משהו מה

משהו מה ../images/Emo23.gif

משהו שכתבתי פעם, זה לא סוד.... כל יום וכל שעה בערך אני נכנסת לפורום המקסים שלנו, שניתן לומר נבנה בתחילה על ידי אש"ת שסחפה אותי אליו בסערה.בתחילה הייתי עסוקה בללמוד על הנושא ואף לנסות לשאוב מידע נוסף על הבעייה אך כשגיליתי שאנחנו ניתן לומר במיעוט , כלומר נדמה לי שרק תמיר נדמה לי מכל חברי הפורום, מטופלים בשיטה המסורתית. אי לכך , פעמים רבות אני מרגישה שאני לא תורמת לפורום כמנהלת אלא רק כמשתתפת פסיבית. אני לא מתכוונת לקום ולוותר על הפורום הזה, אך אני מרגישה שהוא פונה בעיקר לשיטת פונטסי וכאמור, אין לי מה להוסיף בנושא. לכן, אני מבטיחה להיות לצד כל מי שיצטרך את המילה הטובה או את הכתף התומכת, נדמה לי, כמו שהיה עד כה, אבל בעניינים מקצועיים, אני מורידה בפני מקצועיותו של היאב את הכובע ונותנת לו את הבמה. תודה למי שהגיע עד כאן, אוהבת אורית

אורית את מתוקה

אני מבינה את הרגשתך. והאמת שהיה טוב אם היו מגוון של שיטות, גילים, התנסויות, רופאים בתי חולים וכו' בפורום. זה פורום מאוד צעיר. איהאב עשה עבודה מאוד חשובה עם הפקסים וכל אחד מאיתנו יכול לשלוח כמה פקסים (שוב, יש לי מכתב מוכן למי שרוצה). וכך אני מקווה יגיעו אלינו עוד אנשים ונרחיב את מעגל התמיכה. הרי ברור שיש עוד המון ילדים כמו תמיר אפילו בארך הבאותו הגיל. צריך להגיע אליהם. ושוב אני מבטיחה שאם אתקל בחומר שקשור לניתוח שתמיר עבר או כל דבר שיראה לי רלוונטי לשיטה אחרת אכתוב כאן. אוהבת עידית

אני חושבת שאת מאוד תורמת

אולי לא בקטע הטכני של פונסטי אבל בתמיכה, פרגון והשתתפות. וזה לא פחות חשוב...

אורית יקרה

מדברייך אני מבינה שאת מרגישה איזו "החמצה" או פער בין מה שקיווית שיהיה לבין מה שאת מוצאת כאן היום. אי אפשר להתווכח עם הרגשה. אבל כיוון שהנושא עלה אני רוצה לאמר לך שאני מודה לך באופן אישי על האתר הזה שיזמת. הוא נותן הרבה ידע, עידוד ותמיכה והכי חשוב - כוח להמשיך הלאה עם רוח גבית. אני משוכנעת שאני לא היחידה שחושבת ומרגישה כך וגם אם את מרגישה פספוס תדעי שעשית טוב להרבה אחרים שכאן ושיצטרפו בעתיד.אני גם חושבת שהעידוד שאת נותנת באופן אישי והשותפות שלך חשובים ביותר.גם אם את לא מרגישה שאת תורמת בתחומים שהיית רוצה לתרום, אני חושבת שכבר תרמת בצורה בלתי רגילה. בהערכה רבה, אורנית

מילים מקסימות

שאני מצטרפת אליהם. הוצאת לי ממש מילים מהפה. אני גם רוצה להגיד לך, אורית, שמאוד עזרת לי ואני חושבת שללא הפורום הזה לא הייתי מעבירה את ההריון בהרגשה טובה כמו שעכשיו, וכמובן שלא הייתי מוצאת כל כך הרבה חומר, כיוון שהאנגלית שלי גרועה מאוד... אז תודה מעומק לב. אוהבת, אילנה.

למעלה