משהו מוזר ביותר!!!

MaN23

New member
משהו מוזר ביותר!!!

באתר ( מידעת - המרכז הארצי לבחינות והערכה ) שילד חורף המליץ לי לבדוק הבחנתי במשהו מוזר ביותר. בדקתי את מסלול מדעי המחשב. הכנסתי ציונים מסויימים שאיתם התקבלתי לאוניברסיטת ת"א ולטכניון. כאשר הכנסתי את אותם ציונים לאוניברסיטת בן גוריון לא התקבלתי. כאשר הכנסתי את אותם ציונים לאוניברסיטת בר אילן לא התקבלתי ואף הייתי רחוק מסף הקבלה. כיצד זה יתכן, הרי ידוע שדרישות הקבלה של אוניברסיטת ת"א ושל הטכניון הינן הגבוהות ביותר במדעי המחשב??? כולם יכולים לנסות ולרשום ציונים באתר (במסלול מדעי המחשב) ולהווכח בדבר המוזר הזה. כיצד זה יתכן?

אינטגרל

New member
יכול להיות!

יכול להיות שזה בגלל חישובי ציונים שונים! כי לדוגמא בטכניון נותנים בונוס גבוה יותר על פיסיקה (כמדומני 25 נקודות) בעוד לאנגלית נותנים בונס נמוך יותר. ומכן ההבדלים! (לדעתי לפחות)

MaN23

New member
עוד מישהו יכול לעזור!

אני לא לומד בכלל פיסיקה! וממוצע הבגרות של אוניברסיטת ת"א הוא כמו של אוניברסיטת בר אילן אז איך זה יכול להיות שהתקבלתי לת"א ולא לבר אילן??? ילד חורף אמרת שלת"א יותר קשה להתקבל במסלול מדעי המחשב, אז כיצד זה יתכן???

אינטגרל

New member
עוד מישהו?? אתה ממש נחמד בן אדם..

אם תתין עוד פרטים אולי נוכל לעזור לך יותר. וחוץ חמזה.. מה זה משנה לך.. איפה יותר קשה ואיפה יותר קל, כשאתה כבר בפנים לומד. תהנה מהפריוולגיה שלך ללמוד.

לא בטוח שהאתר דפוק

אני מכיר מישהו שהתקבל לתל-אביב ולא לבר-אילן אני לא יודע למה (יש לו 730 פסיכומטרי ו-10.7 בגרות)

למעלה