משהו לשבת
כל דבר שאתם רוצים פשוט קורה!

elar84

New member
משהו לשבת

ייתכן? זה לגמרי כך!
כל דבר במציאות שלנו הוא השתקפות מ-ד-ו-י-י-ק-ת של כל מה שנמצא בתת המודע שלנו.
לכן, מאוד חשוב להבין מה נמצא בתת המודע שלנו, להתבונן בו ולדייק אותו למה שאנחנו באמת רוצים.
כשמבינים עמוק מבפנים שכל מה שאנחנו בוחרים לעצמנו מתממש, מבינים שאין באמת ממה לפחד, כי רק אנחנו קובעים את המציאות שלנו.

זה לא פשוט להבין את זה בכל תא ותא בתוכנו, זה דורש עבודה תודעתית עמוקה ומוכנות לראות את כל הצדדים שבנו. יחד עם זאת, כשחיים כך, החיים הופכים להיות פשוטים, רגועים ואפילו נפלאים!

הפחדים שלנו הם מסרים שממתינים להתבוננות שלנו, מסרים שמכוונים בדיוק למקומות בהם אנחנו יכולים וצריכים לעשות את הבחירה והשינוי, שם ההבנה העמוקה כי מלוא הכוח נמצא בידים שלנו.

רק שלא מספיק להתבונן בדברים וגם כשיודעים את השורש לא תמיד

יודעים איך לשנות והכי מהר זה באמת לגשת לשיטות שעובדות על התת מודע
כדי ללמוד איך לתכנת אותו מחדש כשלומדים לתכנת אז השמיים מתבהרים מהר יותר אני חושבת

( אני עדיין לא יודעת ועדיין חסרת סבלנות לתכנותו אבל בהחלט יודעת מה הנקודות החלשות שלי )

elar84

New member
נכון

אבל ההבנה של הדברים האלה היא גם גדולה, להבדיל ממי שלא מאמין בזה כלל.
אני מאמינה שלוקח זמן להתרגל לצורך חשיבה וראיה אחרת על החיים, עניין של תרגול התמדה. ואז הופ ההשקפה הופכת להיות חלק מחייך.
לפעמים זה גם עניין של שנים, אין ספק שלא לא תמיד פשוט במיוחד שהורגלנו אחרת, לימדו אותנו אחרת.

אני יכולה לספר מעצמי, שאם בעבר הייתי רבה עם מישהו, הייתי מאוד כועסת נפגעת. היום אני מסתכלת על דברים מלמעלה כשיעור.
ומסיקה את המסקנות המתבקשות, וגם לא לוקחת הכל ללב. משתדלת בכל אופן
אין ספק שזה לא תמיד קל להפריד.
אבל כשמצליחים זה פשוט כמו קסם!

זה הבעיה עדיין לא הצלחתי להפוך את ההשקפה לחלק ממני

עדיין יש לי משקפיים שליליות על החיים.

למעלה