משהו מה-

1שרון ע

New member
משהו מה-../images/Emo23.gif

כבר כמה שעות שאני חושבת האם לכתוב. כמה שעות שאני חושבת מה לכתוב. כמה שעות שאני חושבת איך לכתוב. כמה שעות שאני חושבת.... את הפורום אני מכירה מיומו הראשון. עד היום הייתי קוראת סמויה. היום החלטתי לצאת מהצללים ולא רק כדי לחזק את ידיכן (יסלחו לי הגברים שבחבורה). אני אמא לתאומות בנות שנתיים. גם לי האימהות הביאה רק אושר ונחת, אך אני בניגוד לכל האימהות המטיפות חושבת שאין כל פסול באישה שהחליטה לא להביא ילדים לעולם. יתרה מכך אני חושבת שנעשה לכן עוול נוראי- לקחו פרט אחד מחייכן (הפרט היחיד שחשפתן) וממנו הפכו אתכן לנוראיות ולא אנושיות. אני אישית ממש לא מבינה (ואף כועסת) על חוסר הסובלנות והצדקנות הנוראית אשר מופנות אליכן במשך השבוע האחרון. אני מאמינה שכל אדם רשאי לעשות את בחירותיו בן אם הן מתאימות לחברה ובן אם הן "סוטות" ממנה. אני לא חושבת שלאף אדם יש את הזכות להחליט מה נכון, מה טוב ומה עדיף לאדם אחר. בחרתן לא להיות אימהות ואני מכבדת את בחירתכן. מכבדת ואף מעריכה אתכן על התמודדות הלא קלה שבחירה זו מביאה עימה. יהודה פוליקר שר: ...."אתה לא רצית להיות אפילו חייל או סתם להיות כמו כולם כשתגדל אבל, אותך אף אחד לא שאל כשתגדל ותראה איזה ילד אז תגיד לגוזל, לא צריך שתגדל"... אז מותר ולגיטימי לא להיות כמו כולם. גם אם מישהו מנסה לשאול ולכפות את דעתו עליכן (מה שקורה פה הרבה). אני מבטיחה לנסות ללוות אתכן ולתמוך בכן והעיקר לכבד את בחירתכן!!! שלכן שרון. (נכתב בלשון נקבה אך מופנה גם לגברים שכאן).

gertrude

New member
../images/Emo24.gif

טוב (לי לפחות, אני מקווה שגם לך) שהחלטת לכתוב. תודה

karnity

New member
שרון יקרה,

תודות רבות על ברכותייך..את מוזמנת להמשיך ולהיות איתנו... רק הרשי לי לומר זאת - שי ונעם הם ילדים ברי מזל!!!

1שרון ע

New member
../images/Emo24.gif איזה יופי.....

של קבלת פנים! מקווה שכמה מהמתנגדות הגדולות (קשה לי עם ההגדרה- טרול) יכנסו ויראו שאפשר גם אחרת..... בכל מקרה מאחלת לכם המון בהצלחה והלוואי שהפורום יצבור תאוצה ויהיה בית חם ותומך לכולכם. ממשיכה לעקוב ולעמוד על המשמר
שלכם שרון.

למעלה