משהו מאכזב מאוד שקראתי

nati03

New member
משהו מאכזב מאוד שקראתי

גאגא ענתה למעריצים בטוויטר מוקדם יותר היום, ומישהו שאל אותה איפה היא הולכת להופיע. אז היא ענתה שה Born This Way Tour יעבור בכל העולם, ואפילו באסיה - וציינה שמות של מדינות כמו אינדונזיה, הודו... ועוד.. אבל היא לא הזכירה את ישראל :( לא בכיתי כבר הרבה זמן, וכשקראתי את זה לא עמדתי בזה ופשוט פרצתי בדמעות. אני פשוט לא מבין למה היא לא באה לפה. אני מחכה לה כל כך הרבה זמן, מאוגוסט 2009 שהיא הופיעה פה והקסימה אותי. האלבום החדש נפלא בעיניי, לא עובר יום שאני לא שומע כל שיר ושיר ממנו, ואפילו חסכתי כסף כדי לקנות כרטיס בקדמת הבמה. אין לי עוד מה להוסיף... חבל שזה מה שאני צריך להתמודד איתו יום לפני הפסיכומטרי.

Nens333

New member
אל תדאג לדברים כאלה לפני הפסיכומטרי!!!

אולי עדיין לא עשיתי אותו והניסיון שלי הוא מועט, אבל אל תתעסק בשום אופן בדברים כאלה לפני הפסיכוממטרי! תעבור את המבחן בהצלחה ואז תטריד את מוחך בזה! וואו כמעט הכעסת אותי...! לא מצליח להבין איך חושבים על זה בכלל יום לפני פסיכומטרי

limors2

Active member
אל תתאכזב!

אני בטוחה שאין לה שום בעיה איתנו, במיוחד כי היא כבר הייתה פה, אז לא צריך להתאכזב משום דבר. הסיבה היחידה שהיא עוד לא באה היא כי עוד לא סגרו איתה על הופעה! אין מפיק שלא חושב שיש לה פוטנציאל וינסה להביא אותה להופעה חוזרת. זה רק עניין של זמן.

itayn30

New member
השאלה כמה זמן נחכה...

אם ישראל לא תהיה בתכנון של המופע, היא לא תגיע לפה עם BORN THIS WAY TOUR.

למעלה