משהו לתשומת לבכם

סימפטלי

New member
משהו לתשומת לבכם

יש לי תחושה שהתחרות הזאת זה לא זה! אני בטוח שגם אנשי 103 והמתמודדים מתארים לעצמם למה אני מתכוון. היא התחילה עם הרבה מאוד רעש וצלצולים, מודעות ענק בפנאי פלוס, אין סוף פרומואים ב103, מילוני איזכורים בתפוז...ועכשיו, אנשים כמעט לא זוכרים לא יודעים באיזו תחרות מדובר! אחרי פרסומי הענק, הגיע המבחן הראשון והלא ברור.."כוכב נולד של שדרני הרדיו" היו כאלה שקראו לזה-איזה כוכב נולד ואיזה נעליים-בכוכב נולד פרחו אנשים שהגיעו מכלום ולא אמורים היו לעבור מבחנים שגם בקבלה לקול ישראל לא עושים! זה המשיך עם הביזיון של "גלגל ההצלה"-"חמשת הראשונים יעלו" כך נכתב בתקנון..רק שאז גילו החבר'ה שמסתבר שאנשים שלחו את כל מכריהם ולכן החליטו ככה פתאום לעלות את מי שנשמע לשמוליק מקצועי-כך הוא אמר: "אני קבעתי"-סבבה! אבל חבל שאתם חורגים מהתקנון
אחרי זה, אם כבר התחלנו לשבש תקקנון, למה שלא נמשיך? אמרנו 16 מועמדים אחרי השלב השלישי אבל לא בטח הבחריה נורא קשה, אז מה עושים? פשוט ממציאים עוד סדנה, מושכים עוד קצת את הזמן ומעלים במקום 16 20, 20 ומשהו אני כבר לא עוקב... בקיצור, אני לא אתפלא אם בסופו של דבר הזוכה יזכה גם בסופו של דבר בלהפיק את אחת התוכניות ב"ללא הפסקה"-וזהו. כי אחרי הכל מותר לשנות את התקנון.

שחר 103

New member
כמה דברים אם יורשה לי !

חבר , שמע... דבר ראשון זה 21 ולא 20 וזה יותר טוב היה למתמודדים ולבוחנים, עוד הזדמנות לראות מי באמת מתאים ומי פחות
לגבי גלגל ההצלה זה רק עוד משהו שעזר למתמודדים להגיע ולתת להם עוד הזדמנות להכנס , ושמע לשמוליק יש ת'שיקולים שלו והשאר זה באמת כמו בכל תוכנית ריאלטי, מי שיש לו הכי הרבה מצביעים(חבר'ס עם אצבעות מהירות וכיס גדול לSMS) לא הבנתי את הסוף, מה הקשר בלהפיק, הדגש פה הוא על השדרן, מחפשים סטאר אפ חחח שכמובן יבחר לפי SMS בסוף או משו בסגנון (שאישית אני לא אוהב את החלק הזה)
בחייך, אי אפשר להצליח בכל, פרגן למתמודדים, תהנה , תשנא אבל חאלס עם הקטע שהכל קומבינות ומקצוענים באו, כי יש אנשים שלא נגעו במיקרופון בחיים (לא מקרופון כמו שמירב מפנטזת עליו)...
קיצר תעשה חיים ותפסיק להתעצבן זה גורם למוות בעינויים

ליאור 103

New member
מספיק להתבכיין

התחרות היא אחד הדברים היותר מעניניים שקרו כאן איי פעם, למעשה, זאת חתיכת היסטוריה היות ועדיין לא היה דבר כזה במדינה. אחרי שהרשתי לעצמי להקדיש זמן ולקרוא את ההודעה הלגמרי מיותרת שלך (זכר או נקבה זה ממש לא משנה), החלטתי שמדובר בבכיינות פרופר, נשמע כאן כאילו את/ה איזה מתוסכל שלא הצליח לעלות לאחד השלבים האחרונים ופשוט מוציא את התסכולים שלו. נפלה בחלקי הזכות להיות בין ה-21 האחרונים שעברו את הסדנה (למדנו כמה שיעורים מאלפים על רדיו) אבל לצערי אני לא ממשיך הלאה להיות בין ה-16 המאושרים, אני לא אכחיש שזה מבאס לי ת'תחת אבל היי, מהתבכיינות לא מגיעים לשום מקום, צריך תמיד להפנים את מה שהחוויה לימדה, לצאת מחוזקים ולהמשיך הלאה, אז מי שלא תהיה, הגיע הזמן להשתחרר ולהתחיל לזרום קדימה.. ובקשר למה שאמרת לזה שהתחרות לא מזיזה לאף אחד, אתה סתרת את עצמך ברגע שכתבת את ההודעה שלך (עובדה, התחרות מזיזה לך ולעוד הרבה מאוד אנשים), חוץ מזה שהתחרות האמיתית עדיין לא התחילה אז לפני שאתה שופט סתם, תמתין לראשון באוגוסט..הולך להיות חם לאללה.. אז תתכונן כי אתה עדיין לא יודע אבל החבר'ה שהגיעו (כל ה-20 הנוספים) הם תותחים אחד אחד ככה שצפוי אקשן..

סימפטלי

New member
כנראה ש...

מושג ברדיו יש לכם אולי מעט אבל בהבנת הנקרא לא ממש... אף אחד לא בא להגיד שיש קומבינות-פושט מה שבאתי להגיד זה שציפתי ליותר מתחרות שקוראת לעצמה רצינית...לשנות בכל יומיים את התקנון זה לא מראה על רצינות! ואגב-זה בסדר, לא ציפתי שאתם תענו לי משהו אחר-אתם חלק מהתחרות אבל אני מוכן להתערב שחלק גדול מהאנשים שמחוץ לתחרות חושב כמוני. ועוד משהו, זה שרק המתמודדים מתכתבים בפורום מראה עד כמה התחרות הזאת לא מעיינית אף אחד וממש לא מה שציפו...הרי תחשבו תארו לכם בפורום של כוכב נולד את לירון לב הראל מויאל סקעת וכל השאר מתכתבים רק הם אחד עם השני-זה נראה לכם רציני?

ליאור 103

New member
ושוב, להזכירך התחרות טרם החלה

כשהתחרות תתחיל ואנשים יתחילו להישאב אליה פנימה אז יתחילו הדיונים האמיתיים וההימורים וכל שאר הקטעים.. בינתיים כולנו שומרים כאן על אש קטנה.. חוץ מזה, אני מחוץ לתחרות ואני חושב שאתה טועה ובגדול, הולך להיות מעניין וזה שהמועמדים מעורבים בפורום רק עושה את זה יותר נחמד כי אנחנו לא אטומים ודווקא כן רוצים לדעת מה קורה ומי חושב מה.. דרך אגב, עם הראל מויאל או סקעת היו מתערבים בפורום של כוכב נולד ומדברים עם אלה שכותבים להם דברים אני בטוח שהפורום שלהם היה תופס תאוצה, אתה יכול להמליץ להם על זה.. :)

למעלה