משהו מאוד מוזר שקורה לי

TIPTIP11

New member
משהו מאוד מוזר שקורה לי

שלום, אני בת 23, ואני רוצה להתייעץ בקשר למשהו מוזר שקורה לי. היו לי מספר חברים עד עכשיו. ועם כל אחד מגיע השלב בו אני רוצה להזמין אותו לארוחת ערב ביום שישי עם המשפחה. ועם כולם בלי יוצא מן הכלל (נראה לי בערך 4 בחורים) תוך שבוע מהארוחה- נפרדנו. עם חלק אני נפרדתי, בחלק מהמקרים הוא. אפילו קרה פעם אחת (הבחור החמישי) שהוא הזמין אותי ביום שישי בערב עם המשפחה שלו אצלו בבית, ונפרדנו תוך שבוע. מתוך החמישה הייתי עם שניים 9 חודשים, ככה שזה לא בתחילת הקשר, ועם השאר בערך 3-4 חודשים. ועכשיו אני נמצאת עם החבר החדש , 7 חודשים, ואף פעם לא הזמנתי אותו בשישי, וסיפרתי לו. אז ניסיתי לעשות ארוחות משפחה באמצע השבוע ולא קרה כלום, הכל היה בסדר. אבל ברור שיותר מסתדר ארוחה ביום שישי בערב, בקידוש. ואני רוצה להזמין את החדש ביום שישי. למה זה קורה? אני מפחדת שיש עליי איזו קללה. כי 5 פעמים זה לא מקרה. המצב הופך מממש טוב וביטחון ביחסים (כי אחרת לא הייתי מזמינה אותו אליי) , עד לפרידה תוך שבוע. איך אפשר לנתח את זה? מה לעשות? תודה, המקוללת

אפשר לנתח את זה ב-2 דרכים:

האחת (וההגיונית לי ביותר): הבחורים פוחדים ממחוייבות. הכל היה נחמד ויפה וקליל עד לאותה ארוחת ערב שישי רצינית עם המשפחה. להזמין בחור לארוחת ערב שישי עם כל המישפוחה זה כמו הצהרת כוונות (ככה במוח של הגבר זה הולך) של: "אבא,אמא-תכירו:זה בעלי לעתיד". זה די מבהיל לבחור הצעיר שעד כה נהנה מקשר בלתי מחייב ובלתי מלחיץ.הם לא חושבים על זה בכלל בגיל הזה (אומנם יש מקרים נדירים שכן). גם אם הם לא יודו בכך שזו הסיבה- המנגנון הגברי המחליא של הפחד ממחוייבות עובד להם עמוק בתת מודע. וגם:יכול להיות שהם פשוט נבהלו מהמשפחה שלך.האם הם חבורה של ווירדואים? הסיבה השנייה (והמפוקפקת יותר): ייתכן ואכן מישהו הטיל עליך קללה. תנסי לחשוב-למי יכול להיות אינטרס שכזה ולמה?

TIPTIP11

New member
תשובה

תודה על התשובה. קודם כל, הבחורים "הצעירים" לא היו כל כך צעירים בגיל (אלא אם כן גיל 30 נחשב צעיר). וגם לא בנפשם. הם גם רצו לבוא אליי. לא שמעתי שום התלבטויות. וכמו שאמרתי 60 אחוז מהפרדות באות ממני. למרות שמספר ימים לפני כן הכל היה מצוין, ומאוד רציתי אותו. אין שום דבר מוזר במשפחה שלי, כל הבחורים היו אצלי קודם מספר פעמים, והיו כאלה שהמון פעמים. וכבר הכירו את ההורים שלי טוב. חוץ מזה, החבר החדש כמו שאמרתי היה אצלי לארוחה באמצע שבוע כבר ממזמן (אחרי בערך חודשיים חברות) ולא קרה כלום. למספר נשים יש אינטרס להטיל עליי קללה. אשה אחת קרובת משפה דתייה, רוצה שאני איהיה עם הבן שלה, וכל פעם שההורים שלי רואים אותה , היא שואלת עליי, ומה איתי...זה הכי מפחיד אותי. יש עוד כמה נשים במשפחה שמאז ומתמיד השוו אותי לבנות שלהן וגם קינאו בי בתחומים אחרים. זה ידוע לי ולהורים שלי. איך אני יכולה לדעת אם זאת קללה? ומה לעשות?

HeavyRed

New member
העצה האישית שלי

קשרים עם גברים זה משהו מאוד מורכב ולפרידות בדרך כלל יש הרבה סיבות. אני לא חושבת שיש קללה שמסוגלת לפגום באהבה אמת, במיוחד אם הקשר עצמו הוא מאוד חזק וטוב. אהבה חזקה משנאה. קשר חזק בין שני אנשים לא יכול להיפרם רק בגלל אדם אחד שמונע על ידי שנאה והרס. אם בהרבה מן המקרים את זו שסיימת את הקשרים, את צריכה לחשוב על עצמך ועל למה את עושה זאת. במקרה שלך, למרות שאני ממש לא חושבת שמישהו קילל איתך, כדאי לך לעשות משהו סמלי וקטן שיגדיל את הביטחון שלך. משהו שיפחית את החששות. הייתי ממליצה על איזו מדיטציה נחמדה שבה תדמייני עתיד נפלא וביטחון בדרך שאת רוצה להיות בה.

אם את אומרת שרוב הפרידות הגיעו ממך-

אז אולי את צריכה לשאול את עצמך את השאלות הללו. נסי לבדוק עם עצמך מה גורם לך לסיים את הקשרים כשהם הופכים להיות רציניים.מה התרוצים שלך? ממה את פוחדת? קודם צריך להבין מנין הבעיה נובעת,לנסות לטפל בה בדרכים קונבנציונליות,ואם הן לא עובדות,להתחיל לעבוד עליהן מאגית. בכל אופן,אם את לא ממש בטוחה במקור הבעיות-אני ממליצה על שימוש בטארות. לא ללכת ל"קוראת בקלפים" כמובן,אלא לעשות זאת בעצמך.הקלפים יכולים להראות לך היכן הבעיה נעוצה. אל לך להתכחש לתוצאות.

Bastat

New member
בקצרה ולעניין - דעתי

אני חושבת שאת עושה זאת לעצמך במודע או לא במודע, את בונה מציאות שסובבת אותך ויותר מזה את ברב המקרים זו שמסיימת את הקשרים.... שימי לב לחתימה שלך - המקוללת מזה אני מבינה שאת כבר קיבלת את המציאות שזימנת לעצמך

למעלה