משהו מוזר שקרה לי

שריר

New member
משהו מוזר שקרה לי

נרדמתי ל14 שעות התעוררתי ואחרי שעה נרדמתי עוד פעם הייתי בחלום עם אבא שלי באוטו ונסענו במקום לא מוכר פתאום ברדיו השיר התחיל לקפוץ אז אמרתי לעצמי זה בטח חלום כי בגלגל"צ היו מחליפים את השיר פתאום הייתה לי הרגשה מוזרה בכל הגוף כמו שאתם מתארים בחוויה חוץ... והתעוררתי נרדמתי עוד פעם והייתי אצלי בבית הסתכלתי אצלי בשעון(לא דיגטלי) היה משהו 40 לא זוכר התיישבתי ליד הטלויזיה ושאלתי מישהו לא זוכר מה השעה הוא אמר אותה שעה רק וחצי פתאום נזכרתי שמקודם היה 40 זה לא הגיוני זה חלום ואז עוד פעם ההרגשה המוזרה הזו הפעם ניסתי להגיד הגבר צלילות אבל לא הצלחתי לדבר ממש וזה יצא לא ברור והתעוררתי מה זה היה?

Variety

New member
התעוררויות כוזבות?!

היי, זה נשמע ממש מגניב. אני חושב שזה התעוררות כוזבת, אתה חושב שאתה ער ובעצם לא, זה עדיין חלום. מה שכדאי לעשות, זה שבשניה שמתעוררים, לעשות בדיקת מציאות. לי קרה כזה דבר, ולקח לי 13 פעמים כדי להתעורר באמת. זה היה ממש כיף, כי כל פעם ידעתי שאני חולם, ושיחקתי כזה, וכשהתעוררתי, התעוררתי לעוד חלום צלול. חלומות פז, variety-

שריר

New member
לא לא ממש כי ישנתי ואמרתי לעצמי

שאני חולם בחלום אבל אז הכל נהיה כזה כמו ערוץ בטלויזיה שלא קולטים ורעש מעצבן והתעוררתי ולא חלמתי אחר כך נרדמתי עוד פעם והייתי במקום אחר והיה את כל הקטע של הזמן והבנתי עוד פעם שאני חולם ואותו דבר קרה הפעם החלטתי לנסות להגיד משהו והמילים לא יוצאו ברורות ועוד פעם התעוררתי ומאז אני ער זה לא הייתה התעוררות כוזבת

שריר

New member
היה לי עוד אחד

נרדמתי על הספה והייתי באותו מקום רק מאוחר בערב אני נרדם בחלום אבל לא ממש אני שומע כאילו אנשים מדברים אתם מכירים שאתה לא רדום עד הסוף אבל הפעם הייתי לא רדום בתוך חלום ופתאום עוד פעם ההרגשה הזו רק ביידים

שריר

New member
היא לי כרגע 3 כאלה עוד פעם אני חייב

עזרה גילתי שאני חולם עוד פעם המון ויברציות בכל הגוף התעוררתי והייתי עדין בשיתוק ונרדמתי עוד פעם שמעתי קולות יכו להיות התעוררות כוזבת לא בדקתי נרדמתי עוד פעם ועוד פעם הויברציות הייתי בטוח שאני בדרך להיכנס לחלום הכל נהיה בהיר אבל כלום לא קורה פתאום הייתי בחלום שונה היו לי ויברמיות חזקות מאוד ביידים וניסתי לעשות אם זה משהו אז שמתי אצבע על חבר שלי ולא קרה לו כלום אין לי מושג מה זה אבל כל פעם שאני אומר שאני חולם זה קורה אבל זה שאני אומר שאני חולם אני לא נהיה מודע לזה שאני חולם אני סתם אומר את זה לדעתי כי הייתי במסיבה בחלום ופתאום התחילו לי הויברציות האלה ואין לי מושג מה זה אולי זה OBE?

Variety

New member
שאלה

היי, אני לא יודע אם הסנתי בדיוק את מה שכתבת. אתה צלול או לא כזה קורה? Variety-

Dazed&Confused

New member
נראה לי שזה

בגלל שאתה חושב הרבה על הנושאים שכלולים בהם ויברבציות אז זה בה לך בחלומות בדרכים שונות במיוחד אם אתה אומר שאתה לא צלול. ככה נדמה לי בכול אופן.

שריר

New member
לא חשבתי על ויברציות זה אפילו

בתקופה שקצת הורדתי את הלחץ על החלומות הצלולים ופתאום אני אומר לעצמי זה חלום ואז התחילו הויברציות וזה תמיד קורה שאני מבין שזה חלום אז אני מתחיל בויברציות ככה שאני לא בטוח אם באמת אני מבין שזה חלום כי אז הכל מתבלגן וזה קורה לי רק אחריי שאני כבר ער ואז חוזר לישון נגיד בצהריים או אחריי 6 שעות ואז אני עושה MILD

שריר

New member
99% בטוח שחלמתי חלום צלול

כל הויברציות היו שהבנתי שאני חולם כי היום נרדמתי אני לא זוכר ממש את החלום אבל לא ידעתי שאני חולם ולא היו ויברציות אז הבעיה למה זה קורה לי כל הויברציות האלה ולמה אני כבר מאבד שליטה ולא קורה כלום אם יקרה לי עוד פעם ואני אתעורר אני אבדוק אם זו התעוררות כוזבת ביי ושנה קלה בלימודים

איזה קלה?

רק מהמערכת קיבלתי חום... אבל עברנו את צאסקא נעבור גם את זה! שנה טובה לכולם!!! וצום קל! וגם פסח כשר!

למעלה