משהו מוזר....

clam

New member
משהו מוזר....

בזמן האחרון שמתי לב שכל החדשות באות מהפורום של אווריל וזה לא בסדר!!! אווריל היא פושעת בינלאומית!!! היא עשתה קאבר לבאסקט קייס!!! והוא כל כך גרוע!!! אלוהים!!!!חחחחח אז...לכו מפה!!! ואווריל סתם וונאבי!!! איכס!!! שתפסיק לעשות קאברים ושתנסה לכתוב שירים לבד למרות שזה ממש מוזר לצפות לכזה דבר ממנה....

וואו.. תודה על קבלת הפנים.

אבל יש משהו במה שאתה אומר... בקשר לקאברים. אבל לא נראה לי שיש לזה קשר. אבריל וגרין דיי? WTF?!

clam

New member
את לא חדשה!!!

ואני לא מנהל את הפורום אז לא צריך להקשיב לי ו....לא באמת התכוונתי שכל אלה שאוהבות אותה יעופו פשוט באותו רגע הייתי ממש עצבני (מה שאווריל עושה לי...) וסתם יצא לי מה שרציתי להגיד שזה מעצבן אותי, וגם שהיא צריכה להפסיק עם הקאברים

NiKi†a

New member
אני מספיק חדשה ואני נמצאת בפורום

של אבריל
יש לה קאברים מאאאוד יפים. וזה ממש לא יפה שככה מתייחסים לאנשים, בגלל מה שהם שומעים, על הפרנציפ לא הייתי נשארת כי זה ממש מגעיל מה שאמרת. להת'

זה ממש מגעיל שאנשים באים לפורום

במטרה להנות ולהצטרף, ואתה ככה מתייחס אליהם כמו קקה בגלל שהם שומעים מוזיקה שלא לטעמך... מצטערת להגיד אבל זו קבלת פנים מגעילה וזה לא משנה אם אתה המנהל או אם אתה לא. בגלל שטויות כאלה, אנשים כבר לא רוצים להצטרף לפורום... כאילו סבבה אתה עצבני על אבריל, אתה לא מת עליה, אבל מה הקשר למי ששומע אותה? זה ממש לא בסדר לדעתי... לי אישית זה לא ממש מזיז, אני לא שמה על זה, אבל יש אנשים שזה כן מזיז להם. יש לך בעיה עם מישהו? רק תגיד... למרות שזה לא לעניין אבל לפחות תגיד את זה בצורה נורמלית.

clam

New member
את באמת צודקת!!!

יש הודעת התנצלות שמכוונת גם אלייך...

הממממממממ

תראו אווריל היא זמרת נחמדה.. יש לה את השירים שלה שחלקם יפים לדעתי.. אבל הקאבר של באסקט קאיס.. יש רק דרך אחת להגדיר אותו ואני לא אפרט בשביל לא לפגוע פה באף אחד..

אין פה שום קשר ללפגוע במישהו

תפרטי חופשי אם את רוצה. אף אחד לא צריך להיפגע פה, כי זו רק ביקורת..

קחי בחשבון ש..

הוא גם בלייב. בד''כ קאברים קאברים זה באולפן ולא בלייב, ובאמת היא גם לא חידשה אותו מוזיקלית אבל הוא די בסדר..

למעלה