משהו מוזר..

jason newsted

New member
משהו מוזר..

שהייתי באזור חדרה הייתי מחובר ב31 קיי עכשיו שעברתי לקריות אני מחובר ב52 קיי איך לעזאזל?? הרי מודם 56 קיי לא אמור לקבל כזאת מהירות! בכל מקרה זה יותר מהר וזה הכי חשוב ובכל מקרה אני מתחבר עוד שבוע לADSL

kitt

New member
מהירות של מודם 56.6 היא עד 53.3

הסיבה שעכשיו אתה מקבל מהירות גבוהה יותר היא איכות קו טובה יותר מבחינת בזק.

JaMeS_b0nD

New member
מי אמר לך?

שמודם של 56.600 יכול להגיע רק עד 53.3? הוא לא יכול להגיע ל-56.6???? אם לא אז למה קראו לו ככה?

kitt

New member
תיאורטית הוא יכול להגיע עד 56.6K,

מעשית, בארץ איכות הקווים לא מאפשרת את זה, ובארה``ב יש הגבלה ע``י החוק ל53.3 (כנראהשזו הסיבה שגם בארץ זו המגבלה עקב התאמת תקנים של ציודי תקשורת.

עמרי 24

New member
מה?!?!?

על איזו הגבלה אתה מדבר? איזה חוק? הסיבה היחידה שבה בארץ,ובכל מקום בעולם,אי אפשר להתחבר עם מודם 56K במעל 53K היא מכיוון שהקוים לא מצליחים להעביר נתונים במהירות כזו מבלי שהשפעת הניחות (האטה כתוצאה מאיבוד אנרגיה) בתנאי מעבדה שני מודמים זהים המחוברים בנייהם במוליכי-על יכולים אולי להגיע למהירות המירבית. תשתית הטלפונים לא מצליחה לתמוך בזה זה הכל...

יש חוק בארה``ב .

כל המודמים בתקן V.90 לא יכולים לעבור את המהירות של 5.53 . זה תקן של הFCC של ארה``ב . לכן ברוב העולם קיבלו את התקן וזה לא שייך בכלל ליכולת הטכנית המודם הוגדר ככה מראש .דובר המתים .

hhamir

New member
לעמרי הבחור צודק

תלמד תלמד בחור הוא צודק בגדול על קצב העברת נתונים תלמד ממנו עמרי

עמרי 24

New member
מה יש ללמוד?!?!

כמו שאמרתי בהתחלה: אם תיקח שני מודמים זהים (למשל USR,המודם החביב עליי) ותחבר בניהם במוליך על,אתה תקבל קצב העברת נתונים של 56K. שום חוק שבעולם לא ישפיע על המהירות הזו מה שאני מאמין שהFCC,שידידנו למעלה הזכיר,עשה זה בסך הכל הגדיר תקן לכל מודם: v34 - למודמים שיכולים להעביר נתונים בקצב של בין 28801 - 33600 v90 - למודמים שיכולים להעביר נתונים בקצב של בין 33601 - 56600 v92 - מודמים זהים לקודמיהם בעלי יכולת upload גבוהה יותר.

עמרי 24

New member
אני רק מנחש

שבכתובת הקודמת ``נהנית`` מה``הטבה`` המעניינת של בזק שנקראת 1+1 הטבה זו אומרת שאתה מתחלק בקו שלך עם מישהו אחר ונהנה בדיוק מחצי מהיכולות של המודם שלך. ישנו זעם מאוד גדול על בזק בנושא הזה,אבל לך זה כבר כניראה לא משנה,לידיעה בלבד

למעלה