-תן משהו ל...
וממתינים בסבלנות עד שמישהו יבקש ממכם את הפריט. לא ביקשו וההודעה עברה לדף הבא? פרסמו שוב, מי יודע אולי הפעם יקרה משהו טוב. רק אנא, נסו לשרשר כל הודעה למקום הנכון כדיי ששום הודעה לא תלך לאיבוד. תודה ובהצלחה.

Boone

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -202- קחו למשל: ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

א ר י ק ל

New member
../images/Emo41.gifמוכן לשלם 150 ש"ח עבור הספר-

SON OF A WITCH של- גרגורי מגוויר. נא לפנות במסר.תודה.

kkarinn

New member
../images/Emo41.gifספרים למכירה בזול../images/Emo41.gif

גורל אחד - תולדות ההגרלות בעם ישראל / דורון הרצוג - כחדש 70 הנוסע השמיני 4 / א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש 30 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה / דנה ויגלר, אליהו זערור - כחדש 20 לליה / מרינה גרוסלרנר - כחדש 30 סימני אהבה - טלה / ג'וליה ודארק פארקר - כחדש 10 תאונות / יעל הדיה - כחדש 35 dreamcatcher / stephen king - בינוני 20 one door away from heaven / dean koonz - כחדש 20 ספרים ישנים (במצב סביר יחסית לגילם): אבא גוריו / ה. דה בלזק, הוצאת מ.ניומן, 1951 - 25. אשת נכסים / ברברה טיילור ברדפורד, הוצאת זמורה ביתן, 1985 - 25. בן תערובת / יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי, 1959 - 25. האסופית / ל.מ. מונטגומרי, הוצאת מ.ניומן (ספר מנוקד, לילדים) - 25 כוכבים מציצים מרום / א.י. קרונין, הוצאת מהדורת הספר הטוב, 1960 - 25. נשים קטנות - כרך א' / לואיזה מיי אלקוט - 25. מבצע קיסריה / עמוס אריכא, הוצאת א. לוין אפשטיין, 1967 - 25. צעדים / יז'י קושינסקי, הוצאת תמוז, 1980 - 20. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected]

Spread

New member
../images/Emo45.gifלמכירה, ספרים, למכירה!!../images/Emo45.gif

ספרים במצב חדש לגמריי !
מסע הנשמות - דר' מייקל ניוטון - 45 שקל . אסטרולוגיה לנוער – גידי גלבוע – 15 שקל. העין השלישית - חלומות - דיוויד ברוט - 15 שקל . הספר הקטן של הטארוט - א. מורג ,א. בן מרדכי, ש.ברק - 7 שקל . עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס - 40 שקל . הארגון הלומד - פיטר מ. סנג'י - 25 שקל. כלכלת בית - ד"ר יאיר לוריה - 30 שקל. השחף - ריצ'ארד בך - 30 שקל. חלוף הזמן - שירלי קליביצקי - 15 שקל. אנסטסיה - ולדימיר מגרה 20 שקל. חוק דילברט - סקוט אדמס - 20 שקל. הטאו של המוטיבציה - מקס לנדסברג - 35 שקל. פאנג שואי - עיצוב לחיים טובים - ירון זפרן - 25 שקל. שלוות המזרח - דר' ארתור סוקולוב - 25 שקל. החוויה המאגית - אריאל גליקליך - 25 שקל. בודהיזם - יסודות, הבהרות והבנה - ג'ון סנלינג - 25 שקל. אינדיאנה ג'ונס הצעיר -2- קבר האימה - לאס מרטין - 10 שקל. צמרמורת - ר' ל' סטיין -1- הילדה שצעקה... "מפלצת!" - 7 שקל . צמרמורת - ר' ל' סטיין -31- חרדות ברחוב הלם - 7 שקל . אוגדן לפסיכומטרי 2005, מהדורה אחרונה - 50 שקל . אפשר ליצור איתי קשר בפרטי , באי מייל : [email protected] ב - ICQ: 143308462 Messenger: [email protected] או בפלאפון : 0547544133 הנחה נוספת למזמינים מספר ספרים . העיסקה תבוצע פנים מול פנים או בדואר . המחיר לא כולל משלוח .

מומין1

New member
../images/Emo63.gif במצב מצוין ובמחירים נמוכים

שלושת המוסקטרים/אלכסנדר דיומא - 30 שקל האקלברי פין/מרק טווין - 30 שקל הזקן והים/ארנסט המינגווי - 20 שקל הארי פוטר והאסיר מאזקבאן/ג'יי קיי רולינג - 30 שקל תרנגול כפרות/אלי עמיר - 30 שקל העוזר/ברנרד מלמוד- 30 שקל האיש שצפה ברכבות/ז'ורז' סימנון – 30 שקל הפיל נעלם/הארוקי מוראקאמי – 30 שקל חוכמת המנהיגות/רובין ס' שארמה - 30 שקל המסע לאיכטלאן/קרלוס קסטנדה - 30 שקל לא בדרך המלך/עודד בצר- 30 שקל קאטרינה/אהרון אפלפלד - 30 שקל מען לא ידוע/קרסמן טיילור- 20 שקל זן באמנות הקשת/אויגן הריגל - 30 שקל All my sons Office 2000 - 80 שקל

ספרי תכנות. כל הספרים יחד 120 ש"ח

ספרי תכנות כחדשים..חוץ מ אחד ...ללא הדיסקים אלא רק הספרים..

beky1

New member
למכירה ספרים כחדשים

פרטים נוספים במסרים ראו רשימה

חול1

New member
מחפש את הספר "ג'ים ונהג הקטר" של

אנדה. חדש בחנות הוא עולה כ- 40 ש"ח. יש הצעות ?

yaelutra

New member
ספרים להחלפה

ג`וסקה ג`יין - מופקרת שואה שלנו - גוטפרוינד אמיר מלך החומוס ומלכת האמבטיה -אילן הייטנר תשליך- ניר קיפניס ספרים שאני מחפשת: ההולנדי של עכו-אבי מלר קניוק יורם-נבלות נסיכים ללא בית כל דבר של אוליבר סאקס גאולה בכבלים מרגלית-שטרן בת-שבע

למעלה