משהו מדהים...

ליטן א

New member
משהו מדהים...

בספרד, קבוצות המילואים של הבכירות, משחקות בליגה הנמוכה בספרד.. בעונתי הרביעית באתלטיקו מדריד, העפתי פתאום מבט לעבר טבלת הליגה השניה - ופתאום אני מגלה שם את אתלטיקו מדריד ב´, נמצאת בליגה שם... רק מעניין מה היה קורה, אם הייתי משקיע בקבוצה השניה שלי, והיא הייתה עולה לליגה הראשונה בספרד.. הדרבי הכי מוזר שיכול להיות: אתלטיקו מדריד נגד אתלטיקו מדריד ב´...

הן לא יכולות להיות ביחד

עד כמה שאני יודע אם קבוצת המילואים שלך עולה לליגה שלך היא נשארת בליגה שלה והקבוצה שאחריה עולה. אם אתה יורד והיא עולה אז שתי הקבוצות כאילו מחליפות מקום ואתה נשאר בליגה והיא נשארת בשלה קבוצת ה B לא יכולה להיות מעל קבוצת ה A

קיר קמט

New member
נכון

בכל זאת צריך קצת הגיון זה די ברור שזה יהיה שש נקודות קלות לקבוצה הבכירה...

owen007

New member
הנה

במקרה המשכתי משחק רשת עם חבר שלי(אני בארסה הוא ריאל) ובתחילת העונה הרביעית ראיו ירדו ליגה ובאותו הזמן ראיו B עלו אז הנה התמונה שהורידו את ראיו B

SkateBoy

New member
זה מה שקרה לי בברצלונה

השקעתי בקבוצה השניה והבאתי להם שחקנים מצוינים... (יורק ממנצ´סטר וכמה פעמים את סביולה וכו´) והם סיימו מקום שני בליגה השניה (3 הראשונות עולות) ובסוף מקום רביעי עלתה במקומם...איזה באסה! לא נורא...אני עכשיו שואף עם קבוצת המילאוים שלי לאליפות של הליגה השניה בספרד...:) יאללה בארסה!

kaizer souza

New member
take a look

אני השקעתי קצת בקבוצת המשנה בתחילת העונה שבה היא עלתה לליגת המשנה, ועכשיו היא מקום 1 (15 מחזורים). דרך אגב, יש לי שם כמה שחקנים מאוד טובים שלפעמים אני מעלה לקבוצה הראשית. לדעתי זה דפוק שכל הקבוצות שעלו לליגה השניה בספרד בשמירה שלי הן קבוצות B. במציאות קבוצות כאלה לא עולות כמעט (חוץ מאתלטיקו מדריד B). עדיף שתעלנה קבוצות כמו הרקולס וקומפוסטלה. אני לא מרבה לשחק בשמירה הזאת. כי הליגה הספרדית מחורבנת. לא עשו במשחק שחקנים ספרדים ממש טובים (חוץ מכמה חלוצים). ואין כמעט בכלל שחקנים ספרדים צעירים וטובים. התחלתי עונה בויאדוליד וחוץ מהרולד לוזאנו כולם מסריחים.

למעלה