משהו מאד לא ברור בקשר בין אתי לקרן...........

niva99

New member
משהו מאד לא ברור בקשר בין אתי לקרן...........

בחיי היום יום מחוץ לוילה הרי קרן או ליהי לא היו מ*&%$# לכיוונה של אתי. הן היו בזות לה על ההמוניות/ הערסיות , התת- רמה והיומרנות :"כל גבר, כולל איתן אם רק הייתי רוצה אותו הייתי משיגה"..."תשאלו בנצרת - עלית, בנהריה, בטבריה מי זו אתי ...אני? פחחח...כמה זרים אני מקבלת ליום הולדת...הנה יום ההולדת האחרון 12 זרים !! נתנו לי (בטח מישהו רוקן את הבסטה ב12 ש"ח הזר)...וממתקים של מקס ברנר באיזה 800 ש"ח..." על זה נאמר yeh right ... מה שמוביל לשאלה - האם הן מפחדות ממנה? לא ברור גם למה ההפקה מחזיקה אותה - האם היא על תקן של יוסי בובליל ??

רינתי77

Active member
אני לא חושבת שמדובר בפחד

אני חושבת שהן (במיוחד קרן) זיהו את פוטנציאל הרייטינג של אתי והן משתמשות בזה כדי לקדם את עצמן בעיני ההפקה. משהו בבחינת popular by association

לונדרון

New member
מסכימה ועוד

קרן זיהתה מראש שלא כדאי ליפול בפה של אתי ודאגה שזה לא יקרה לה, החברות מנטרלת את אתי מכל ביקורת כלפי קרן.

רינתי77

Active member
אני מסכימה איתך לונדרון

אני חושבת שזאת היתה האסטרטגיה המקורת של קרן. אבל...ניכר שקרן מתחילה לזהות גם את החסרונות שיש בחיבור שלה לאתי אפס...מי שנכנס למעגל צריך לרקוד...

niva99

New member
אבל באיזה אופן אתי משרתת אותה ??

מכיר את הפיתגם : "אמור לי מי חברך ואומר לך מי אתה"? אז כמו שרינתי ציינה קודם הקשר הזה הוא בבחינת popular by association, דבר שמשליך בסופו של דבר גם על קרן.

לונדרון

New member
קרן הייתה צריכה לנטרל את אתי

על מנת להתקדם בשלבים מוקדמים במשחק, יותר מאשר לזכות בקהל. יש לזכור שבפורמט המקורי, איתן היה בוחר את מי להדיח ללא מעורבות של הקהל בכלל.

niva99

New member
ובפורמט המקורי ההוא

לאתי היה משקל / או השפעה על איתן ? האם הוא באמת שומע בקולה או פשוט מתייחס אליה יפה [ כיאה לאישיות נרקסיסתית צמאת תשומי] ותו לא ?

רינתי77

Active member
לא בטוח שניטרולה של אתי

היה יכול להיות צעד חכם. אני זוכרת שממש בשבוע הראשון איתן אמר לאתי שהיא נכס חברתי לבית ואפשר היה לשמוע את ההפקה מדברת מגרונו. אני חושבת שקרן גם קלטה את זה.

niva99

New member
ד"א הפותחת בקלפים שמה אוסנת

היא מנהלת פורום טארות כאן בתפוז - בשם "הילה סגולה"...

איזו סתומה הליהי הזו

יוני מנסח לה את השאלה, שאלה מעולה.. "האם החברות עם קרן ואתי היא טובה לה" והיא ישר ניטרלה את זה.. "אני יודעת מה טוב לי" יאללה מסעודה, איזו פתאטית.

רגע רק רגע

Active member
ליהי לא סתומה../images/Emo70.gif

סתם נגררת
ומה המצב אצל החולה של הפורום? להכין לך עסיד ומרק?

יו../images/Emo99.gif

אתה יודע כמה שנים לא אכלתי את זה.? שנים!!
ואתה לא תנפנף לי פה עם סימני קריאה. קיצר, אני יותר טוב כרגע. כאבי ראש אבל..

רגע רק רגע

Active member
כל מוצאי יום כיפור...

עסיד ולבן על שולחני... מעשה ידי אימי להתפאר
טוב, לא ננפח לך ת'ראש. רק שלא תצמח לך בונגילה על המצח

למעלה