משהו מוזר שקורה לי עם אנשים "רעים"

AEOLIAH

New member
משהו מוזר שקורה לי עם אנשים "רעים"

"רעים" הכוונה לא רגישים לא עדינים לא ריגשים לא נקיים, אנשים כאלה שיותר "נמוכים באנרגיה"
בזמן האחרון האנשים האלו מתקרבים אלי ומנסים להתקרב אלי הבעיה שהשיחות איתם עושות לי רע ובנוסף הם גם אומרים לי שאני נראה מבוגר (מה שתמיד אומרים בדיוק ההפך) ודבר נוסף הוא שגם כל הזמן מבקשים ממני אש\סיגריות.
אני לא יודע למה אבל אני מממממש לא רוצה שאנשים חשוכים ייתקרבו אלי אני כמהה לאנשים טובים ורגישים וסימפטים.

אותם אנשים רעים גם לא מפגרנים לי ולא נחמדים ולא רגישים וזה נורא נורא קשה לי זה מסתיים תמיד בכעס מצידי על החוסר רגישות ועל זה שהם אומרים שאני נראה מבוגר.(מה שנורא הזוי)

אני נורא צמא לאנשים טובים רגישים ונחמדים ומישום מה כל הלא מתאימים הלא קשורים הלא מתאימים מתקרבים אלי ובאים לדבר איתי ואני שואל את עצמי מה לעזעזעל עשיתי שהם באים,? מה הם רוצים שיניחו לי.
תמיד הם לא היו מתקרבים ומתרחקים ומי שכן תמיד היו מתקרבים היו אנשים טובים טובים.
אבל משהו קורה וזה משתנה וזה עושה לי רע.

אפשר לדעת מה אתלי השתנה שזה מושך אותם אלי??? כי אני לא יכול יותר וזה עושה לי רע רע רע

רותי 11

New member
למה אתה מקלטג אנשים?

שים לב איך אתה בעצם מרחיק ממך אנשים
אין באמת אנשים "רעים" וזה שאתה חושב
שיש אנשים עם אנרגיות נמוכות אתה לא יודע
מה רמת הנשמה שלהם.
אתה שופט לחומרה אנשים וזה לא טוב כי התוצאה
הזאת היא שאתה נשאר לבד ואתה מרחיק מעלייך
אנשים

AEOLIAH

New member
רותי אני מדבר על אנשים ש...

רואים בי את השלילי, מזינים אותי במחשבות שליליות שאומרים לי שמי שאומר לי שאני יפה הוא משקר לי שאומרים לי שאני צריך להסתפר כי אני עם שיער ארוך כי אני מסתיר משהו אני מדבר על אנשים שליליים ובטח שיש כזה דבר אנשים שליליים, אני מתפלא על התשובה שלך.
ישנם אנשים שרוצים להרע ולהזיק ומחפשים את השלילי והרוע באנשים בקיץ הזה ניפגשתי במלא כאלה (לא יודע למה) האחרון מהם אמר לי כל כך הרבה דברים מגעילים כמו שאנשים שאומרים לי שאני יפה משקרים לי ושאני צריך לאכול יותר כי אני נראה כמו ילד שואה שאני צריך להתלבש אחרת.

אני מתפלא עליךך.

למעלה