משהו מוזר ב-HP 5940......

Croc

New member
משהו מוזר ב-HP 5940......

יש לי את המכשיר הזה והמסך שלו מתנהג בצורה מוזרה - לפעמים עובד טוב, לפעמים צריך ללחוץ על המסך חזק כדי שיגיב, לפעמים פתאום מופעלים דברים שלא לחצתי עליהם...... עשיתי digitizer כיוון מסך עם סימון + בפינות וכו' - כמה פעמים אבל עדיין לא עוזר. זה תקין או שמהכשיר דפוק?
 

Barrrsch

New member
נסה להסיר את מגן המסך אם יש לך כזה

אם זה עזר, התקן אותו שוב בזהירות או החלף באחד אחר.
 

Croc

New member
המשך...........

קודם כל תודה על התשובה. מגן מסך - אין. אחרי שהמכשיר נתקע לי 3 פעמים בתחילת ה-digitizer עשיתי לו hard reset ובחרתי לא להתקין כלום כולל גם לא MUI. הסיפור זהה. במכשיר אחר שבדקתי (אצל מישהו במשרד) זה עובד אחרת לגמרי ונורמאלי לחלוטין. אז או שהמכשיר דפוק או שיש דרך לכוון את רגישות המסך (לא מצאתי איך עושים את זה).
 
נסה לקחת פלסטיק דקיק אך קשיח, כגון שקף.

חתוך חתיכה והשחל אותה בין מסגרת הפלסטיק לבין המסך והתחל "לטייל" איתה סביב סביב. ייתכן ונכנס גרגר לכלוך שמשגע את המערכת ומדמה לחיצות וכדומה. לא עזר, נסה שוב עד שתחליט שאין שום טעם להמשיך ולנסות ואז גש למעבדה.
 

Croc

New member
מעבדה!!! Here i come ../images/Emo6.gif.....

תודה
 
כבר ניסית?! זריז אתה

אם עדיין לא ניסית את מה שאמרתי, בצע זאת. זה יכול לחסוך כסף והרבה זמן יקר ומעצבן עם המעבדות הללו. בהצלחה, וחזור לעדכן בממצאים.
 
למעלה