משהו מאוד לא נראה לי!!!!!!!!

משהו מאוד לא נראה לי!!!!!!!!

היום באתי לתת אוכל לדגים לפני 10 דקות ופתאום נעלמו לי מהענים 3 דגים 1 מולי בלון שחורה ו2 גופים זכרים ופשוט הייתי בהלם! לאן הם יכולים להיעלם ככה? ואז אמא שלי אמרה אולי הם מסתתרים מאוחרי הפילטר אז הזזתי ת'פילטר ומצאתי 3 דגים מתים! אותם דגים ואני כוסעמק היום בבוקר ראיתי אותם!!חיים! איך הם יכולים כבר למות?? לא שמתי טוב את הפילטר?? אנלא יודעת כבר!!!!!!!!! ארררררררררררררר

גלעד cool7

New member
~~~~~~~~~>

יכול מאוד להיות, גם לי קרה בעבר על דג אחד קטן שנכנס לשם ונתקע. טיםה קשה להאמין שהם ניתקעים כי אחריי שהם ניכנסו הם אמורים להצליח לצאת, אבל קורה... צריך למנוע את האפשרות שלהם להיכנס מאחוריו, או שאם הם כבר נכנסו אז יהיה מרחב מספיק גדול בינהם לזכוכית. למה הם נכנסו- כמובן מסקרנות טבעית, אבל תמיד יכול להיות שמשהו הבהיל אותם וגרם להם להיכנס מהר, זאתי יכולה להיות טריקה של דלת, מעבר שלך ליד האקוריום, דפיקה על האקוריום וכו'.

תגובה+משו לעוזאבי

עוזאבי תכנס לאיסקיו אם תוכל והפילטר היה צמוד עד הסוף!! אני היום הולכת לקנות רשת למה אני חייבת להוציא אותם איכשהו מהאקווריום..

כפרה דגים תמיד מוצאים

מאיפה להשחיל ת'צמם לכל חור,לדעתי הם או הסתתרו מאחורי הפילטר,ומאחר והפלטר שלך בעל עצמה הם חטפו את זה בכל הגוף,זה כמו רטט בכל הגוף הרבה זמן,לא יודעת,אבל לדעתי את צריכה תבדוק מה גרם לזה כי אחרת זה עלול לקרות לעוד דגים,ו..מה עכשיו אין לך זכרים באקווריום???(אם לא תקני חדשים כי גוםים חייבים להקות)

עוזאבי

New member
קטיפונת תיכנסי לאיסיקיו ביום....

חמישי בשבע בערב, פשוט היום יש לי לחץ בזמן........

Suikun

New member
לפעמים כשדגים

חולים או בסטרס, הם מתחבאים מאחורי עצמים שונים, כגון הפילטר. אני בספק אם הם נתקעו, בדרך כלל אם הם נכנסים הם יכולים גם לצאת, ובטח שזה לא הגיוני ששלושה יתקעו ביחד. אז כנראה שהם היו בסטרס או חולים, נכנסו לשם ,ומצאו את מותם

ganjaman stound

New member
אפשרות נוספת

היא שכאשר הדגים מתים כמו כל דבר אחר הם נמשכים לפילטר אני בהחלט מאמין שהבעיה היא אחרת (איכות מים,מחלות,סטרס) ולא הפילטר הוא שהרג אותם דגים בד"כ יצליחו לצאת ממקום שהם הכניסו את עצמם אליו

קניתי דגים חדשים מזה יפים

1 עוד מולי בלון שחור ועוד 2 לא יודעת תסוג..יפים כאלה עכשיו שמתי תפילטר באמצע האקוריום

Suikun

New member
לא כדאי לקנות

דגים שאת לא יודעת מה הם, לכי תדעי מה המזג שלהם. חבל שאת "מחפפת" ככה.

Suikun

New member
סבבה,

אבל לפעמים מוכרים לא מספרים הכל,בשביל שתקני למשל גודל שהם גודלים אליו בא לך לתאר את הדג, סתם כדי שיהיה לך עוד מידע עליו? או שלא מעניין אותך?

אמ..

הוא כזה בצבע לבן כתמתם והסנפירים שלו בצבע כתום אדום והוא די ארוך יחסית לדג והענים שלו בצבע כתוב חזק ואמרו לי שזה סוג של דג מנקה ואותו דבר יש לי עם צבע גוף שחור וסניפרים כתום אדום..

Suikun

New member
או שילוב של שניהם :O

היא אמרה אחד כתום לבן, אז או שזה אלבינו או בוטיה ליצן, שגם דומה.. ואחד אותו הדבר אבל שחור (אולי כריש קשת) בכל מקרה, אם זה בוטיה ליצן, אז כמובן שזה שילוב גרוע כי היא צריכה להקה, ואם זה כריש קשת.. אז גם רע, כי זה דג תוקפן שאוהב להציק.

זה דומה למה שזיו אמר אבל יש

יש לו גם עוד אחד מאותו סוג בצבע בהיר יותר פתמתמם לבנבן כזה..

כן בדיוק רק ששלי יותר ארוך

ויותר יפה חיחיחיחי איזה באסה כל דג שאומרים לי שהוא חברותי ומסתדר עם כל הדגים מסתבר דג לא חברותי?? מה אני כבר אקנה? יש לי 2 את האלבינו הזה 2 סומטרות דג זהב אחד וסייפן אחד 2 גופי נקבות 3 מולים דג מנקה אחד וחילזון... מה אתה מציע לי לקנות??

wiz

New member
תתחילי בלהוציא את דג הזהב.

כנ"ל לגבי הסומטרות ואולי גם לגבי הכרישים (למרות שאם מדובר באקווריום גדול הם יכולים להסתדר). את יכולה עוד סייפנים, גופים ומולים, ולהוסיף אליהם אלמנות וגורמים. לדעתי שילוב מנצח. כמובן שאני לא מתכוון שתעמיסי את האקווריום בטירוף, וגם שלא תקני את כל הדגים האלו בבת אחת. תני לו זמן להתייצב (כולל החלפות מים שבועיות של 10%), ורק אח"כ תכניסי זוג דגים בשבועיים.

אמ....

את הדג זהב אני במילא אוטוטו מעבירה לאקווריום אחר כי האחרים צריכים חימום. האקווריום גדול ולא נראה לי שהכרישים או הסומטרות רבים עם האחרים.. הם די בסבבה אם אני לוקחת עו 2 זכרי גופי יהיה לי קטנים? יש לי 2 נקבות כרגע...

למעלה