משהו מוזר קורה ברמת בית שמש...

Dark faith

New member
משהו מוזר קורה ברמת בית שמש...

יש האומרים כי משטרת הצניעות עוקבת אחריי החילונים שם, אחירם אומרים כי חרדים זורקים אבנים לעבר בתיהם... משהו נורא מוזר הולך שם, מישהו יודע משהו????

moran306

New member
אני שמעתי שהיום!!!

החרדים זרקו אבנים על דתים כיפה סרוגה!!! שעברו לגור באזור!!

moran306

New member
....

מזרחי עם כיפה סרוגה ניכנס לגור שם והם לא אהבו את זה

Dark faith

New member
העניין שהזעם הזה...

לא מופנה רק לבעלי הכיפות הסרוגות, אלא גם לחילונים. אין שום עניין להילחם בזה? אנשי הרמה פשוט עוזבים?

tablul

New member
אנשים דפוקים ברמות

עד שהם ייפלו על מישהו שלא יצא פראייר ואז הם יצטערו על הכול.

tablul

New member
גם אני התגעגעתי..

ואני עדיין מחכה להבטחה שלך.. משהו עם סנוקר לא?? בקשר לסינונים- קצת קשה לענות באמצע מתכונת..

Dark faith

New member
נדבייייי.............

וואלה אחריי העין הרעה שדפקת לי, אני חייבת לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tablul

New member
מה זה???????

רק הראיתי לך איך משחקים והכנסת כדור.. ושתהיי בעניינים שכל פעם שלא הסתכלת הכנסתי 2-3 כדורים בתור, ואיך שבאת לראות הבאת איתך את הנאחס! לא רוצה לשחק איתך סנוקר.. (לא שאם הייתי רוצה היית באה)

חחח רק אנשי הכיפות הסרוגות

זה לא משנה להם הם אוהבים רק את עצמם אפילו את החרדים המזרחיים הם לא סובלים

MS6

New member
שמעתי סיפור על חבר'ה מצרפת..

שתיכננו להקים שכונה של צרפתים ברמה.. הם הגיעו לביקור בשטח מסוים שהיה אמור להיות השכונה שלהם, החרדים שמעו על הביקור הזה וכנראה יהודים צרפתים לא חרדים לא ממש מתאימים להם.. הם צעקו עליהם, קיללו אותם ובקיצור הבריחו אותם מהאיזור.. תבינו מדובר באנשים שמתכוונים לעשות עליה!! ככה קיבלו אותם החרדים של הרמה. צעירים בבית שמש פשוט שונאים את החרדים מהרמה.. האורחים הלא רצויים האלה הרסו עיר עם פוטנציאל ענק.. אני לא רוצה להישמע קיצוני, אבל חשבתי על משהו הרבה זמן.. אם אנחנו, כיהודים, חושבים ככה עליהם, איך אנחנו יכולים לבוא בטענות כלפי גויים שחושבים ככה? כל הזמן חינכו אותנו שאנחנו העם הנבחר ובגלל זה כולם מקנאים בנו ואנחנו נועדנו להיענש ו'לחטוף בראש' מהגויים.. אבל אם אנחנו כיהודים חושבים ככה עליהם.. איך בכלל אפשר להאשים את הגויים? ואני לא בא בטענות אלינו פה אני בא בטענות לחרדים ולאורח חיים המוזר והמרתיע שלהם.

למעלה