משהו מדהים שגיליתי (סוג של שעמום בוקר )

yt2104

New member
משהו מדהים שגיליתי (סוג של שעמום בוקר )

אז ככה......... נתחיל בשושלת ... ג'נה דודה של אלנה וג'רמי שהם בני 17-18 בערך .מה שהופך אותה לבן 30 ו............ במציאות נינה נולה 1989 שזה סבבה רק מה .. שהשחקן המגלם את ג'רמי נולד ב 1988 שזה גם סוג של סבבה . והקטע במוזר הגיע........... השחקנית שמגלמת את ג'נה נולדה בשנת 1987 ....חדשני הייתי אומרת דרך אגב כל השחקנים נעים סביב גיל 23-25 זקני השבט אגב הם איאן 32 , פול 29, ואלאריק 32 (לא יודעת איך קוראים לו סליחה.)
דיימון
אני צריכה להפוך את זה לחתימה. תם השיעמום יומטוב!!!!

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif + מוסיפה

ידעתם שנינה צעירה מסטיבן (ג'רמי) בחצי שנה, כשבסדרה היא גדולה ממנו בשנתיים? בנוסף, עוד משהו מאותו אתר בו גיליתי את זה (imdb): Zach Roerig, Michael Trevino and Paul Wesley originally auditioned to play Damon before landing their respective roles. ולמי שלא יודע\ת- זאק רוריג (כך רושמים את זה?) זה מאט ומייקל טרווינו זה טיילר.

Ayelet 363

New member
אה. אופס.

סליחה, לא ראיתי שכתבת גם על ההפרש בינה לבין ג'רמי במציאות.

Ayelet 363

New member
לאלאריק קוראים מת'יו דייויס

סליחה שלא שמתי לב, הייתי מוסיפה את ההערה הזו בהודעה הקודמת שלי במקום לשלוח עוד הודעה.

הוא שיקח גם בסרט לא רק בלונדינית

את החבר המניאק שלא רצה אותה בגלל שהיא "טיפשה"

אז משם הוא מוכר לי!!

יואו מאז שראיתי אותו אני חושבת איפה ראיתי אותו קודם ועכשיו הזכרת לי

חחחחחחחח גם לי הוא היה ממש ממש מוכר

ואז רשמתי את השם שלו ב IMDB ויש שם את כל הרשימה איפה הוא שיחק

זה תמיד מצחיק אותי

הגילאים של השחקנים שלא תואמים לגילאים שלהם בסדרות XD לאיאן לא הייתי נותנת יותר מ25 אבל לשחקנית של ג'נה הייתי נותנת דווקא 29-30... כנראה התפקיד מבגר

לא מבין מה תלהבתם....

הפרשים של שנתיים שלוש אי אפשר לראות בבן אדם בוגר. וג'נה לאו דווקא בת 30 יכול להיות שהיא בת 26 או אפילו פחות... אחות של גנה בטח גדולה ממנה (לא נדיר למצוא הבדל של 10 שנים בן אחים)

ההזוי זה שיש בפועל הפרש של שנה בין ג'נה

לג'רמי ובפועל נראה שהיא גדולה ממנו ב-ה-ר-ב-ה! בחיים לא הייתי מנחשת שג'נה ואני באותו גיל. היא נראית ממש מבוגרת! מבחינתי זה כל ההלם...

lady blah blah

New member
לדעתי הטייפקאסט שלה בתוכנית

של המבוגר האחראי, ובטח מה שמלבישים אותה והטקסט וכאלה זה מה שגורם לה להיראות יותר מבוגרת.. תנסי לחשוב עליה רגע לא בתור ג'נה, נגיד את סתם רואה אותה ברחוב.. לי היא הייתה נראית יותר צעירה.

למעלה