משהו מאוד מוזר קורה לי!

משהו מאוד מוזר קורה לי!

אינני א-סקסואלית אבל אני משום מה לא ממש אוהבת שנוגעים בי.אין לי בעיה עם מיניות אבל פשוט לא אוהבת שנוגעים בי וזה מוזר לי.

star2o

New member
השאלה היא...

אם את אוהבת קשר מיני...אם מישהו או לא? זה שאת לא אוהבת שנוגעים בך אולי גם קשור לבעייה...הא-מינית. אני למשל גם לא אוהבת שבכלל נוגעים בי ולא אוהבת יחסי מין זה ממש דוחה אותי.. ומגעיל אותי איכס....אני לא יודעת איך אנשים ונשים מקיימים יחסי מין, אותי זה מגעיל!

עם*

את שואלת אם אני לסבית?אז לא זה כללי לנשים וגברים ואין לי בעיה עם מין בכלל .פשוט לא מתה על מגע ואני די בטוחה שזה יעבור לי,נורא מעניין אותי איך אפשר להיגעל ממין בצורה כזו?

latebloomer66

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif ממש כמוני אותה צורת חשיבה ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

אני ממש חושבת כמוך ומדברת כמוך בכל הנוגע לדברים האלה ואנשים מתקשים להבין אותי תמיד נבהלים לא מאמינים מזדעזעים וכו'... אבל זה כבר כמה שנים ככה שאני לא מרגישה משיכה מינית לא לבנים לא לבנות פעם הייתי נחשבת לסטרייטית אבל תמיד שנאתי את כל הדבר הזה של המין ופשוט אין לי משיכה לשום מין לא לבנים לא לבנות שלא לדבר על הדבר הטראומטי הזה "מין" זה ממש אסון לפי דעתי נורא פשוט לא יתואר עד כמה זה מזעזע אותי כשאני מבינה שרוב העולם מתקיים על הדבר הזה ועוד מפיק מכך הנאה זה כל כך דוחה מגיל זאת טראומה לכל החיים מסכנים כל אלה שעשו זאת
אני פשוט שונאת את זה

merlin888

New member
הרבה אנשים לא אוהבים שנוגעים בהם

שמעתי לא אחת מאנשים. אנשים לא א-מינים, אבל לא סופר מיניים.

HH husa

New member
זה חדש ?

ממתי את מרגישה ככה ,שזה מוזר ? כל נגיעה ? ומגע מחפצים ?

אוקי.אז ככה.:

אני אענה לכולם פה: אני לא עברתי אטראומה בעבר לא לפחות משהו שאני יודעת עליו

אוף לחצתי בטעות על שלח במקום אמוטיקון.

וזה לא חדש אני פשוט לא מתה על מגע של אנשים זה לא שזה מפריע לי כל כך אלא אני יותר נרתעת ממגע מאנשים אחרים ושוב פעם אני אומרת אין לי בעיה עם מין לפחות כך נדמה לי משום שעדיין לא ביצעתי את האקט המיני.וחפצים?לא מתעסקת בדברים כאלו (אם התכוונת לחפצים מענגים)אממ בכללי יש לי בעיה עם מגע.שונאת מסאז'ים זה נשמע לכם מוזר?

p019

New member
מגע

היה פעם דיון על מגע בפורום (או אולי בפורום האמריקאי??!? לא זוכרת). אני חושב שהסיכום היה שחלק המא-מיניים לא אוהבים מגע ויש כאלה שכן. זה לא יוצא דופן, אבל גם לא מעפיין. אולי זה נכון לכל האוכלוסיה - רק שבתור אדם מיני יש לכך דברים שגורמים לך לרצות מגע גם אתה בעיקרון אדם שלא ממש אוהב מגע. במקרה שלי אני לא אדם גופני במיוחד - זאת אומרת - אני ירגיש צורך לחבק חברות טובות שלי במקרה ולא ראיתי אותם תקופה וכו. אבל אני מנומסת. זאת אומרת שאני מחבקת ומנשקת קרובי משפחה כיוון שזה מה שמקובל - וזה לא מפריע לי. זה פשוט לא מגיע טבעי - אני צריכה להזכיר לעצמי לעשות את זה.

hineta

New member
רתיעה ממגע לא חייבת להגיע מטראומה

אנשים חווים לפעמים חוויות לא נעימות בקשר למגע שהן לאו דווקא טראומטיות...(כשמכריחים אותך לתת נשיקה לדודה למשל או כשההורים מחבקים את הילדים בצורה תלותית או כשהם מושכים את היד של הילדים שלהם וגוררים אותם) - יש מספיק דרכים לא נעימות ליצור מגע, גם בלי שזה יהפוך לחוויה טראומטית...או שעברת חוויה טראומטית שאת לא זוכרת (למרות שכדאי לא לקפוץ למסקנות בנושא הזה ולבדוק אם יש עוד סימנים שעברת חוויה טראומטית) anyway, כדאי לשאול את עצמך באיזה גיל התחלת להירתע ממגע...ומה קרה בתקופה הזאת. אולי לשאול את עצמך איזה צורה של מגע הכי מרתיעה אותך? באיזה זמנים זה יותר מפריע לך? (הכרתי אנשים שאצלה זה בעיקר בבוקר, ומישהי שאצלה זה בעיקר בזמן מחזור..) עם איזה אנשים בעיקר? (זה אומר כמה דברים על מאיפה זה בא..)

למעלה