משהו מוזר קרה לידית המברג

evike

Well-known member
מנהל
שכנה ביקשה מברג לכמה דקות. כמובן נתתי לה, וכשהיא החזירה אותו, הידית כולה נהייתה מצ'וקמקת, דביקה מאד, והשאירה כיתמי צבע שחור על הידיים. לא הצלחתי להחזירה למוטב עם מטלית לחה ואח"כ מטלית ניקוי עם חומר.כאילו שמו אותה במים חמים או משהו דומה. שאלתי אותה בצחוק, אם לבן זוג שלה יש חשמל בידיים... היא טוענת שהוא רק הבריג רגל של שולחן שיצאה מהמקום.
אני מוסיפה צילום של מברג מאותה הסידרה, הם נקנו בזמנו ביחד. לא יכולה לצלם את הבעייתי, כי עטפתי אותו בשכבות של ניילון נצמד, אחרת לא ניתן לגעת בו מבלי להתלכלך בדביקות ובצבע.
הידית נראית לי כעשוייה או מגומי קשיח, או מפלסטיק רך.
יכול להיות שזה קרה בשל היות המברג סגור בארגז כלים וללא שימוש במשך זמן, והתעוות בשל המגע? המברג המצולם נמצא כל הזמן בחוץ. (צמוד למחשב, בשימוש יחסית תדיר)
לא עושה מזה סיפור, אבל בכל זאת מסקרן. מוזר, מעולם לא קרה לי. יש תובנות?
תודה.

קבצים מצורפים

• מברג.jpg
    מברג.jpg
    KB 55.7 · צפיות: 12
נערך לאחרונה ב:

רשר

Well-known member
מנהל
כל חומר סינטטי מגיב כימית למדלל, שמן (כולל קרם ידים), דלק,,, כלשהו,
חלק מהתגובות לא ניתנות לעצירה לאחר שהתחילו, כדאי לשאול שמא ניתן למצוא את המקור ולפעול למציאת חומר שיעצור את התגובה,
כנראה זה מה שעבר על המברג אצל השכן,

מסרנו פעם מוצר פלסטי מבריק אך כעבור זמן וטמפרטורה אצל הלקוח הפך למט - הרס את שמנו הטוב ויותר לא נמכרו לו מוצרים נוספים,

evike

Well-known member
מנהל
תודה, אנסה לברר, אם כי השכנה מראש טענה שהוא רק הבריג רגל של שולחן, ולא היה לו כלום על הידיים.
אברר בעדינות, לא שווה לריב/לקלקל יחסים בשל מברג...

נתקלתי הרבה פעמים בתופעות כאלה. לפעמים בגלל מגע עם חומר כלשהו, ולפעמים סתם הזדקנות של פלסטיק/גומי באיכות נמוכה.
יכול להיות שהשכנה רצתה להיות נחמדה ולנקות את הכלי לפני שמחזירה, ולא נעים לה להודות. יכול להיות שבארגז הכלים היו שאריות שמן או חומר אחר (אין עניין של חוסר איוורור). ויכול להיות שזה רק עניין של איכות הפלסטיק. זה שמברג אח לא מראה את אותם סימנים, לא אומר כלום. אני מניח שזה מברג מסוג/גודל שונה. כלומר שיוצרו בסידרה נפרדת, והפלסטיק עורבב בזמן אחר ואולי במפעל אחר.
בקיצור - לא הייתי מדבר על זה, כדי לא ליצור תחושת חשד ולא התגוננות. אף אחד לא עשה כלום בכוונה.

evike

Well-known member
מנהל
ברור שלא אפנה אליה וברור שלא אריב בגלל מברג.
פשוט תהיתי והסתקרנתי לתופעה מוזרה ולא מוכרת לי.

למעלה