משהו מוזר...

משהו מוזר...

אם כבר המטריקס... אני נוסעת לעבודה באוטובוס באותה שעה כל יום, ככה שיוצא לי גם לנסוע עם אותו נהג כמעט בכל בוקר. בכל אופן, לפני בערך חודש עליתי לאוטובוס ולפני היתה חיילת. היא לא הגישה לנהג כרטיסיה אלא הניחה משהו בתוך התאים האלה שיש אצל הנהג (התאים בהם הוא שם את המטבעות של העודף). עקבתי אחרי היד שלה, והיא הניחה שם גרעין! הסתכלתי בתוך התא, והיו שם מלא גרעינים! גרעינים כאלה כמו של אבטיח. מאד מוזר זה היה... האם חיילים היום משלמים לנסיעות באטובוס עם גרעינים? מאז, אגב, לא יצא לי לנסוע עם הנהג הזה. אני ממש בטוחה של הזיתי, באמת היו שם מלא גרעינים!

hard

New member
מצב החסה בשטחים

יקירתי, את כנראה לא מעודכנת ... עברנו לשיטת תשלומים חדשה מדובר בפרוייקט ניסוני כרגע משתתפים בו חיילי צה"ל בלבד ואך ורק מהמין היפה ... הרעיון תפיסה חדשנית בה ניתן לאכול את הכסף. השיטה כסף קטן יורכב מגרעינים שונים: שקל - גרעין של אבטיח. חצי שקל גרעין של דלעת. חמישה שקלים - גרעין של חמניה. השטרות יורכבו כנראה מעלים : עלי חסה ,בצל ירוק כוסברה וכו´. מהיום ניתן יהיה למשל לדעת כמה כסף עשית לפי הריח שלך מהפה ... הבעיה של בנק ישראל היא לשמור על טריות הכסף ... ואיך לשמור על נקיון הרחובות שכן יש מטבעות מלכלכים. המפסידים העיקריים - אוהדי הכדורגל - כל גרעין חצי שקל "למה מה קרה" תגובתו הנזעמת של אוהד חוליגן של הפועל בית שמש ליגה ג´ שנייה צפון. המרוויחים- מגדלי הגרעינים - אם כי זה כסף קטן ... וכמובן החקלאים. בגלל הבצורת בשנים האחרונות יש פיחות ... כי אין מספיק שטרות .. נמאס לי לזיין תמוח ואני הולך לשתות קפה עכשיו ...

למעלה