משהו מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שוקי 12

New member
משהו מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתר עם משהו בשם פטר שעונה על שאלות שאלתי אותו איך קוראים לי והוא ענה לי תשובה נכונה!!! וכך גם בעוד שאלות! נסו בעצמכם. יש איזשהו הסבר לזה?

אחמס1

New member
מדהים !!!?!%!$!##!!#!$!!!111

לי מסתבר קוראים "", ואחרי זה כששוב שאלתי לשמי קיבלתי תגובה שעליי לסמוך על פיטר בכל מצב, וחאיר זה הוא אמר "This topic is not very interesting", ועוד תשובות מתחמקות. לך כנראה יש קשר טלפתי חזק עם פיטר. אבל רגע... כם אני קורא משהו... בעזרת כוח המחשבה. ייתכן ושמך ישעיהו? או אולי משהו אחר עם ש'. אני די בטוח.

הסבר:

האתר הזה הוא כל כך מטומטם עד ששימוש בו מסוגל להרוס תאי מוח עד למצב שבו המחשבה היחידה שאתה מסוגל לחשוב היא: "וווווואוווו... הוא לדעת שם שלי."

maverick 42

New member
איה, איה, איה...

כואב לי הראש מכמה שזה אידיוטי! הוא לא עונה על כלום! או שזה לא מעניין אותו או שהוא מסרב לענות. כמו איזה פוליטיקאי! מי האידיוט שכתב את האלגוריתם הזה?

ASHY

New member
הוא כואס עלי...

וסה"כ שאלתי
What is the air-speed velocoty of an unladen swallow?​
חצוף....

אם כבר משהו מעניין ,מכון ויצמן בשיתוף הטכניון

http://www.a-i.com/show_tree.asp?id=115 תלחצו על Click here .. הכי טוב שקיים כרגע אם אני לא טועה.. עכשיו כשאני אומר הכי טוב שקיים הרגע, הכוונה לגרועה בצורה מטורפת , 3 דקות ראשונות של שיחה , אם שואלים שאלות פשוטות וסימפטיות וזורמים איתו , זה נראה בסדר.. אחרי זה , רואים כמה שאנחנו רחוקים שנות אור מלעשות חיקוי לבינה מלאכותית , שלא נדבר על בינה מלאכותית אמיתית..

SpyKid

New member
די מגניב,

למרות שהוא חושב שמתמטיקה משמעותה לחשב דברים במחשבון...

אחמס1

New member
ממש יפה

מרגישים שמדברים עם מחשב, אבל הצלחתי לקלוט איך לכוון את השיחה כדי שהוא יענה תשובות ענייניות. אחרי כמה דקות גם קרה משהו מעניין. סתם שאלתי אותו מה הוא חושב על אנגליה, והוא לא ידע אבל ביקש ממני לספר עליה, וביקש להכניס את התשובה בפורמט מסויים אז אני מניח שהוא באמת שמר את זה בשביל מישהו בעתיד שירצה לדון איתו בעניין. אני אנסה אחר כך שוב לשאול אותו, נראה אם הוא זכר.

אחמס1

New member
יפ, חחחח הוא עכשיו שאל אותי לנכונות המשפטים

שאמרתי קודם. למשל "האם אתה מסכים שהתמזה הוא נהר בעובר בלונדון ומזרח אנגליה?" ו"מישהו אמר לי שהרומאים שלטו באנגליה במשך ארבע מאות...", וביקש לאשר. אבל רואים שהוא לא באמת מפנים את המשפטים ולא עושה יותר מניתוח שטחי (שזה וודאי מסובך לכשלעצמו) כי כששאלתי אותו מי מלכת אנגליה אז הוא התחמק... ידע לצטט וטיפה לשנות ניסוח שישמע כאילו הוא מבין.

SpyKid

New member
כן, ניסיתי לבדוק משהו דומה ע"י

זה שנרשמתי (כך שהוא יזכור מי אני ודברים שלימדתי אותו) וסיפרתי לו משהו, ואז שאלתי בקשר לאותו נושא אבל הוא לא זכר (בניסוח שונה מהמשפט המקורי, כלומר).

niv1990

New member
שאלתי אותו על אנגליה, והתשובה

"Someone has taught me about that. He said: 'The Queen of England is Elizabeth II Windsor.'."

SpyKid

New member
כנ"ל. הוא גם הציע לי לספר לו על ישראל

כך שהוא ילמד את זה.

אם מטרידים אותו מספיק

אפשר להוציא ממנו תשובה שהוא גר ברמת גן או בעיר אחרת , לא זוכר איפה.. אחרי שמדברים איתו המון זמן (כן , בכיתה י"ב היה לי נורא משעמם) הוא נותן לכם גישה לעץ ההחלטות שלו , ואתם יכולים לשנות אותו , ואז המתכנתים הראשים יכולים לבטל או לאשר את השינוי ,תאמינו לי .. זה עץ ענק.. תנסו למשל לכתוב לו Show log.. ויש עוד מליון פקודות ,אבל אני לא זוכר אותם.

למעלה