משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

michicha

New member
מחפש את הטרילוגיה של בקט בצרפתית

שלום לכולם, אני מחפש את הספרים של סמואל בקט - מולוי, מאלון מת ואלושם, בשפת המקור - צרפתית. אם למישהו יש או יודע היכן יש (בארץ) אשמח לדעת. אפשר גם משומשים. תודה מראש. מ

Boone

New member
משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

כאן ניתן לפרסם חיפוש, מסירה, מכירה וקניה. עכשיו, נגיד שיש לכם כמה סרטים, ספרים, משחקים או אפילו דיסקים שאתם לא ממש רוצים בבית, ואתם רוצים לקבל כמה שקלים עבורם, מה עושים? מגיבים ל קח-תן משהו ל...
וממתינים בסבלנות עד שמישהו יבקש ממכם את הפריט. לא ביקשו וההודעה עברה לדף הבא? פרסמו שוב, מי יודע אולי הפעם יקרה משהו טוב. רק אנא, נסו לשרשר כל הודעה למקום הנכון כדיי ששום הודעה לא תלך לאיבוד. תודה ובהצלחה.

Boone

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -211- קחו למשל: ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

אבאדוב1

New member
בון, מעוניין בספר "תאוות" של בשביס

זינגר, ראיתי אותו אצלך באתר , רוצה לדעת מה מצבו . אלי

avib11

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo63.gifלמכירה ספרים מענינים וטוב

1.כשהיינו יתומים=קאזואו אישיגורו-35 2.אם לא עכשיו אמתי-פרימו לוי=35 3.לשרוף את בית האדונים-ג'ייסון בלייר-40 4.ריטואלים-סס נוטבום=40 5.המערה-ז'וזה סאמארגו-40 6.הראש הכפול-יאיר לפיד-35 7.טרף-מייקל קרייטון(מעולה)45 8.ההוכחה (אזל)אגוסטה קריסטוף-60 9.סטניסלב לם-1.כנס העתידנים=45-טייס החלל פירקס-45 סיירת החלל ניצחון-50 10.צלה של הרוח (מעולה)45 11.ההסטוריה הסודית=דונה טארט-45 12.חוות העלמות -שולמית לפיד=40 13.באדולינה-גבי ניצן=45 14.פרפרים בגשם=מירה מגן-40 15.שחיטה שחורה-שחר מגן-35 16.אוגרים סיברייםתומר גרסבורגר-35 17.החיים הוראות שימוש-ז'ורז פראק-50 18.השלישית בשורה השניה-גל אמיר-35 19.הזעם-פרננדה אברשטאט=40 20.העורבים-אבירמה גולן-35 21.אם יש גן עדן-רון לשם-35 22.אשה כלב ים-קתרין הריסון=35 23.שום גמדים לא יבואו=שרה שילו 24.סודות מונגוליה-אייל מגד-45 25.תחנות כבות דוד פוגל-35 הספרים במצב מצויין המחיר לא כולל משלוח!!!! [email protected]

פנינהאס

New member
מחפשת עבור מישהו שביקש...

ספרים ברומנית. בעיקר רומנים אבל אפשר גם מסוגים שונים. תודה רבה.

belive

New member
מוכרת ספרים

מוכרת ספרים שהחלטתי להיפרד מהם: היינריך בל- הכבוד האבוד של קתרינה בלום- 10 ש הרמן הסה- גרטרוד- 10 ש הרמן הסה- דמיאן- 5 ש בנימין תמוז- מינוטאור- 10 ש ד מרזקובסקי- ליאונרדו דה וינצי- 10 ש קןטזי- מחכים לברברים- 10- ש הנסיכה ברבמילה- מחרוזת אגדות- 10- ש הלדור לכסנס- גם הדג ישיר- 10 ש יהודה עמיחי- פעמונים ורכבות- 5 ש salinger- the catcher in the rye- 5 harry potter and sorcers stone - 10 רחל קבלי- ידיעת הלשון- חלק שני- 10 ש דיאן שטיין- מהות הרייקי- 10 ש ללא סוכר- בישול ודיאטה- 10 ש שרי הייט- נשים ואהבה- 10 ש שרה שילה- שום גמדים לא יבואו- 20 ש בנימין טנא- בצלו של עץ הערמון- 5 ש עזרה ראשונה להצלת חיים- ספר מקצועי- 10 ש קרל וינש- ספר התחביבים הגדול- 20 ש מילון הוד עמי למונחי מחשב+ דיסק- חדש לגמרי- 40 ש ד"ר הול- כאבי גב- 5 ש אוכל לשלוח תמורת דמי משלוח. נוגה [email protected]

nurittr

New member
מחפשת את שנת הבשרים שלי

של רות אוזקי (מקווה שאייתתי את זה נכון) ואת מילכוד 22 בעברית במצב טוב עדיף מאזור הצפון, תודה

poodi

New member
מחפש את הספר החוף

אם למישהו יש את הספר החוף של אלכס גרלנד והוא רוצה למכור שישאיר הודעה.

אפרתבז

New member
דרושיםף ספרי מתח באנגלית

מחפשת ספרים של אגאתה כריסטי וספרים מסדרת שרלוק הולמס, באנגלית בלבד ובמחירים סבירים. אפשר לפנות למייל [email protected] תודה!

דיטי

New member
משהו בסגנון - ספרון

יש לי A scandal in bohemia - seven Sherlock Holmes stories מאת סר ארת'ור קונאן דויל בהוצאת Longman משנת 1986. 20 ש"ח.

אפרתבז

New member
דרוש: אנאטומיה טופוגרפית

מחפשת את הספר אנאטומיה טופוגרפית מאת משה רז (נדמה לי) - ספר ברפואה סינית. אפשר לפנות במייל [email protected] תודה!

ifat28

New member
ספרים למכירה

1.הסוד המשותף- זורז' סימנון- 35 ש"ח, 2. כשניטשה בכה- ארוין ד. ילום- 35 ש"ח, 3. מלאכיה נרדמו כולם- מירה מגן- 30 ש"ח, 4. חתולים, סיפור אהבה- שפרה הורן- 10 ש"ח כל הספרים במצב טוב מאוד ושמורים.

friend9

New member
המחבר: עמיר, ניר

וזה ספר דק: חוברת עזר ברפואה סינית מסורתית.

Drowned World

New member
Alfred Hitchcock - The Complete Fil

שלום כולם ! אני מציע למכירה/החלפה את הספר Alfred Hitchcock - The Complete Films זהו ספר-אלבום הכולל 192 עמודים עם תמונות מכל סרטי היצ'קוק מסודרים לפי שנים הספר חדש חדש במצב מעולה ! רכשתי אותו בחנות מיוחדת לספרי קולנוע ובמה בלונדון אין לי צורך בו כרגע ואני מעוניין למכור אותו או להחליף בעד דברים שווים של מדונה הכל חוץ מדיסקים מלאים ! למי שמעוניין שישלח מסר פרטי

הוליסטי

New member
מחפש ספר שירים עתיק "51 שירים לאיל"

או משהו דומה. לפי מה שאני יודע, זה כנראה ספר/קלטת (או תקליט).\ אין לי מושג לשנת ההוצאה. יש לי אחד מהסידרה: 51 שירי חגים לאייל. צריכים להיות עוד שלושה. שירים ללימור , שירי חגים ללימור ושירים לאיל. אם משיהו יודע איך אפשר להשיג את זה ולעזור לי, זה יהיה נפלא. תודה ויום טוב

למעלה