משהו מוזר שאולי שמתם לב אליו

omribra2

New member
משהו מוזר שאולי שמתם לב אליו

המילים של השירים של עידן רייכל מאוד עצובות, והוא תמיד מספר שהוא גדל אצל סבתא שלו וכל היום שמע על מוות ומוות ועוד מוות ושיום אחד הוא ימות.
אבל אם אתם שמים לב עידן עצמו כבן אדם הוא אדם מאוד מצחיק ובהופעות יש לו סיפורים קורעים מצחוק..
זה מוזר מאוד מישהו אולי יודע את הסיבה?

נערה162

New member
אני לא חושבת שיש סיבה אחת

אני מניחה שעידן כמו כל שאר בני האדם, יש לו רגשות מגוונים וחוויות שונות בחיים שהפכו אותו למי שהוא.. וזה מתבטא בצדדים שונים שניתן לפרש כמצחיק או עצוב..

mbauman

New member
אני חושבת שכשהמילים עצובות זה לא אומר

שהבן אדם שכותב אותן עצוב ודיכאוני תמיד.
לפי דעתי השירים עצובים כי עידן כותב אותם שהוא במצב רוח מסוים, כנראה פחות טוב, אבל ככה יוצאים השירים הכי יפים !

אתה תמיד שמח או תמיד עצוב?!

אדם שנראה תמיד שמח, אינו מראה את מי שהוא באמת.
בכולנו יש לעתים רגעי עצב, רגעי שמחה, רגעי כעס... אנחנו אנושיים!

וחוץ מזה, האם היית רוצה להגיע להופעה (ולא משנה של מי) ולשמוע רק סיפורים עצובים ומדכאים?

מה זה בעצם ''מילים עצובות''?

אני לא חושבת שהמילים תמיד עצובות. ומה ההגדרה של ''מילים עצובות''?
למשל ''יורד הערב'' שפותח את רבע לשש הוא שיר מאוד אופטימי. עם מילים דווקא לא עצובות. לקבל את המציאות כמו שהיא זה הדבר הכי שמח שיכול להיות. וגם מעשיר כפי שאומרים בפרקי אבות ''איזהו עשיר? השמח בחלקו''. בעיני ''חלומות של אחרים'' הוא גם לא עצוב. להיפך... הוא השיר שעוזר לי יום יום לעשות ולהתקדם. ''הביאי את היום'' זה בכלל לא עצוב.
לפעמים אפשר להרגיש שהמילים עצובות כי מתיחסים לחלק העצוב שבשיר או בסיפור שמספר השיר. למשל אפשר לחשוב ש''חלומות של אחרים'' הוא שיר עצוב כי מדובר בבחורה שמפחדת להיפתח ולעשות אבל אפשר גם לראות את הצד האופטימי שהוא המסר של השיר. והוא בהחלט לא עצוב...
שבוע טוב לכולם...

למעלה