משהו מדהים שקורה לי

משהו מדהים שקורה לי

בזמן האחרון אני כל הזמן רואה צרופי מספרים 19:19 ,11:11,12:12,22:22,111,555 והחודש זימנו אותי ללשכת גיוס באיזה עניין וזה היה השני בפברואר יום שני 222. יותר מסתם מקריות? אני מאוד מאמינה שכן התאורי הכי נפוצה זה שהם מנסים לדבר ולתקשר איתי מלאכים או מדריכים או איך שלא יקראו להם מנסים להעביר לי מסר. הילה או מישהו אחר שמבין אולי תוכלו לעזור לי עם זה?

GMjoy

New member
תשובה

התשובה נמצאת אצלך בלבד! גםפ אני לפני זמן שאלתי אותה, אבל הבנתי דבר בסיסי - הכל קשור לרמזים מסויימים. כלומר, אני שמתי לב שצירופי מספרים קורים לי המון במשך היום, וזה, כי אני מרגיש טוב מאוד! אני שמח, אני אופטימי וכו'... הצירופי מספרים רומזים לי שאני מסונכרן עם הטוב, ושהכל עובד ופועל למען הטוב הזה! כשאני לא במצב טוב, אני כמעט ולא רואה את צירופי המס'. מבינה? תשימי לב מתי את רואה אותם, ועל מה חשבת אולי כשראית את זה - משם תדעי מה זה אומר בשבילך. מקווה שעזרתי, והבנת.

Markup

New member
צירופי מספרים מיוחדים

לא נמצאים "בשטח" יותר מאשר צירופים שאינם מיוחדים. בגלל שאנו מגדירים לעצמנו סדרה מספרים כמיוחדת, אנו נוטים לשים אליה לב יותר מאשר לצירופים אחרים כמו לדוגמאות סימטריות אחרות.. הסיבה היא הנטיה של המוח שלנו להעדיף תבניות סימטריות, סדרות מושלמות ותבניות יציבות. זו גם הסיבה הבסיסית לשאלה "מדוע אנשים אוספים דברים". הניסיון לחפש מסרים נסתרים מעולמות אחרים במקרים כאלו קשורה בחשיבה מאגית, שריד מילדותנו הרחוקה, עת לא ידענו לפרש נכון את המציאות. ככל שאדם יותר ילדותי כך גדלה אצלו הנטייה לחשיבה מאגית מאשר פרשנות רציונלית. הצירוף שלי היה 645. הוא היה מספר תיבת הדואר שלי פעם (במשך 20 שנה) והוא מצא חן בעיני כי היה שיבוש של 654.

MeatIsYummy

New member
אתה טמבל.

תקרא את הודעותו של זהנ שמעלי. אם אתה מחפש צירוף מסוים - אתה תמצא אותו. צירוף של מספרים שחוזרים על עצמם הוא לא כזה נדיר. רק כדי להוכיח לך שאתה מפגר: סתכל על השעה שבתחתית המחשב שלך - מה השעה? אני בטוח שלא צירוף עגול של מספרים. אתה הוזה וחסר שכל.

Markup

New member
האמת שהשעה היתה שמונה וארבע

דקות, או למעשה המספרים היו 20:04 שזה רומז לנו על מסר נומרולוגי סמוי, למעשה 20:4 שזה נותן 5. 5 הוא מספר מאוד מוכר לי, הייתי נוסע המון על כביש 5 בין פ"ת לראש העין ואני חושב שעליך לצאת לחפש שם רמזים. לא סתם כתבת את ההודעה הזו דווקא ב 20:04. (איזה קל זה, גם אני יכול...) 350 ש"ח + מע"מ בבקשה על היעוץ.

למעלה