משהו מוזר ביותר...

משהו מוזר ביותר...

לקראת החופש הגדול שכבר נכנס בשערינו החלטתי סוף סוף לעשות כבר את קורס מע"רים, אז יש לי שתי אפשרויות: יש אחת של המועצה שפותחת יחידת הזנקה חדשה ויש בעיר קרובה למקום מגוריי, כבחירה ראשונה לקחתי את המועצה- לפני חודש כבר התקשרתי לאחראית וחיכיתי כמו ילדה טובה, אך אחרי חודש, סיימתי כבר את הבגרויות של השנה וכדי לא לשבת חסרת מעש כל היום- התחלתי לתכנן תוכניות לחופש! אז התקשרתי שוב לאחראית שאמרה שאין לה מספיק נרשמים אבל אם וכאשר יהיו- היא יודעת את המספר שלי. אוקיי, הילדה לא התייאשה והרימה טלפון למד"א בעיר הסמוכה, שם ענתה לה מישהי (שאין לי מושג מה שמה אבל למה שיהיה לי?), אמרתי לה שהתקשרתי לברר על הקורס מע"רים, היא לקחה ממני פרטים (ישר התקיפה בשאלות) אחר שאלתי אותה מה קורה עם הקורס, איזה פרטים היא יכולה לתת לי וכל מה שהיא אמרה זה "כשייפתח קורס יתקשרו אלייך". בסדר... אך לא כאן נגמר הסיפור- סיפרתי את מעלליי לאימי שסיפרה זאת לאחי הגדול, שמתנדב כבר המד"א, והוא אמר לי שזה לא ייתכן, שאמור להיפתח בכמה ימים הקרובים קורס מע"רים ואם אני אחכה לטלפון ממנה אז אני אחכה הרבה מאוד זמן, שבמד"א אין מישהו שיושב ומתקשר להודיע לחבר´ה הצעירים שיש קורס (הטענה האחרונה נשמעת נכונה מדיי). מה אתם אומרים? אם לא היה לי אח במד"א אז הייתי חיה באשליות שיום אחד יצלצל הטלפון ויגידו לי לבוא ביום זה וזה בשעה זו וזו למד"א... ואני אוכל להתנדב בתחנה החדשה אם עברתי קורס במקום אחר? בכל אופן- מה נראה לכם? זאת שענתה בטלפון החליטה ל

chanand

New member
מנסיון מה שקורה זה ש...

חבר´ה מתקשרים לברר על קורסים, מי שעונה לטלפון זה סתם איזה נהג שבאמצע משמרת, שהדבר האחרון שמטריד אותו זה המתנדבים הפטנצילים האלה. הוא לוקח את הפרטים ובזה זה נגמר... הוא בד"כ לא יטרח להעביר אותם הלאה... חוץ מזה, שכיום בהרבה תחנות כבר אין שיחות יוצאות...

בנוב

New member
שאלה קטנה

לאיזה אזור את שייכת ? אם את לא יודעת אז איפה את גרה?

טומי*

New member
הממממממ ממש לא תקין ../images/Emo9.gif

שדברים כאלו ככה מתנהלים. כנראה שאלו שענו לך לא ממש היו אלו שמטפלים בנושא של הקורסים ו/או של המתנדבים/ות. וחבל שככה מטפלים באלו שבסה"כ רוצים/ות להתנדב ע"ח זמנם הפנוי ט ו מ י

../images/Emo10.gif

אני שייכת לאזור חדרה, האופציה השניה שלי זה היחידת הזנקה שפותחת המועצה (מועצה אזורית מנשה). אז כמסקנה- אני צריכה להיות נודניקית
?!?!?! ומה צריך לעשות כדי למעשה להירשם לקורס? עד עכשיו הכרתי רק את הדרך הזו וחשבתי שהיא יעילה... מסתבר שלא ממש...

מי אמר שאין ניסים? ../images/Emo13.gif

הרגע התקשרה אליי מישהי ממד"א והזמינה אותי לראיון מחר ב-15:00!
אין מאושרת ממני כרגע... אם יש לכם דוגמאות לשאלות- אני אשמח לשמוע!

orend123

New member
מזל"ט! גם אלי התקשרו ../images/Emo3.gif

הרגע! עכשיו! ואמרו שעברתי את המיונים!(תחנת חיפה) ושאני אבוא לתחנה ביום ראשון הבא! איזה כיף!.. אורן
ושלא יתפסו אותכם!

orend123

New member
פיצוץ! ../images/Emo140.gif

כמה מועמדים היו? מי ראיין אותך? מה הוא שאל? שיהיה רק
! אורן

chanand

New member
הלו! הבהלת אותי עם הנושא הזה... ../images/Emo13.gif

מה זה פיצוץ??? ---------------- שיהיה בהצלחה!!

../images/Emo18.gif ../images/Emo13.gif

הייתי המועמדת האחרונה וכשהגעתי היו בערך חמישה- שישה אנשים, יכול להיות שהיו יותר בהתחלה. אממ... שאלה קשה! באמת שאני לא שואלת אנשים לשמות שלהם... ראיינו אותי בן ובת (ליתר דיוק- הבן, הוא שאל את כל השאלות) שהיו נחמדים מאוד. שאל יותר דברים טכניים, בתחילה מילאתי שאלון קצר אח"כ הוא שאל עליו כל מיני שאלות, לא משהו מיוחד, זה היה נראה לי פחות מרבע שעה. ובהצלחה לך בהמשך אורן!

מספר 47

New member
טוב

אוב הסיכויים שבאמת גם עוד כמה שנים לא תקבלי טלפון מהם באמת בדרך כלל בתחנות מד"א העניין לא ממש מסודר. אבל יש סיכוי קטן שאולי באמת היית מקבלת טלפון אבל סיכוי קלוש

למעלה