משהו מוזר

liat1953

New member
משהו מוזר

משהו מוזר hit it! אהבתי משהו מוזר משהו מוזר קרה לי הערב. לאחר העבודה נסעתי לברך את בת דודך, היא חגגה 30 שנה. בעודי נוסעת חשבתי-היא צעירה ממך בשנה- איפה חגגנו לך ואיך את יום ההולדת 30 ? היו לי כמה שניות של מחשבה תמוהה ברחתי מהידיעה שאינך והגעתי למקום אחר לגמרי... לא חלף זמן רב ועננה שחורה השתלטה. המציאות טפחה והידיעה חזרה לתודעה.... פורסם ב23 בספטמבר 2008, 0:25 במדור כללי משהו מוזר קרה לי הערב. לאחר העבודה נסעתי לברך את בת דודך, היא חגגה 30 שנה. בעודי נוסעת חשבתי-היא צעירה ממך בשנה- איפה חגגנו לך ואיך את יום ההולדת 30 ? היו לי כמה שניות של מחשבה תמוהה ברחתי מהידיעה שאינך והגעתי למקום אחר לגמרי... לא חלף זמן רב ועננה שחורה השתלטה. המציאות טפחה והידיעה חזרה לתודעה. ברחתי עם המחשבות למחוזות בהם הייתי רוצה להיות...

ענן כבד

New member
לחברים

אילנה אמא של רונן . לליאת אמא של ניר ,לבלה אמא של ענת, לאבא של עומר -יעקוב ,לעמית אח של גילי ,ליפית מן הסבתא .ולדליה אמא של אודליה על הברכות המחממות את הלב ,ומרגשות עד דמעות אין לי אלה לשלוח חיבוק . כגלים מכים התחושות , הזכרונות , הריחות ,הכול פועם בעוצמה . חיים חדשים פועמים ,נולדה בת לביתי הבכורה . ובני שלי ,אינו יכול לשמוח איתנו . תמונה אחת בכול אופן אתאר . אני מביטה בה בנכדה בת היום, ואני מביטה בתמונה הממוסגרת ולא אמשיך יותר . במלוא הערכה, אתם איתי .

yazi22

New member
כל הזמן עוברים נקודות ציון כאלה

כל מי שהיה צעיר, לאט לאט מתקדם, ומגיע, ומשיג, וממשיך קדימה...

למעלה