משהו מוזר!!מוזר!!אני חייב לדעת!!

RedStorm

New member
משהו מוזר!!מוזר!!אני חייב לדעת!!

קרה לי משהו שהפחיד אותי מאוד.....ואני חייב להבין אותו אני מרגיד ממש דפוק בקטע הזה....התעוררתי בחמש בבוקר בערך וגיליתי שאני עומד מיתחת לבית שלי רק עם מכנססים בלי חולצה ונעליים לא היה לי כלום בראש באותו רגע כלום הבנתי שאי מחוץ לבית והיה לי קר ותחלתי ללכת ...אין לימושג לאן הייתי ער ואני זוכר את זה ופשוט התחלתי ללכת ברחוב ...הגעתי לבית של חבר שלי (בית לידי) לכניסה ואז פתאום אמרתי לעצמי רגע!!מה אני עושה פה ופשוט חזרתי הבית אבא שלי פתח לי את הדלת ולא הבין מה קרה...הסברתי לו שגם לי אין מושג איך הגעתי לשם והלכתי לישון מה שבאמת מפחיד אותי זה שזה באמת קרה לא חלום ולא כלום ......באתו לילה לפני שהלכתי לישון קראתי קצת על חלומות צלולים וזהו ...יש למישהו פה אולי הסבר לזה??אין לי מושג מה לחשוב!!אני פשוט לא זוכר שירדתי למטה במעלית וכשכנראה פתחתי את הדלת ואני זוכר רק מהרגע שהייתי מיתחת לבית דלי ועדיין לא יודע למה לא חזרתי הביתה פשוט הלכתי כאילו הייתי צריך ללכת לאנשהו למרות שההייתי ער כאילו לא קלטתי את המצב שלי!!לפני שרשמתי את ההודעה הזאת חשבתי לעצמי שאולי זה היה הכל חלום צלול....אבל שאלתי את ההורים שלי עם משהו קרה היום והם סיפרו לי שבאמת זה קרה ....אז זהו..אם למישהו יש הסבר אז שיאמר לי !!בבקשה

Panther

New member
אויש איזה אדיר!!

מעניין מה היה קורה אם היית נכנס לבית של החבר שלך. אני חושב שאתה פשוט סהרורי, לא ככה? אתה לא צריך להרגיש דפוק, זו תופעה רפואית מוכרת. תגיד עם איזה בגדים הלכת לישון? עם מכנסיים ובלי חולצה? היה עלייך מפתח לבית שלך? (אם התשובה היא לא, מוזר מאוד איך יצאת מהבית) עזבת את הדלת של הבית נעולה או פתוחה? השאלות האלה חשובות מאוד בבקשה תענה. ועוד דבר אחרון - בן כמה אתה? אני מקווה שתשאר בפורום כי יש לך תופעה מאוד מעניינת.

Variety

New member
חשוב!

אם אתה הולך מתוך שינה אני מאוד ממלי שתלך לדבר על זה עם רופא או בן אדם מוסמך לנושא כי זה יכול להיות מאוד מסוכן ולא כדאי להתייחס סתם. Variety-

RedStorm

New member
תופעה??תשובה!!ושאלה!!

אז קודם כל מה זאת אומרת סהרורי??...........לשאלות שלך עכשיו אמממ לא לא לקחתי מפתח ואין לי מושג איך הגעתי למטה פשוט טין לי מושג אני לא זוכר מזה כלום רק מהקטע שהייתי למטה.......וכשהגעתי חזרה היא הייתה נעולה(כמעט בטוח).....ו כן הלכתי לישון רק עם מכנססים ובלי חולצה!! דרך אגב אני בן 16 ויש לי שאלה יכול להיות שזה קשור ...כי קראתי על חלומות צלולים באותו לילה והחלטתי שאני אעשה את היומן חלומותת וכו` עדיין לא התחלתי אבל חשבתי על זה.....אז אולי זה קשור??(פעם כשהייתי קטן אז היו לי קטעים כאלו...אבל לא כאלו רציינים וכבר הרבה שנים לא קרה לי משהו כזה)...

למעלה