משהו לראות בינתיים

MoGanC

New member
משהו לראות בינתיים

אם לא שמתם לב עד כה,בסטאר משדרים בימי רביעי וחמישי (נשמע מוכר?) סדרת מציאות חדשה בשם Rock Star INXS. זה בעיקרון איידול אבל רק עם רוק.תארו לכם המון בויים וקונסטנטינים בכל מקום ויש לכם את זה. דמיונות לאיידול: -כל שבוע עף אחד -אחרי כל הופעה הם מקבלים הערות מ3 אנשים (למרות ש3 אנשים משתנים כל פעם בחברי הלהקה האחרים) -גם יש בוטום 3. -גם הקהל מצביע. שוני לאיידול: -זה שמקבל הכי פחות קולות הוא לא זה שעף,הלהקה היא זאת שבוחרת את המודח. -הבוטום 3 לא שרים את השירים ששרו ביום הקודם,אלא את שירי להקת INXS. -זה רק רוק. -אין טופ 12,אלא טופ 15 :p.נכון לעכשיו נשארו 12 (חיכיתי ל12 כדי ליצור את ההודעה הזאת). -לפני כל שבוע הופעות יש קטע קטן של 15 דקות שמראה את התנהלות האירועים בבית שבו כולם גרים,ואיך משפיע הניפוי הקודם על הדינמיקה ובלה בלה בלה. -הבחירה לא חופשית.ישנם שירים מוכנים מראש ועל המתחרים לסדר בינהם איזה שיר ישיר מי. וזהן.תהנו.

La NaNiTa

New member
ראיתי את הפרק האחרון שהיה..

זה דיי נחמד האמת.. כולם שם ממש מוכשרים והמוזיקה טובה..! אבל מישהו ביצע את sweet homw alabama ואני חייבת להגיד שבו עשה את זה פי 759820 יותר טוב.. ומישהו אחר שר את walk this way וחברי הלהקה ממש אהבו.. אני פחות.. קוני, נדיה וג'סיקה עשו עבודה הרבה יותר טובה לטעמי..

Fairywitch

New member
גם אני נפלתי במקרה על הפרק השבוע-

לא רע בכלל
אבל בו וקונס יותר טובים מכולם שם
(ואני אובייקטיבית...
)

MoGanC

New member
אז יאללה,בואו כולם נצפה ונבחר פייבו

ריטים. הפייבוריט שלי זה טאי (TY). ^_^

La NaNiTa

New member
עוד אין לי פייבוריט..

אבל מאוד התרשמתי מ JD (נראה לי שככה קוראים לו לפחות..) חוץ מההתחנפות ללהקה, שהייתה מיותרת לטעמי..

Fairywitch

New member
אבל אני בעד לצפות, ואפילו לפתוח

שרשורי "הפרק של היום" ושרשורי תוצאות
קבענו? זה אמריקאי, זה איכותי, מתאים לנו

MoGanC

New member
רביעי וחמישי ב21:00

שידור חוזר ב5 בבוקר ולמחרת ב11 נראה לי.

Fairywitch

New member
נפלתי על זה ברביעי בבוקר דווקא../images/Emo12.gif

בקיצור- אני אבדוק גם במדריך השירותים. הפורום מאמץ חגיגית את "רוק סטאר"

אוף פספסתי את כל הפרקים חוץ מאחד

זה שהעיפו בו את ויל, אני מקווה לראות השבוע. באיזה שעות זה?

dark warrior

New member
ראיתי (זו darklighter)../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

תכנית יפה... ומסכימה עם La NaNiTa לגבי ההופעות הנ"ל... אני אוהבת את JD מרטי וגם טרה דווקא לא רעה למרות שהיא בבוטום כל שבוע

IrishKiss

New member
אני ממש אוהבת את התוכנית!

יש שם כמה אנשים מוכשרים בטירוף... הכי אהבתי את וויל, מיג וניל...לצערי העיפו שניים מהפייבוריטים שלי כבר:/ גם ג'יי די לא רע בכלל!! בכל מקרה, אחלה תוכנית...

iloveainslie

New member
אוי מתי זה?ועוד כמה שאלות

מי הם אמריקאים?בא לי אנגלים נשמע כמו פיים אקדמי יותר מאמריקן אידל עם הבית וזה שהלהקה בוחר מי עף

למעלה