משהו מוזר הלילה!?

RedStorm

New member
משהו מוזר הלילה!?

אני עדיין לא חוויתי חלום צלום .....אבל אתמול בלילה קרה לי משהו ....מוזר...קמתי באמצע הלילה אין לי מושג למה אבל פשוט התעוררתי וכשניסיתי להירדם אז נראה לי שהצלחתי ואז היה רגע כזה אני לא יודע איך להסביר .....שלא חלמתי ולא הייתי ער ולא היה לי מושג מה אני אי יודע שלא חלמתי כי לא ראיתי כלום נראה לי שראיתי שחור ...... והייתי מודע לזה שאני שוכב במיטה שלי עכשיו ..... אבל לא הייתי ער ואז אמרתי לעצמי בפעם הראשונה אולי אני אעשה עכשיו בדיקת מציאות .....ואז בה הקטע המוזר ברגע שאמרתי את זה לעצמי שמעתי מין שריקה מוזרה שהללכה והתחזקה ככל שחשבתי יותר על בדיקת מציאות...עד שכמעט הרגשתי שאני לא יכול יותר....וגם הרגשתי רוח חזקה מאודד... אז החלטתי שהשריקה כבר מפוצצת לי את האוזנייים והתעוררתי ואז ידעתי שאטני ער בחדר ...והיה שקט אבל לא פתחתי את העניים לא יודע למה, פשוט לא יכולתי .....אבל הייתי ער עם עניים עצומות.....וזהו בעקרון ...מה ה יכול להיות?

BladeRaider

New member
החזקת המודעות עד תחילת החלום...

אתה פשוט היית מודע לעצמך בזמן שנרדמת, אני מניח שגם היית משותק או לפחות לא רצית לזוז, זה טבעי, אתה עובר את זה בכל לילה בלי להיות מודע לזה. זה הכל יצירה של המוח שלך, אל פחד.

bertcat

New member
RedStorm, נראה לי ש...

כאשר הגעת למצב של מודעות לכך שאתה ישן כרגע, ואתה עדיין מודע, תשומת הלב שלך נשארה במקום בו היית, והתחלתה להיום מודע לסביבה שלך, באופן שונה מהרגיל. מאיפה באה השריקה? מאחורה, מלפנים, למעלה, שמאל, ימין.....?? אתה זוכר? לי קרה שהרגשתי גם, צלילים, רוחות ושאר תחושות גוף אשר היו חזקים, לפעמים ממש מבהילים אשר גרמו לי להתעורר, אפשר להגיד, ממש לברוח מהחלום. לגבי העינים, קרה ששכבתי ער במיטה ולא הצלחתי פיסית לפתוח את העינים, או להזיז את הגוף, אבל אולי גם זה היה חלום בו הייתי מודע לגוף שלי, הגוף הפיסי שלי, אבל לא שלטתי בו. לסיום, איך בדיוק הרגשת כשהתעוררת?

RedStorm

New member
לי נראה...

השריקה נראה לי באה מכל מקום ...אבל בעיקר לאוזן השמאלית שלי אם אני זוכר טוב.... והרגע שבו התעוררתי הייתי מודע לזה שאני יושן ואיפה אני ......לא חלמתי בכלל אבל לא יכולתי לפתוח תעניים .....נראה לי שבכלל לא רצתי

למעלה