משהו מוזר שגיליתי לא מזמן...

משהו מוזר שגיליתי לא מזמן...

אני יודע שרובכם לא ראה את יומן השבוע המסכם בערוץ 22 ביום שישי,אבל סופר שם על זרם הנצרות הבאפטיסטי, שמונה כ- 70 מליון אנשים ברחבי ארה"ב, אוהדי, אוהבי ותומכי ישראל. אנשים שראש פלגם, מכנה את אללה "שטן" ואת עראפת שליחו. אנשים נוצרים. מה אתם אומרים על זה? אני הייתי ממש בשוק כשראיתי את הכתבה הזו, לא ידעתי שמספרם של אוהדי ישראל הוא כה גדול... אז מה תגידו? שיאהבו, אך מרחוק?

jennyFK

New member
הם לא אוהבים את ישראל

הם פשוט שונאים מוסלמים. וזה לא אמור להיות הומוריסטי (טוב אולי קצת), כנראה שהם יותר מדי עסוקים בלענות הומואים למוות (כי א' אמר שאסור לרצוח, חוץ מאת אלא שרוצים לחיות בדרכם ב"ארץ החופשיים"), להכריח נשים שלא רוצות ילדים שלהן להישאר בהריון (כנראה הם אוהבים ילדים שהאמהות שלהן מתעללות בהן), ולאסור מורים ללמד בני 12 שאם הם יקימו יחסי מין לא מוגנים הם ידבקו באיידס (כי לאלוהים לא אכפת מזה שהילדים שלו סובלים ומתים בגיל 25, אכפת לו שלא ישתמשו בקונדום!) כדי להבחין שערפאת הוא נוצרי! ואם לא הוא (99 אחוז שהוא כן) חצי מהפלסטינאים הם כן נוצרים, ומאוד אדוקים. אבל לאהוד אויבים של ישראל זה מאוד לא אמריקאי, זה כמו להיות קומוניסט! או יותר גרוע- להחזיק דעה משלך על אדמת ארה"ב!!!! god dammit! מדובר בחבורת ימניים קיצונים שרוצים בעיקר כותרות וכסף כדי לגרום ליותר בנות 12 להביא ילדים לעולם שבטח לחצי מהם יש איידס כבר מלידה אבל יותר חשוב להוציא כסף על לשלוח שחורים לכלא על שטויות מאשר לרפא אותם. Good day! I say Good Day!

כן.. יש צדק בדבריך..

את צודקת, אנחנו באמת מדברים על אותם אנשים פרימיטיביים שרואים בסרטים, אבל אני הייתי בשוק מהיקף התופעה... דרך אגב עראפת (לא קשור)- נזכרתי שלא מזמן אני שמעתי על תאוריה מאוד מעניינת: מסתבר, שעראפת הוא סוכן של הק.ג.ב, שאומן ברומניה, והיה איש מקורב מאוד לדיקטטור הרומני צ'אושסקו. הוא מונה להיות ראש אש"ף במטרה לקדם את האינטרסים הסובייטים במזה"ת... נשמע מעניין, אבל קשה לי למצוא בסיס לעניין...

blablash

New member
גם הפרוטסטנטים...

ב"ה אמורים בעקרון לאהוב אותנו לא? או שזה רק אחרי קום המדינה, (שניפצה להם את כל האשליות) הם מאמינים שאנחנו נקים מחדש את הארץ ואז יבוא "אותו האיש" ויעשה הטבלה המונית וכהכל יבוא על מקומו בשלום...

למעלה