משהו מוזר בעמוד של רוג'ר במייספייס

משהו מוזר בעמוד של רוג'ר במייספייס

כידוע לכל אומן כמעט יש עמוד במייספייס, והעמוד של רוג'ר עושה רושם יחסית רשמי, אמנם אני לא מאמין שהוא בדיוק נכנס אליו, אבל עדיין עמוד, עם אלפי מקושרים וכו'... כל אמן באתר הזה מציע כמה שירי דוגמא לשמיעה, ובאחד מהשירים של רוג'ר שם יש הקדמה בעברית... שדרן רדיו מגיש את זה... חוץ מזה יש שם גם גירסא של ווטרס לKNOCKING ON HEAVENS DOOR, שממש לא שמעתי עליה מימיי. מה הולך פה? http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=41337713&MyToken=339a2a0a-12de-440a-9353-a4a6fd070b15

foofam

New member
עוד רבות ידובר על הגרסה הזאת...

רק צריך לפשפש בארכיון, מבטיח שתמצא תשובה.

ווטרס נתן גרסה שלו לשיר

עבור פסקול הסרט הישראלי "אהבה אסורה", בסוף שנות התשעים. מכאן הדיבורים בעברית. מעבר לכך, אין כל וודאות שהעמוד במייספייס הוא שלו; כל אחד יכול לבנות עמוד שם, בכל שם שהוא. לווטרס יש אתר רשמי.

ווואו! את זה לא הייתי מדמיין בכלל..

יש איזה קישור לפרט המעניין הזה? מה שאני דיברתי עליו הוא סתם קריינות רדיו בעברית לפני השיר, שגם זה די מפליא בעמוד שלו. אני לא אומר שזה הוא, אבל בכל זאת זה עמוד של איזה 20000 חברים ועושה הרושם שזה לא חובבני. שוב, לא מאמין שהוא בדיוק גולש שם, אם הוא כבר היה גולש זה בטוח היה לפה :)

אם זה סתם קריינות

זה רק מעלה את הסברה שזהו לא עמוד "רשמי". נתקלתי בעבר כבר בכמה כאלו, שהתחזו להיות אתרים של אמנים, כולל אחד של ריק רייט. אין כל דרך לדעת אם העמודים הם "אמיתיים" או לא, אלא אם האמנים מאשרים את זה, באתרים הרשמיים שלהם, או אם הם מחזיקים בלוג פעיל בעמוד, ממנו ניתן להבין שזה הם עצמם ולא מתחזים. באשר לסרט "אהבה אסורה": ווטרס התראיין לעתון המקומי "תל אביב" באותם ימים, וסיפר שהמפיקים של הסרט מכירים את ההנהלה שלו, או משהו כזה, וכך הגיעו אליו. נתתי כאן בעבר לינק לכתבה, אני לא מוצאת אותו כרגע.

FuryUri

New member
אם זה קריינות אולי זו הקלטה

בס"ד. של ההופעה בארץ כפי שהיא שודרה ברדיו...

FuryUri

New member
על איזה שיר מדובר?

בס"ד. לא נכנסתי לעמוד המדובר כדי לבדוק...

Anuerysm

New member
קאבר לבוב דילן

נוקינ' און הבנ'ז דור לא צריך להכניס לעמוד זה כתוב בהודעה הראשית

FuryUri

New member
נווו....

בס"ד. הוא כתב על שני שירים -.- קצת הבנת הנקרא. "חוץ מזה יש שם גם גירסא של ווטרס לKNOCKING ON HEAVENS DOOR, שממש לא שמעתי עליה מימיי." -.-

FuryUri

New member
אני לא עצלן...

בס"ד. אני זה שקורא עד הסוף -.-

microbe15

New member
ההקלטה לקוחה מתוכנית בגלגלצ

לכבוד הופעתו של רוג'ר בארץ

למעלה