משהו מוזר בתוכנית

Lord VoIdemort

New member
משהו מוזר בתוכנית

(מן הסתם זה בגלל שנמרוד הוא נמרוד ואמיר הוא אמיר)- שמתם לב שבפרק שקשתים מנוסים יורים על נמרוד חץ הוא מעביר אותם סדרת מבחנים כדי לבדוק את האינטואיציה שלהם וכמה הם טובים בעוד שאמיר לוסטיג לוקח דוגמנית שלומדת לירות בשיעור אחד אחרי 5 יריות ונותן לה פשוט לירות עליו?

תשובה

זה בגלל שדוגמניות-שחקניות-סלבריטאיות כמו נטלי עטיה חייבות להופיע בתכנית הרבה יותר מצלפים מקצוענים.. ממה היא תתקיים?

ll191

New member
לא מוזר ../images/Emo58.gif

אני רואה לזה שני סיבות עיקריות: 1. כנראה הדראפט הזה של הקשתים היה בתכלס מיותר ולא משנה מי מהם היה יורה בסופו של דבר. כל הקטע הזה נעשה בשביל לתת נפח לתוכנית (אני לא אומר שזה רע) ע"י הכנסת כל מיני תרגילי מנטליזם ע"מ כאילו לבחור את הקשת ש"מחובר" יותר לנמרוד. 2. בקסם של נמרוד עם הקשתים באמת צריך קשתים מקצועיים ובעוד בקסם השני...

kobi1298

New member
לדעתי

לדעתי בגלל ששתי האירועים (קשתים וקליע) שונים אחד מהשני בפרק עם הקשתים נמרוד היה צריך למצוא את הקשת שהושפע הכי חזק מהמניפולציות שלו. בפרק עם הקליע לדעתי לא היה משנה מי יורה... באותו מצב לוסטיג היה יכול להביא את הסבתא שלו או אדם עיוור לירות מהאקדח הביאו דוגמנית כי זה מצטלם טוב ויותר מושך לעין.

kobi1298

New member
האמת.. פעם ראשונה ראיתי אותה

בכללי אני לא סובל "סלבס" ישראלים כולם פלצנים. הייתי מעריך יותר את התוכנית אם היו שם אנשים נורמלים ולא כאלה שעושים פוזה... חבל זה רק מוריד מהערך של התוכנית שלדעתי מאוד מרתקת.

0Pandemonium0

New member
כשהקשתית ירתה על נמרוד הוא לא ראה

אותה. זה בעצם ההבדל הגדול: נמרוד לא ראה את הקשת שיירה עליו בסופו של דבר, ולכן היה צריך מישהו שהוא יכול להתחבר אליו ולקלוט אותו, כדי שיוכל להתחמק מהחצים גם בלי לראות את היורה. לוסטיג רואה את היורה, אז מה אכפת לו? הוא רואה מתי לוחצים על ההדק וזהו, אז מה אכפת לו מי יורה?

למעלה